- Konu Sahibi eda_ssin_ersz
ben tam olarak bilgi almak için actım o topiği siz ne kdar süre konuşuosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tam olarak bilgi almak için actım o topiği siz ne kdar süre konuşuosunuz
benimki de bir kaç güne kadar ustalığa gliyor orayaBenim nişanlım iskenderunda usta birligini yapiyo suan kisa dönem asker
Nasil bi yer guvenlimi :/
Ozellikle bu günlerde daha cok telaslaniyorum sormak istedim sizlere
inşallah... sizce nasıl bir yer? konuşma durumu vs. nasıl:) sağsalim dönüp gelir inş
hatay ın en rahat ilçesi askeri anlamda artık heryerde telefon kullanılabiliniyo ama o kdr rahat değil tabi komutanların fln görmemesi lazım belli saatler dısında mesela akşam 6 dan sonra daha rahat oluyolarinşallah... sizce nasıl bir yer? konuşma durumu vs. nasıl
anammm Hatay İskenderun diyince
birincisi benim memleketim..
ikincisi biz eşimle astsubay orduevinde askerken tanıştık ve evlendik artık iskenderun da değilim tabiki ama konuyu görünce hatıralarım depreşti![]()
Nasil askeri anlamda bilgi verebilir misim bize
canım 39.mekanize yazıyormuş kağıdında bahriyeli mi oluyor anlamadımhatay ın en rahat ilçesi askeri anlamda artık heryerde telefon kullanılabiliniyo ama o kdr rahat değil tabi komutanların fln görmemesi lazım belli saatler dısında mesela akşam 6 dan sonra daha rahat oluyolar
Benim sevgiliminde oraya düşme ihtimali var bahriyeli olarak.Gemide konuşmak gerçekten zor mu o kadar ya 15 gün demişsin ? telefon rahat degil mi gemide ? yoksa denizde çekmediğinden dolayı mı ?canım benım sevgılım orda acemılıgını yaptı. Saat 8le 9 arasında ankesorluden arayabılıyodu sadece :) ama amcamınoglu orda ustalıgını yaptı cok rahattı tel kullanıyordu. Internet konusunda da cok rahattı :) erkek arkadasımdan bılıyorum bahrıyelıler cok sefere cıkıyolar gemıyle. 15 gun falan konusamadıgımız gunler olmustu.
canım şöyle söyleyim acemiyse sıkıntı oluyor telle konuşmak ama ustaysa 7*24 ulaşabiliyorsun biz özellikle geceleri çok konuşurduk. Ama sefere çıkınca başlarında komutan olduğu için tel kullanamıyor ve bazen denizde telefon çekmiyorBenim sevgiliminde oraya düşme ihtimali var bahriyeli olarak.Gemide konuşmak gerçekten zor mu o kadar ya 15 gün demişsin ? telefon rahat degil mi gemide ? yoksa denizde çekmediğinden dolayı mı ?