- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Papatya011
- #1
Merhaba hanımlar. Hatayda üniversitenin hastanesinde kadın doğumcu öneriniz var mı acaba.








Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar. Hatayda üniversitenin hastanesinde kadın doğumcu öneriniz var mı acaba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doğumu hatayda yapmicam ama ilk 5 ayim orada geçecek üniversitenin hastanesinde rutin kontrollerimi yaptırabilecegim bir doktor tavsiyeniz var mıdır . Doğum yapacağım şehir küçük olduğundan iyi olan 1 tane hastane var devlette pek ilgilenmiyor zaten onu seçeceğim ama hatayda rutin kontrollerimi özelde değilde devlette yaptırmayı planlıyorum .Merhaba araştırma ve mozaik te Kenan Dolapçıoğlunu gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Kendisi ameliyatımı gerçekleştirdi çok şükür sorunsuz atlattım.
Ayrıca araştırmada Ali ulvi hocayıda çok öneren var.
Tabii her hasta her doktordan aynı etkiyi göremiyor ne yazıkki.
Söylediğim doktorlar üniversite araştırma hastanesinde zaten araştırın istersenizDoğumu hatayda yapmicam ama ilk 5 ayim orada geçecek üniversitenin hastanesinde rutin kontrollerimi yaptırabilecegim bir doktor tavsiyeniz var mıdır . Doğum yapacağım şehir küçük olduğundan iyi olan 1 tane hastane var devlette pek ilgilenmiyor zaten onu seçeceğim ama hatayda rutin kontrollerimi özelde değilde devlette yaptırmayı planlıyorum .
Mozaik dediğiniz için söyledim kusura bakmayın şuan hatayda değilim daha gitmedim endokrine gidiyorum ordaki doktorları biliyorum ama kadın doğum hakkında bir bilgim olmadığı için sormuştumSöylediğim doktorlar üniversite araştırma hastanesinde zaten araştırın isterseniz
Teşekkür ederim peki üniversite araştırma dan bildiğiniz var mı ben kampüs civarındayım daAntakya Devlet Hastanesi'nde Derya Karaçay
Defne Hastanesi'nde Filiz Altınok
Defne Hastanesi'nde Hülya Artuç
Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde Nail Erdoğan
gözü kapalı gidebileceğiniz doktorlar
Sağlık sektörü hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz bilmiyorum ama araştırma Hastanesi'nde asistanlar(henüz uzmanlığını tamamlamayan hekimler) muayene yapar.Teşekkür ederim peki üniversite araştırma dan bildiğiniz var mı ben kampüs civarındayım da
Üniversite son sınıfım staja da gidiyorum derslerim var 3 ay kadar bir süreç hatayda geçecek ve bana en yakın yer araştırma olduğu için orayı tercih ediyorum kan sonucumu verip derse gelip tekrar öğlen sonu hastaneye gidebiliyorum çok yakın olduğu için buyuzden tercih sebebim araştırma ama zaten yaşadığım şehirde özelde doğurmayı düşüniyorum rutin kontroller için 3 aylık bir süreci araştırmada gecirecegimSağlık sektörü hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz bilmiyorum ama araştırma Hastanesi'nde asistanlar(henüz uzmanlığını tamamlamayan hekimler) muayene yapar.
Tabi siz özel olarak doçent yada profa ücret ödeyip muayene olmak isterseniz o başka.
Özel hastane yada devlet hastanesi tercih ederdim yerinizde olsam
Araştırıp dönerim size o zamanÜniversite son sınıfım staja da gidiyorum derslerim var 3 ay kadar bir süreç hatayda geçecek ve bana en yakın yer araştırma olduğu için orayı tercih ediyorum kan sonucumu verip derse gelip tekrar öğlen sonu hastaneye gidebiliyorum çok yakın olduğu için buyuzden tercih sebebim araştırma ama zaten yaşadığım şehirde özelde doğurmayı düşüniyorum rutin kontroller için 3 aylık bir süreci araştırmada gecirecegim
Teşekkür ederim sagolunAraştırıp dönerim size o zaman
Mozaik dediğiniz için söyledim kusura bakmayın şuan hatayda değilim daha gitmedim endokrine gidiyorum ordaki doktorları biliyorum ama kadın doğum hakkında bir bilgim olmadığı için sormuştum
Çok teşekkürler tavsiyeniz içinEstağfurullah.
Kenan dolapçıoğlu gün içinde hem mozaikte hem araştırmada çalışıyor. Ali ulvi bey prof olduğu için önce asistanları bakabilir pek bir bilgim yok onun hakkında.
Ben şahsen Kenan beye hem ameliyat oldum hem kontrollerim için gittim çok memnun kaldım uzak olduğu için istemeyerekte olsa doktor değiştirdim. Hastayı dinleyen ve bilgilendiren bir doktor.