- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Benim isten cikmami istiyor.Buyuk ihtimalle ayakta durup ona muhtac olmamam dokunuyor belliO işten mi çıkacakmış?
Benim isten cikmami istiyor.Buyuk ihtimalle ayakta durup ona muhtac olmamam dokunuyor belli
CalismiyorEee siz çalışıyor da o çalışmıyor mu yani? Cücükbeyinli
Calismiyor
Ailesi destek olunca maddi konuda bu tarz erkeklerde asalak oluyo malesefO zaman o çalışmasın siz çalışmayın çocukları kim beslicekaylaklar tekkesi mi kurcakmışsınız???
Canım tamam işte orda da aynı şartlarda. Eski eşimde demişti anne çalışıyor bakamıyor. Hâkim dedi" işten çıkıp karından nafaka isteyeceksin herhalde. Bol konuşma ".Benim isten cikmami istiyor.Buyuk ihtimalle ayakta durup ona muhtac olmamam dokunuyor belli
Canım tamam işte orda da aynı şartlarda. Eski eşimde demişti anne çalışıyor bakamıyor. Hâkim dedi" işten çıkıp karından nafaka isteyeceksin herhalde. Bol konuşma ".
Eski eşlerin (çok çok iyileri var tenzih ediyorum) büyük bir kısmının amacı anne beceremesin, çocuk rezil olsun bize gün doğsun.
İçinizi ferah tutun ama asla taviz vermeyin. Bu muhabbeti sadece siz dinlemiyorsunuz. Ama net olun. Kuralları siz koyun.
Ya oyle bi zihniyetki car car car konusuyo firsat vermiyo ki tek kelime etmeme agzimi acinca kut telefonu kapatio sonra araki bulasin gelsin sinir krizleriCanım tamam işte orda da aynı şartlarda. Eski eşimde demişti anne çalışıyor bakamıyor. Hâkim dedi" işten çıkıp karından nafaka isteyeceksin herhalde. Bol konuşma ".
Eski eşlerin (çok çok iyileri var tenzih ediyorum) büyük bir kısmının amacı anne beceremesin, çocuk rezil olsun bize gün doğsun.
İçinizi ferah tutun ama asla taviz vermeyin. Bu muhabbeti sadece siz dinlemiyorsunuz. Ama net olun. Kuralları siz koyun.
Baglandi ama sigortali ise girene kadar alamiyoz oda calisirsaÇalışmıyorsa hiç şansı yok. Nafakanızı bağlattırdınız mı?
Aynen ya birak bi nefes alayim utanmadan aksama kadar eşek gibi calisiyosun cocuklara vakit ayiramiyosun diyo az utan dememe kalmadi suratima kapadi+++
+++
Gerçekten anlamıyorum. Zaten kadına berbat bir evlilik yaşatmışsın, boşandıktan sonra bari yakasını bırak. Ne mikrop erkekler var.
Aynen ya birak bi nefes alayim utanmadan aksama kadar eşek gibi calisiyosun cocuklara vakit ayiramiyosun diyo az utan dememe kalmadi suratima kapadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?