- 2 Temmuz 2018
- 286
- 103
- 103
- 32
- Konu Sahibi Olderveolur000
Hatayda aşılama nerede yaptırabilirim burada yeniyiz eşimin sonuçları kötü aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Hatayda yaşıyorum hiç aşılama yaptırmadım ama akademi hastanesinde Feyruz Bey var ona gidiyorum ve memnunum.Kimse cevap vermemiş hatayda yaşayan kimse yok mu
Teşekkür ederimBen Hatayda yaşıyorum hiç aşılama yaptırmadım ama akademi hastanesinde Feyruz Bey var ona gidiyorum ve memnunum.
Mozaik hastanesi koray bey e gitmeyi düşünüyorum daha denemedik eğer gidersek bilgi veririmBenim eşimde Hataylı iki ay sonra tayin durumu var belki bende Hatay da aşılama yaptırırım buldunuz mu doktor acaba ?
Teşekkür ederim yorumunuz için burak sivaslıoğlu na gittik ama biz pek faydalanamadik aşılama olur dediler antepte orali esim ama biz hataydayiz burada yaptıralım dedik git gel olmasın diye onun için doktor araştırması yapiyorumÖncelikle eşinizin tedavisi olmasını öneririm.. Aşılama öyle tutma olasılığı yüksek ihtimal değil.. Birde eşinizin değerleri kötüyse boşuna yıpranmayın.. Aynı durumdayız ondan söylüyorum, eşiniz için burak sivaslıoğlunu öneririm, kadın doğum içinde araştırma hastanesinde prof. Ali ulvi Hakverdi var, muaynesi özel ama bir numaradır
İkincisi erdem turhan oda özel bir hastanede
Üçüncüsü haydar mısırlıoğlu :)
Tamam cok teşekkür ederimMozaik hastanesi koray bey e gitmeyi düşünüyorum daha denemedik eğer gidersek bilgi veririm
Merhaba. Ali Ulvi beye araştırma Hastanesi'nde mi muayene oldunuz ve muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?Öncelikle eşinizin tedavisi olmasını öneririm.. Aşılama öyle tutma olasılığı yüksek ihtimal değil.. Birde eşinizin değerleri kötüyse boşuna yıpranmayın.. Aynı durumdayız ondan söylüyorum, eşiniz için burak sivaslıoğlunu öneririm, kadın doğum içinde araştırma hastanesinde prof. Ali ulvi Hakverdi var, muaynesi özel ama bir numaradır
İkincisi erdem turhan oda özel bir hastanede
Üçüncüsü haydar mısırlıoğlu :)
Merhaba ali ulvi yerine ordaki başka prof gittim.. Araştırmalarım sonucuMerhaba. Ali Ulvi beye araştırma Hastanesi'nde mi muayene oldunuz ve muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Ana 2 doktor Kenan dolapçıoğlu nu önerdi bu ay onu denicem muayene 350 mişMerhaba ali ulvi yerine ordaki başka prof gittim.. Araştırmalarım sonucu
Prof dr. Arif güngören cok memnun kaldm..
Ücreti ben gittiğimde 200 idi