Canım,
İzmir'den gelirken Aydın Çine köfte molası ama sakın yol kenarlarında durmayın, içine girin, dar sokaklarda kime sorsanız en iyi köfteci diye gösterir size. Köşe başı küçük bir dükkan ismini hatırlamıyorum..
Bodrum ve Marmaris'i boşver zaten İzmir'den geliyorsun hiç değmez girmene. Akyaka ya da Gökova ikisi de aynı yer, mutlaka girin, 1 gece kalabilirsiniz orada, sezonda vermiyorlar tek gecelik oda ama şu an verirler daha. Plajda tekneler var 2 tane, onlardan kafeteryanın karşısında olanından mutlaka kalamar yiyin, çok taze ve 10 tl. porsiyonu, sonra azmak turu yapın kişi başı 5 tl. 30 dk. falan sürüyor ama muhteşem. Fotoğraf makinelerini hazırda tutun. Azmak nehrine ayağını falan sok, sodalı su.. Ertesi gün güzel bir kahvaltının ardından Dalyan, kalmanıza gerek yok, kanal boyunu ve plajı araçla da ya da yaya gezebilirsiniz.. Ya da toplama teknelere binerek plaja gidersiniz, isteyen denize girebiliyor. Göcek, ha gördüm demek istersen gir 10 dakikada marinayı gez çık ama beklentin yüksek olmasın. Gel Fethiye'ye.. Kalmak için Çalış plajı, direk deniz manzaralı oteller şu an oldukca ucuz. Çalış plajı, Ölüdeniz plajı, kelebekler vadisini göreceksen Ölüdeniz tekne turuna katılman gerekir, 1 gününü alır ya da Ölüdeniz'den sadece kelebekler adasına motorlar var onlara binebilirsin,şu an tam kelebek mevsimi.. Tekne turu tam gün yemekli kişi başı 35 tl. Akşamları paspatur çarşısını gez, barlar sokağı falan hem Fethiye merkezde hem Ölüdeniz'de çarşı var.. Çalış yörük müzesi var kıl çadır (akşam alternatifi). Maddi imkanınız varsa balık pazarında bir akşam yemeği hoş olabilir. Bu mevsimde buralar yeter, Ölüdeniz'e gitmişken Kayaköyü atlamayalım, küçük bir gözleme molası vermek istersen Bülent'in yeri derim. Ya da mangal ortamı falan Cin-bal kebap evi, tandırı da güzeldir.. Burdan Antalya'ya yol alırken Saklıkent yol üstünde kalacak, mutlaka gezin görün diyeceğim bir yer, yol üstü bıldırcın, gözleme alabalık 3-7 tl. arası fiyatlarla mutlaka bir keyif yapın, ağaçlardan meyva koparıp yemek de serbest.. Sonrası Antalya 2 saat işte..

Şimdiden iyi tatiller, iyi eğlenceler.. Canım çekti bak şimdi tatil aşerdim:26: