• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatamiydi ?????

konu biraz karışık galiba canım ama anladığım kadarıyla şu yorumu yapabilirim kendini bi ilişki için zorlamışsın ki bence senin yaşın küçük ve karşındaki insan yaşını başını almış bi dul yani bence senin için doğru kişi değil hayırlısı olmuş bence ayrılman.
günah olmuş mu olmamış mı onu Allah bilir canım ama her ne olursa olsun bi helallik istemekte fayda vardır her zaman hakkı geçsin geçmesin.
üzme kendini dua et Allah'a güven ve ilişki konusunda fevri davranma derim Rabb'im karşına hayırlı birini çıkarsın inşallaha.s.

acikcasi vicdan azabi cektigim icin hala rahatsizim bugun paylasayim dedim

iyi de o neden sizinle 1 kere bile konuşmadan bitirmiş ki? sonuçta siz konuşmaya çalışmışsınız, aramışsınız açmamış. bu durumda günah sizden gitmiş.
yalnız anlamadığım kız arkadaşınız kim ki hayatınıza bu kadar müdahale edebiliyor? ve neden ağzının payını vermediniz?

napalim olan olmus deilmi artik geri donulmez allah affetsin benii

aynen öle canım ben hakkında hyırlısı olmuş diye düşünüyorum profiline baktım daha 23 yaşındasın daha güzel günler vardır önünde geçmişe bu kadar takılıp kalma onun hakkı geçti diye düşünüyosan bi mesaja bakar atarsın bi mesaj helallik istersin olur biter Allah daha büyük dert keder vermesin canıma.s.

iyi de o neden sizinle 1 kere bile konuşmadan bitirmiş ki? sonuçta siz konuşmaya çalışmışsınız, aramışsınız açmamış. bu durumda günah sizden gitmiş.
yalnız anlamadığım kız arkadaşınız kim ki hayatınıza bu kadar müdahale edebiliyor? ve neden ağzının payını vermediniz?

o bisey demedi aslinda bitti falan diye ben konusmaya calistim fakat cevap ta vermedi baska ne yapabilirim ki pesinden de gidemem ya.

kiz arkadasim cok samimi opldugum biriydi ve bilmiyorum neden oyle bisey yapti beni rezil etti ...sonucta ikisi de hayatimdan cikti

aynen öle canım ben hakkında hyırlısı olmuş diye düşünüyorum profiline baktım daha 23 yaşındasın daha güzel günler vardır önünde geçmişe bu kadar takılıp kalma onun hakkı geçti diye düşünüyosan bi mesaja bakar atarsın bi mesaj helallik istersin olur biter Allah daha büyük dert keder vermesin canıma.s.

saol tesekkur ederim yorumlarin icin

o bisey demedi aslinda bitti falan diye ben konusmaya calistim fakat cevap ta vermedi baska ne yapabilirim ki pesinden de gidemem ya.

kiz arkadasim cok samimi opldugum biriydi ve bilmiyorum neden oyle bisey yapti beni rezil etti ...sonucta ikisi de hayatimdan cikti

tamamen suçsuz olduğunuz bir konu için daha fazla minnet etmeyin derim. şimdi tamamen iyi niyetten mesaj atacaksınız, zannediyor musunuz ki size cevap verecek? hayır.. bak hala peşimde, unutamadı beni diye kasacak. madem hala aklının sizde olduğunu düşünüyorsunuz bence biraz zamana bırakın. unutamadıysa döner dolaşır gelir nasıl olsa yerimseniben

yok msj felan atmayacagim sadece gecen ruyamda pek iyi gormedim o yuzden aklima geldi yaptiklarim o kadar ..yani ben masumum kimseye bisey yapmadim ki giden de gider yani ugrasamam haksizmiyim

konuyu tam anlayamadım ama sana şunu diyebilirim, bir erkek için kendini üzdüğüne değmez.. hele ki içinde ona karşı birşey hissetmiyorsan...

O kadar zaman gecmiş boşver
kafanı dinle...
Kız arkadaşında bi tuhafmış dogrusu :1ninca:

ewet maalesef arkadas seciminin ne kadar onemli oldugunu anlaidm boylelikle

Back
X