Hatami yapiyorum ben?

_aTaLaNtE_

AMANNN TIRTT:)
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.483
27.396
428
Arkadaslar iyi geceler herkese.
Gecen yaz actigim konularda bahsetmistim esimle siddetli gecimsizlik nedeniyle ayrildik.Yaklasik 1 bucuk senedir cocuklari gormuyodu.Farkli sehirlerde yasadigimiz icin cocuklari gorme hakki yazin 1 ay sölmestr tatilinde 15 gun.Ama ben hatami yaptim bilmiyorum bu yaz 2 ayligina gonderdim cocuklari ki en son gecen ilkbahar gormuslerdi babalarini.Bayramda geri getirmesi gerek fakat suan kirk dereden su getiriyo yok efendim calisiyosun bakamiyosun bahanesi bu.Velayet bende.Bakmakla yukumluyum bu sebeple calismak zorundayim.Suan cocuklar hala orda ve istedigi gibi esip gürluyo telefonda.Ben ise hersey medeni olsun konusarak anlasalim istiyorum ha bire alttan aliyorum.Iste sıkıntım bu yumusak basli gorunerek hatami yapiyorum sizce?Suan calistigim icin cocuklari gondermemekle tehdit ediyor.O kadar sinirliyim ki ama kelimeleri yutup kaliyorum öylece.Bitmez mi bu sorunlar?Hep böylemi olacak?Yetmez mi erkeklerin bencillikleri? Off

Velayet sizde madem hiç tırı vırı dinlemeyin
Dimdirekt savcışığa şikayet edin kapısına polisle dayanın
Aklı başına gelsin çocuk alıkoymak neymiş görsün
Tehditleri üfürükten teyyare velayet sizde bir halt yiyemez ordan size psikolojik baskı uyguluyor boşuna yemeyin
Evet yumuşak davranarak hata yapıyorsunuz
Karşınızda boşandığı kadını çocuk kaçırma tehdit edip eziyet yapan bir it var
İt
Boşuna muhattap olup canınızı sıkmayın

Hiç yüz vermeye gelmiyor insanlık yaramıyor bu erkeklere ya. Kapına polisle dayanırım diye tehdit mi etsen. Ama cidden polis falan sokma devreye bence. Çocukların gözünde babalarindan koparan anne olma

Benim isten cikmami istiyor.Buyuk ihtimalle ayakta durup ona muhtac olmamam dokunuyor belli
Canım tamam işte orda da aynı şartlarda. Eski eşimde demişti anne çalışıyor bakamıyor. Hâkim dedi" işten çıkıp karından nafaka isteyeceksin herhalde. Bol konuşma ".
Eski eşlerin (çok çok iyileri var tenzih ediyorum) büyük bir kısmının amacı anne beceremesin, çocuk rezil olsun bize gün doğsun.
İçinizi ferah tutun ama asla taviz vermeyin. Bu muhabbeti sadece siz dinlemiyorsunuz. Ama net olun. Kuralları siz koyun.

+++
+++
Gerçekten anlamıyorum. Zaten kadına berbat bir evlilik yaşatmışsın, boşandıktan sonra bari yakasını bırak. Ne mikrop erkekler var.

Ya oyle bi zihniyetki car car car konusuyo firsat vermiyo ki tek kelime etmeme agzimi acinca kut telefonu kapatio sonra araki bulasin gelsin sinir krizleri

+++
+++
Gerçekten anlamıyorum. Zaten kadına berbat bir evlilik yaşatmışsın, boşandıktan sonra bari yakasını bırak. Ne mikrop erkekler var.
Aynen ya birak bi nefes alayim utanmadan aksama kadar eşek gibi calisiyosun cocuklara vakit ayiramiyosun diyo az utan dememe kalmadi suratima kapadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…