- Konu Sahibi princess.17
-
yeşil olarak adlandırdıgınız yogun kumraldan kurtulmanın tek çaresi yapmak istediğiniz saç rengine biraz bakır tonu eklemektir. bakır her zaman küllü tonu alır ve yeşillenme sorunu ortadan kalkar. iyi akşamlar...
birde saçınınsu anki rengini görmeden seni yanlış yönlendirmek istemiyorum tonu görmem lazım
Kendi saçımın rengini de koydum ben ordan bakabilirsiniz.
tamam gördüm tatlım açk bal tonu ile sarı bakırı karıştırmalısın.
Direk numara yazabilmeniz mümkün mü? =))
yeşil olarak adlandırdıgınız yogun kumraldan kurtulmanın tek çaresi yapmak istediğiniz saç rengine biraz bakır tonu eklemektir. bakır her zaman küllü tonu alır ve yeşillenme sorunu ortadan kalkar. iyi akşamlar...
tabiki... hangi marka kullanıcaksınız ? onu ögrenip size markasına göre 3 boya numarası verecegim.
Saçının durumunu bilmiyorum ama küllü hiç bir boyaya boyama..ilk önce açıp daha sonra doğal serı açık sarı tonlarına boyamanı tavsiye edrim..
canım arkadaşa katılıyorum.yeşilden kurtulmanın tek yolu daha sıcak bir renge boyamandır.sürekli üst üste küllü boyadığın için artık yeşil olmuş saçın.benim sana tavsiyem -bende kendim boyuyorum saçlarımı- neva color 8.34 le 9 numarayı aynı oranda karıştır. % 6 yani 20 volume oksidanla karışımı mama kıvamında hazırlayıp tüm saçına sür 40 ila 45 dk beklet.yıkama aşamasında saçını ıslat ve saçlarına 1-2 dk masaj yaptıktan sonra yıka.inşallah istediğin renge kavuşacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?