Saç Rengi ve Saç Boyama Hatunlar bir göz atın ne renk yapsam yeşil yansıma oluyor. Kurtuluş nedir?

princess.17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
901
1
116
Ankara
yeşil olarak adlandırdıgınız yogun kumraldan kurtulmanın tek çaresi yapmak istediğiniz saç rengine biraz bakır tonu eklemektir. bakır her zaman küllü tonu alır ve yeşillenme sorunu ortadan kalkar. iyi akşamlar...

Umarım geçirir ya. Ama ben az önce igora 9.0'la 8-5 altın kumralı yani yarı yarıya karıştırıp boyadım yine yeşil oldu. Sizce öyle olması normal bi reaksiyon mu?

yanlış uygulama canım o boyaları madem kullanacaksın içine igora 8-77 eklemelisin resimdeki istediğin tonda da yogun bir bakırlık var zaten kumralla alakası yok

Sedacm şu ablana da bi yardım etsen. Dün konuma cvp yazmışın teşekkür ederim. Konumu okursan bir daha. Bana da bir akıl versen cnm.

Saçının durumunu bilmiyorum ama küllü hiç bir boyaya boyama..ilk önce açıp daha sonra doğal serı açık sarı tonlarına boyamanı tavsiye edrim..

canım arkadaşa katılıyorum.yeşilden kurtulmanın tek yolu daha sıcak bir renge boyamandır.sürekli üst üste küllü boyadığın için artık yeşil olmuş saçın.benim sana tavsiyem -bende kendim boyuyorum saçlarımı- neva color 8.34 le 9 numarayı aynı oranda karıştır. % 6 yani 20 volume oksidanla karışımı mama kıvamında hazırlayıp tüm saçına sür 40 ila 45 dk beklet.yıkama aşamasında saçını ıslat ve saçlarına 1-2 dk masaj yaptıktan sonra yıka.inşallah istediğin renge kavuşacaksın

Son düzenleme:
tabiki... hangi marka kullanıcaksınız ? onu ögrenip size markasına göre 3 boya numarası verecegim.

ben igora royal ya da loreal majirel kullanıyorum. Yalnız majirel daha koyu tutuyor. Lorealin 9 tonu igoranın 8i gibi geliyor bana. Siz biliyo musunuz kullandınız mı bu boyaları bilmiyorum. Ona göre ton söylerseniz sevinirim =)

ay canım çok sağol bende majirel 8.34e bakıp duruyorum nevaya da bi bakayım bakalım tonları nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…