Gebeliğe Hazırlık Hatay aşılama hangi doktoru önerirsiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Olderveolur000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
286
103
103
32
Hatayda aşılama nerede yaptırabilirim burada yeniyiz eşimin sonuçları kötü aşılama yaptırmayı düşünüyorum

Benim eşimde Hataylı iki ay sonra tayin durumu var belki bende Hatay da aşılama yaptırırım buldunuz mu doktor acaba ?

Öncelikle eşinizin tedavisi olmasını öneririm.. Aşılama öyle tutma olasılığı yüksek ihtimal değil.. Birde eşinizin değerleri kötüyse boşuna yıpranmayın.. Aynı durumdayız ondan söylüyorum, eşiniz için burak sivaslıoğlunu öneririm, kadın doğum içinde araştırma hastanesinde prof. Ali ulvi Hakverdi var, muaynesi özel ama bir numaradır
İkincisi erdem turhan oda özel bir hastanede
Üçüncüsü haydar mısırlıoğlu :)

Teşekkür ederim yorumunuz için burak sivaslıoğlu na gittik ama biz pek faydalanamadik aşılama olur dediler antepte orali esim ama biz hataydayiz burada yaptıralım dedik git gel olmasın diye onun için doktor araştırması yapiyorum

Merhaba. Ali Ulvi beye araştırma Hastanesi'nde mi muayene oldunuz ve muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?

Merhaba. Ali Ulvi beye araştırma Hastanesi'nde mi muayene oldunuz ve muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Merhaba ali ulvi yerine ordaki başka prof gittim.. Araştırmalarım sonucu
Prof dr. Arif güngören cok memnun kaldm..
Ücreti ben gittiğimde 200 idi

B
Merhaba ali ulvi yerine ordaki başka prof gittim.. Araştırmalarım sonucu
Prof dr. Arif güngören cok memnun kaldm..
Ücreti ben gittiğimde 200 idi
Ana 2 doktor Kenan dolapçıoğlu nu önerdi bu ay onu denicem muayene 350 miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…