• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2025 aşılama yaptıranlar

2,5 senelik evliym ve yaşım 37 eşim 38 , üzülme demek kolay cunku bana da aynısını dıyorlar ama kendime tek tesellim şu Rabbim vermiyorsa vardır bi bildiği . hergün çevremden hamile haberleri alıyorum ve artık içimin yandığını hissediyorum ama sonra evladı ile imtihan olanlar aklıma geliyor ve şunu diyorum Rabbim kolaylıkla en hayırlısı ne zamansa o zaman ver lütfen sende böyle düşünmeye çalış :(
2,5 senelik evliym ve yaşım 37 eşim 38 , üzülme demek kolay cunku bana da aynısını dıyorlar ama kendime tek tesellim şu Rabbim vermiyorsa vardır bi bildiği . hergün çevremden hamile haberleri alıyorum ve artık içimin yandığını hissediyorum ama sonra evladı ile imtihan olanlar aklıma geliyor ve şunu diyorum Rabbim kolaylıkla en hayırlısı ne zamansa o zaman ver lütfen sende böyle düşünmeye çalış :(

en kısa zaman da hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ben hemşireyim ve yenidoğan yoğun bakımda yıllarca çalıştım,gerçekten söylediğiniz gibi o kadar çok evlatlarının sağlığı ile imtihan olan çaresizce bekleyen aileler ya da annesini doğum sonrasında kaybetmiş ya da anomali veya evlilik dışı olmuş diye terkedilmiş ve sosyal hizmetlere vermek zorunda olduğumuz bebekler gördüm ki ben de hep en hayırlısı ile sağlıklı ahlaklı ve anne baba olarak yanında olup büyütebileceğimiz bir evlat nasip eyle Rabbim diye dua ediyorum.

en kısa zaman da hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bu arada MR sonucum iyi çıktı sorun görülmedi kapalı olan tüp ve çevre dokuşar tamamen normal dedi doktorum tıkanıklığı anlamlandıramadı belki de Hsgdeki ilacın basıncı ile açılmış olabilir dedi,hayırlısı inşallah önümüzdeki adet ile 2.aşılamaya başlayacağız,duanızı eksik etmeyin lütfen,benim de dualarım sizinle inşallah🤲🏻

Back