Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slmlar ilk tüp bebek deneyimi mi malatyada yaptrmştm çokda memnun kaldmştm ama malesef düşükle sonuçlandı temmuzda hatay da yaptrcaz var mı hatayda deneyimi olan arkadaşlar memnun kaldnz mı
Merhaba. İnsallah tüp bebek tedaviniz istediginiz gibi geçmiştir. Su an durumunuz nedir,hatay da ki tedaviyi nerde oldunuz, memnunmusunuz?bende bu konuyu araştırıyorum . Bilgi verirseniz cok sevinirim. Simdiden cok teşekkür ederim
3.ve 4.denememi mozaik tüp bebek merkezinde yaptım 4.denemede ilk defa pozitif oldu kalp atışlarını duyduk 11 haftalık olmuştuk minigimle geçen hafta rutin kontrole gittik meleğim beni terk etmiş geçen hafta kürtaj oldu biraz toparlanınca 3 tane donmus embriyo var onları deniyecez Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
3.ve 4.denememi mozaik tüp bebek merkezinde yaptım 4.denemede ilk defa pozitif oldu kalp atışlarını duyduk 11 haftalık olmuştuk minigimle geçen hafta rutin kontrole gittik meleğim beni terk etmiş geçen hafta kürtaj oldu biraz toparlanınca 3 tane donmus embriyo var onları deniyecez Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
AMA nasil her ihtimali karsi pihtilaşma varmi yokmu? Bende onumuzdeki ay mozaik hastanesinde tup bebek dusunuyorum ilk kez yapacam pihtilasma var bende ihtimale mi birakacak beni? Bana dedi tum tetikleri yapacaz zaten rahat ol ama amaaaa
slmlar ilk tüp bebek deneyimi mi malatyada yaptrmştm çokda memnun kaldmştm ama malesef düşükle sonuçlandı temmuzda hatay da yaptrcaz var mı hatayda deneyimi olan arkadaşlar memnun kaldn
Selamlar ben uzunca yıllar sonra Antakya Mozaik hastanesi Ümit Zateroğlunda tüp bebek yaptirdim çok memnun kaldım ilgileriylen doktorumun motivesi hemşirelerin ayriyetten ilgisi gece gùndùz farketmeden... Çok şükür 11yıl sonra karnımın şiştiğini bebeğimin icerde oynadigini hissediyorum artık sayılı günlerim kaldı öyle hasretimki bebeğimi heycanlan bekliyorum darısı isteyen herkese inşallah Eğerki sende halen bekliyorsan hic duşunme herşey gùzel olcak Allah ın izniylen