hatay iskenderun ' da sevgilisi nişanlısı askerlik yapanlar var mı ?

ben tam olarak bilgi almak için actım o topiği siz ne kdar süre konuşuosunuz

canım benım sevgılım orda acemılıgını yaptı. Saat 8le 9 arasında ankesorluden arayabılıyodu sadece :) ama amcamınoglu orda ustalıgını yaptı cok rahattı tel kullanıyordu. Internet konusunda da cok rahattı :) erkek arkadasımdan bılıyorum bahrıyelıler cok sefere cıkıyolar gemıyle. 15 gun falan konusamadıgımız gunler olmustu.

Benim nişanlım iskenderunda usta birligini yapiyo suan kisa dönem asker
Nasil bi yer guvenlimi :/
Ozellikle bu günlerde daha cok telaslaniyorum sormak istedim sizlere

anammm Hatay İskenderun diyince :KK68:
birincisi benim memleketim..
ikincisi biz eşimle astsubay orduevinde askerken tanıştık ve evlendik artık iskenderun da değilim tabiki ama konuyu görünce hatıralarım depreşti :oops:

hatay ın en rahat ilçesi askeri anlamda artık heryerde telefon kullanılabiliniyo ama o kdr rahat değil tabi komutanların fln görmemesi lazım belli saatler dısında mesela akşam 6 dan sonra daha rahat oluyolar
canım 39.mekanize yazıyormuş kağıdında bahriyeli mi oluyor anlamadım :(

canım benım sevgılım orda acemılıgını yaptı. Saat 8le 9 arasında ankesorluden arayabılıyodu sadece :) ama amcamınoglu orda ustalıgını yaptı cok rahattı tel kullanıyordu. Internet konusunda da cok rahattı :) erkek arkadasımdan bılıyorum bahrıyelıler cok sefere cıkıyolar gemıyle. 15 gun falan konusamadıgımız gunler olmustu.
Benim sevgiliminde oraya düşme ihtimali var bahriyeli olarak.Gemide konuşmak gerçekten zor mu o kadar ya 15 gün demişsin ? telefon rahat degil mi gemide ? yoksa denizde çekmediğinden dolayı mı ?

Benim sevgiliminde oraya düşme ihtimali var bahriyeli olarak.Gemide konuşmak gerçekten zor mu o kadar ya 15 gün demişsin ? telefon rahat degil mi gemide ? yoksa denizde çekmediğinden dolayı mı ?
canım şöyle söyleyim acemiyse sıkıntı oluyor telle konuşmak ama ustaysa 7*24 ulaşabiliyorsun biz özellikle geceleri çok konuşurduk. Ama sefere çıkınca başlarında komutan olduğu için tel kullanamıyor ve bazen denizde telefon çekmiyor

Back
X