Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatayda tup bebek yada asilama yaptiran var mi hanimlar dr onerir misiniz
Merhaba yaptırdınız mi Hatay'da tüp bebek?Hatayda tup bebek yada asilama yaptiran var mi hanimlar dr onerir misiniz
Merhaba yaptırdınız mi Hatay'da tüp bebek?
Peki çok teşekkür ederim ben de düşünüyorum inşallah iyi olur.benim bir arkadaşım yaptırdı canım dr ümit zeteroğluna 2 embriyo transferi gerçekleşmişti bir tane kalmış dr çok memnun olduğunu söylemiişti.
Peki çok teşekkür ederim ben de düşünüyorum inşallah iyi olur.
Senin için de en iyisi olur inşallah.hayırlısı olsun canım ben de aslen hataylıyım malesef il dışında ikamet ediyorum orada olsam kesin giderdim.mecbur bana yakın illeri tercih edeceğim.ben de kasım ayında diyarbakır memorıal hastanesinde düşünüyorum.
Senin için de en iyisi olur inşallah.
Merhaba ben de iskenderundayım. Üçüncü ayım klomen içiyorum çatlatma iğnesiyle beraber. Palmiye hastanesindeki Süleyman arslana gidiyorum ama memnun değilim. Hiç ilgilenmiyor, başı kalabalık ben bir şey soramadan içeri başkası girmiş oluyor. Sizin doktorunuz kim ben değişmek istiyorum onu.Kızlar iskenderunda yaptıran var mı
Ozan Turguta gidiyorum canım ben hani ilgili geliyor bana ozan beyMerhaba ben de iskenderundayım. Üçüncü ayım klomen içiyorum çatlatma iğnesiyle beraber. Palmiye hastanesindeki Süleyman arslana gidiyorum ama memnun değilim. Hiç ilgilenmiyor, başı kalabalık ben bir şey soramadan içeri başkası girmiş oluyor. Sizin doktorunuz kim ben değişmek istiyorum onu.
İlk kez mi gidiyosun daha önce bi tedavi denedin miBende ozan beye tüp için gidiyorum. Çok memnunuz. Öncesindede çok ilgili bir doktor. Şu anda herşey yolunda. Adanayla kararsız kalmıştım. Ozan beye başladık. İnşallah güzel sonuçlar alırım
Öncesinde gelişme gitmiştim. Çatlatma filan denedik. Sonra aşılama yapmayalım direk tüp bebek yapalım dedik doktorumla. Ozan beye öyle geldim.İlk kez mi gidiyosun daha önce bi tedavi denedin mi
Kaç yaşındasın neye göre karar verdiÖncesinde gelişme gitmiştim. Çatlatma filan denedik. Sonra aşılama yapmayalım direk tüp bebek yapalım dedik doktorumla. Ozan beye öyle geldim.
35 yaşındayım ve daha fazla zaman kaybetmemek içinKaç yaşındasın neye göre karar verdi
Bende tüp yaptırıyorum canım ozan beyde inşallah güzel sonuçlar alırız35 yaşındayım ve daha fazla zaman kaybetmemek için
Bende gittim ozan beye ama adana bulent beyde karar kıldım ama ozan hoca da cok iyiOzan Turguta gidiyorum canım ben hani ilgili geliyor bana ozan bey
Bülent beyde iyi canım hayırlı olsun inşallahBende gittim ozan beye ama adana bulent beyde karar kıldım ama ozan hoca da cok iyi