Evet ama reyhanliyi mi yazdiniz ?Oralımısınız
Kanunuzu can güvenliği ile ilgili açsaydınız öyle bi yorum yazmazdım hayatım. Sadece hatayda yaşayan var mı demişsiniz.Yok polemik değil gülen smile koydum halbuki
Ben can güvenliği diyorum siz tatil :)
Açın bi konu sorun efendim bnm mesela ciddi
Kusura bakmayın :) cidden terslemedim de ama biraz stres altındayımKanunuzu can güvenliği ile ilgili açsaydınız öyle bi yorum yazmazdım hayatım. Sadece hatayda yaşayan var mı demişsiniz.
Başa antakya da yazdım garqnti olsun diye de reyhanlı yazdım yani 21 den istemediğim yer geleceğine kendimi hazırladığım bi yer olsunEvet ama reyhanliyi mi yazdiniz ?
Merkezi tercih etseydin keske
Memurlar icin gayet iyi bi sehir. İskenderun yazlari hic cekilmez cok cok sicak denizden dolayi..
Can guvenligi diyosunda sana bunu hangi sehir verebilir ki ?
Hakkinda hayirlisi olsun.
Sorun değil canım :) bende anlamadım konuyu.Kusura bakmayın :) cidden terslemedim de ama biraz stres altındayım
Çok sağolun.reyhanlıyı en sonlara yazdım ama antakyadan gidiş geliş yaparım diye düşündümDoğma büyüme Antakyalı biri olarak terör olayları Doğudaki gibi olmasada malumunuz biliyosunuz. Yerel halk emin olun sizden bizden daha tedirgin ve suriyeli çokluğundan şikayetçi. Arabistana çevirdiler güzelim şehri.. eski düzeni yok. Eğitim ve hayat şartları çok iyi geçim konusunda sıkıntı yaşamazsınız her türlü insan var mesela bizim makedonyalı zenci bi komşumus vardı dünya tatlısı insanlardı. Her iki adımda bir japon ingiliz vs görmeniz mümkün tabi şimdilerde nerye baksan suriyeli...
İskenderun deniz açısından tercih edilebilir ama nem ve sıcak oranını hatirlatmak lazım merkeze göre çok daha sıcak. Reyhanlıyı tercih etmeyin derim zirâ balkon manzaranz Suriye Sınırı olabilir..
Güvenlik açısından istanbul yada Diyarbakırdan çok daha güvenlidir bence.
Uzak kalır size. Reyhanlı yı keşke yazmasaydınız diye geçirdim içimden:) Araçlar sürekli var ama gidiş geliş zor olurÇok sağolun.reyhanlıyı en sonlara yazdım ama antakyadan gidiş geliş yaparım diye düşündüm
Gidiş geliş yapan öğretmenler de var dedilerUzak kalır size. Reyhanlı yı keşke yazmasaydınız diye geçirdim içimden:) Araçlar sürekli var ama gidiş geliş zor olur
iskenderun da Arsuz var.. güzel bir tatil yeri.Bende iskenderun a tatile gideceğim tatil için nasıl jir yer. Benim için iyi bir konu olmuş
Çok sağolun.reyhanlıyı en sonlara yazdım ama antakyadan gidiş geliş yaparım diye düşündüm
Var tabi araç olduktan sonra heryere gidiş geliş var fakat soğuklarda ve sıcaklarda işiniz zor olur. İskenderun Hassa arası da gidiş geliş yapan öğretmenler var bir buçuk saat sürüyor yol. Sabah ve akşam bir buçuk saat geridesiniz. Reyhanlı Antakya arası bir saattir ama zor bir saat:)Reyhanlı nın ortamı dışardan gelen insana zor gelir. Tercihlerde Reyhanlı olmak zorunda mıydı acaba bunu merak ettim. İskenderun Belen gibi güzel yerler varken. Hatta ben size Sarımazıdan veya Belenden ev konusunda yardımcı bile olabilecekken:) Hatta ve hatta ziyarete bile gelmek mümkünken:) Hatta ve hatta :)) Ben sarımazıda Belende iskenderunda büyüdüm bu yüzden sevgim :))Gidiş geliş yapan öğretmenler de var dediler
Size mesaj atcaktım atamadım :)Var tabi araç olduktan sonra heryere gidiş geliş var fakat soğuklarda ve sıcaklarda işiniz zor olur. İskenderun Hassa arası da gidiş geliş yapan öğretmenler var bir buçuk saat sürüyor yol. Sabah ve akşam bir buçuk saat geridesiniz. Reyhanlı Antakya arası bir saattir ama zor bir saat:)Reyhanlı nın ortamı dışardan gelen insana zor gelir. Tercihlerde Reyhanlı olmak zorunda mıydı acaba bunu merak ettim. İskenderun Belen gibi güzel yerler varken. Hatta ben size Sarımazıdan veya Belenden ev konusunda yardımcı bile olabilecekken:) Hatta ve hatta ziyarete bile gelmek mümkünken:) Hatta ve hatta :)) Ben sarımazıda Belende iskenderunda büyüdüm bu yüzden sevgim :))
Var tabi araç olduktan sonra heryere gidiş geliş var fakat soğuklarda ve sıcaklarda işiniz zor olur. İskenderun Hassa arası da gidiş geliş yapan öğretmenler var bir buçuk saat sürüyor yol. Sabah ve akşam bir buçuk saat geridesiniz. Reyhanlı Antakya arası bir saattir ama zor bir saat:)Reyhanlı nın ortamı dışardan gelen insana zor gelir. Tercihlerde Reyhanlı olmak zorunda mıydı acaba bunu merak ettim. İskenderun Belen gibi güzel yerler varken. Hatta ben size Sarımazıdan veya Belenden ev konusunda yardımcı bile olabilecekken:) Hatta ve hatta ziyarete bile gelmek mümkünken:) Hatta ve hatta :)) Ben sarımazıda Belende iskenderunda büyüdüm bu yüzden sevgim :))
Yaa ne güzel bak işte Hatayın yardımseverliği her yerde belli:)Hemşerim benim
Reyhanlı ve Antakya merkez konusunda bende yardımcı olabilirim ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?