hatıra defteri

prensesim seni çokkkkk seviyorum.allahım seni bütün kötülüklerden kötü insanlardan korusun sen allahıma emanetsin güzel rabbim seni en güzel şekilde korur.ömrün çok uzun hayırlı bereketli olsun.her günün güzel sağlıklı olsun seni rabbim korusun.aynı dileklerim prenslerim abilerin içinde.siz şu dünyada benim başıma gelen en güzel şeylersiniz sizi çokkkkkkkkkk seviyorum.:nazar::nazar::nazar:allahım sizi nazarlardan korusun aminnnnn:nazar::nazar::nazar:

burada yavrularımıza güzel dileklerimizi onlarla olan güzel anılarımızı yazalım.istersek yazımızın altına resimlerini videolarınıda koyabiliriz burası onların sayfası.

Fatih'im cennet kokulum...iyiki dogdun bu dunyada cenneti gordum...senin bir adininda cennet oldugunu bilseydim sana sahip olmak icin 7 sene degil 7ay bile beklemezdim Fatih'im.....
Seni canindan cok seven ANNEN

prensim seni çokkkkk seviyorum.allahım seni bütün kötülüklerden korusun sen allahıma emanetsin güzel rabbim seni en güzel şekilde korur.ömrün çok uzun hayırlı bereketli olsun.her günün güzel sağlıklı olsun seni rabbim korusun.aynı dileklerim ağbin içinde geçerli..............doğacağın günü iple çekiyoruz

Allah bütün bebekleri annelerine babalarına bağışlasın acılarını hiç göstermesin çocuklar bize Allah'ın emaneti onları güzel yetiştirmek,güzel isim vermek hayırlı evlatlar olmasına çalışmak bizim görevimiz

Canım Kızım;

Öykü'm Öykü'müz bizim hikayemiz.... Bu serüvenimize anlam kattığın için Rabbimize minnettarız..İyi ki katıldın iyiki çok bekletmedin bizi...

Seni şimdiden çok seviyorsak hele bi de doğduğun günü düşünemiyoruz....
:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

Canım Oğlum,
Seni heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Sen yanımızda olduğundan beri evimize huzur ve mutluluk geldi...bir an önce sende gel ailemiz tamamlansın güzel yavrum seni kucağıma alacağım günü iple çekiyorum...

Annen ve Babanın en kıymetlisi... senden başka kimseyi bu kadar sevmedim canım oğlum.

canım kızım sana yanlışlıkla hamile kaldım ve doğum yapmaktan çok korkuyorum ama seni her şeye rağmen heyecanla bekliyorum :)

Back
X