• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatamı yaparım.. Nasihata ihityacım var ablalar,kardeşler..

DepresifFisilti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
273
4
0
Adana
2 ay sonra evleniyorum ama içimden gelmiyor evlenmek ve ben onunla hiç eğlenemiyorum.. Mutsuzum. başka şehre gelin gidicem.. ayrımaya korkuyorum pişman olur muyum diye :( zamanım kalmadı kızlarrrrrrr HAYATIMIN HATASI MI DEMEK İSTİYOR YÜREĞİMDEKİ SIKINTI :(

2 ay kalmış evleniip bin pişman olacağını düşünüyorsan dul kalacağına saçma sapan düşünceli insanların tuhaf tavırlarıyla muhatap olacağına
annenle konuş bence geç kalma eğer yazdığın gibi hissediyorsan

Ben seni anlamıyorum.
4 yıldır berabermişsiniz ama nişanlını yeni tanıyor gibisin.
Tanıdıkça beğenmiyorsun.

Başlıkta manidar bir yazım hatası var:
Hata mı yaparım ? yazacağına...
Hatamı yaparım yazmışsın :)

Hatamı yaparım,nikahımı kıyarım.

mutsuzluğunun sebebi nedir sırf eğlenemediğin için mi???
kendi kendinin cevabını vermişsin zaten ne desek boş...

Evlilik yoluna nasıl girdiğin önemli.
Nasıl karar aldınız ki evlenmeye? ya da görücü usulü mü birbirinizi tanımadan mı?
Belkide evden ayrılma korkusudur, evlilik fobisidir.

Ben seni anlamıyorum.
4 yıldır berabermişsiniz ama nişanlını yeni tanıyor gibisin.
Tanıdıkça beğenmiyorsun.

Başlıkta manidar bir yazım hatası var:
Hata mı yaparım ? yazacağına...
Hatamı yaparım yazmışsın :)

Hatamı yaparım,nikahımı kıyarım.

4 yıldır beraber olduğumu nerden çıkardın.. biz ayrı şehirlerdeyiz ama.

eger bu evliligi istemiyorsan aklinda ufacikta olsa bi suphe varsa evlenip hata yaparsin derim,
nisan atmak bosanmaktan daha kolay hem senin hem karsi taraf icin...

4 yillik birlikte oldugunuda diger konunda yazmissin canim...

Son düzenleme:
Evlilik yoluna nasıl girdiğin önemli.
Nasıl karar aldınız ki evlenmeye? ya da görücü usulü mü birbirinizi tanımadan mı?
Belkide evden ayrılma korkusudur, evlilik fobisidir.

Anlaşarak oldu. tanıstık farklı sehirlerden cep telefonuyla baya baya yürüttük nişanlandık. ama yanyana gelince gezip tozma eğlenme acısından cok zorlanyorum mutlu olamıyorum :((

eger bu evliligi istemiyorsan aklinda ufacikta olsa bi suphe varsa evlenip hata yaparsin derim,
nisan atmak bosanmaktan daha kolay hem senin hem karsi taraf icin...

4 yillik birlikte oldugunuda diger konunda yazmissin canim...

he doğrudur ben onların görünmüyor sanıyordum :) acaba evlilik fobisimi :S ama yok diyorum kendi kendime oyle olsa onla gezer tozarken cok mutlu olurdum yanında huzurlu olurdum dimi

he doğrudur ben onların görünmüyor sanıyordum :) acaba evlilik fobisimi :S ama yok diyorum kendi kendime oyle olsa onla gezer tozarken cok mutlu olurdum yanında huzurlu olurdum dimi

aslinda evlilik fobiside olabilir ama diger konularinada baktim karsi tarafin herseyi sizin tarafin gozune batiyor ailelerde uyusmuyor sanki ve sende sogumussun nisanlindan bilmiyorum simdi ne desek yanlis olur aslinda en iyisini sen bilirsin ama yan yana geldiginde mutlu olmadigin insanla ayni evde mutlu olabilecekmisin bilemiyorum belkide aradaki mesafede boyle sorun yaratiyor olabilir yani onu ozluyormusun gordugunde kalbin atiyormu bunlarda onemli...:26:

aslinda evlilik fobiside olabilir ama diger konularinada baktim karsi tarafin herseyi sizin tarafin gozune batiyor ailelerde uyusmuyor sanki ve sende sogumussun nisanlindan bilmiyorum simdi ne desek yanlis olur aslinda en iyisini sen bilirsin ama yan yana geldiginde mutlu olmadigin insanla ayni evde mutlu olabilecekmisin bilemiyorum belkide aradaki mesafede boyle sorun yaratiyor olabilir yani onu ozluyormusun gordugunde kalbin atiyormu bunlarda onemli...:26:

evlenmeyi benim kadar isteyen yoktur suan diyorum esyalarım olucak evim olcak kendi mutfağım hayatım olcak diyorum seviniyorum ama dediğin gibi aileler cok farklı ben onlardayken cok donup kalıyorum.. nişanlım tarzımın biraz dsında aktifliği cok farklı ben deli dolu güler yüzlü bi kızım :( kenime güvenim de kalmadı sanırım psikolojim bozuluyor hızla.. kalbim ağrıyor artık düşünmekten deli olmazsam iyidir diyorum.. yok heyecanlanmıyorum eskisi gibi :(

evlenmeyi benim kadar isteyen yoktur suan diyorum esyalarım olucak evim olcak kendi mutfağım hayatım olcak diyorum seviniyorum ama dediğin gibi aileler cok farklı ben onlardayken cok donup kalıyorum.. nişanlım tarzımın biraz dsında aktifliği cok farklı ben deli dolu güler yüzlü bi kızım :( kenime güvenim de kalmadı sanırım psikolojim bozuluyor hızla.. kalbim ağrıyor artık düşünmekten deli olmazsam iyidir diyorum.. yok heyecanlanmıyorum eskisi gibi :(

ev ayri birsey onemli olan o evde yasiyacagin insanla anlasip anlasamayacagin,bilmiyorum bence iyi dusun vakit varken eger istemiyorsan vazgec,
evlenip bosanmak istemek cok zor birsey dusun tasin ve bir karara var zaman gecmeden...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN..

emin değilim ama onun kadar sadık biri cıkar mı karsıma diye düşünüyorum :( senin resmin ne güzel MAŞALLAH cok bğendim.

Bende haziranda nişanlanıyorum kısmetse 2013 yaza evlenicem.Ve ben boşanmış bir kadınım o yüzden net bir cevap yazdım sana.Emin değilsen sakın evlenme.Daha sonra daha çok pişman olursun.Her şekilde acı çekiceksin ama acını sen seçiceksin bu durumda.

Back
X