Hatasiz kul olmaz. Mi

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
Herkesin yaptigi küçük büyük hatalar yok mu..kim hatasizki.hayati yanlis yapa yapa mi ogrendik.bu yaptığınız yanlışları hayatinizin sonuna kadar acısını cekmelisiniz.hata yapmaya korkuyorum. Bi hata yapan ve hayati değişen var mi...yani yaptigi hatayi olenr kadar çekmek zorunda kalan. Yani hata derken yalan olabilir yada birinin ahini almak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cildime yaptigim iskencelerin izlerini omur boyu cekecegim sanirim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Geçmiş olsun cnm
Naptin ki yüzüne

hatadan hataya fark var. bazı hataların vicdan azabını bir ömür taşırsın yada bedelini ödersin.ama bazılarıda yapmamız kaçınılmaz olan ders alıp yola öyle devam etmeyi gerektiren şeyler.hatasız insan yoktur diyorum:34:

Birine yalan soylesen mesela duygulariyla oynasan

herkesin hataları olur kimi ders aldığımız hatalardır kimi can acıtan
Yalan, aldatma vs şeyler hata değil bilerek ve istenerek yapılır. Ha sonra pişman olunca hata deyip geçiliyor lakin Allah affederse kula söz düşmez neticede..

Herkesin yaptigi küçük büyük hatalar yok mu..kim hatasizki.hayati yanlis yapa yapa mi ogrendik.bu yaptığınız yanlışları hayatinizin sonuna kadar acısını cekmelisiniz.hata yapmaya korkuyorum. Bi hata yapan ve hayati değişen var mi...yani yaptigi hatayi olenr kadar çekmek zorunda kalan. Yani hata derken yalan olabilir yada birinin ahini almak

Insan yaratılış gereği hata yapmaya zaten elverişli bir varlıktır.
Nefsimizle her daim savaş halindeyiz ve tüm günahların tövbe ile temizlenecegi mujdelenmistir.
Kul hakkı dışında tabi...
Kul hakkına girmeyin de gerisi Allah'in merhamet ve bagislayiciligiyla alakali bir durum zaten.

Yanlis bir evlilik ve bu evlilikten 2 gül gibi çocuk yaptim bu hata ile ömür boyu yasayacagim mesela bunun gibi bir ornek isine yarar mi ??

Back
X