Hava alanında bagajım kayboldu ne yapabılırım.

sudelveda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
739
24
68
Almanya
Nasıl baslayım bılemıyorum dıger konulara bakılırsa bu dert sayılmaz ama yazmak ısterım sızlerınde cevrenızde karsılasan varmı dıye.

06 agustosta samsundan ıst aktarmalı almanyaya uctum,aktarma sırasında bavulumun bırı almanya ucagına koyulmamıs ve suana kadar bavul ortaya cıkmadı.
Sızlerınde etrafında bu tur bır olayla karsılasan varmı varsa sonuc ne oldu,kayıp burosuna bıldırdım forum doldurdum fakat 14 gun oldu gercı daha yenı ama bır hafta ıcınde bulunanlarıda duydum benım bavuldan ses cıkmadı.

Bunların dısında ne yapabılırım bılgısı olan lutfen soylesın.

bizimde kayboldu iki kez turkiyeye gelislerimizde,3 gun sonra kargoyla geldi..
bulunamazsa seyahat sirketinin sigortasi belirli bi miktar odemek zorunda size diye biliyorum ben..

Nasıl baslayım bılemıyorum dıger konulara bakılırsa bu dert sayılmaz ama yazmak ısterım sızlerınde cevrenızde karsılasan varmı dıye.

06 agustosta samsundan ıst aktarmalı almanyaya uctum,aktarma sırasında bavulumun bırı almanya ucagına koyulmamıs ve suana kadar bavul ortaya cıkmadı.
Sızlerınde etrafında bu tur bır olayla karsılasan varmı varsa sonuc ne oldu,kayıp burosuna bıldırdım forum doldurdum fakat 14 gun oldu gercı daha yenı ama bır hafta ıcınde bulunanlarıda duydum benım bavuldan ses cıkmadı.

Bunların dısında ne yapabılırım bılgısı olan lutfen soylesın.

himm 3 hafta gibi bi sureleri var geri donmek icin diye biliyorum
ama icinde degerli bi esya var ise para altin taki
elektornik alet bunun bedelini odemiyoar die biliyorum
ama hangi firma ile uctu isen duruma gore degisiyo
ama arkasini birakma cunku programda izlemistim
itiraz suresi dolunca hic bir hak iddia edemiyosun....:31:

insallah bulunur ama kaybolmus olabilir
ben pek bulundugunu görmedim
eski isim yer hizmetinde calisiyordum check-in vs
boyle olaylar cok gördüm
ama önemli olan sirket
saglam sirketse cikar
cikmazsa bir kisim para ödeyecekler
icinde degerli birsey yoktur umarim

Cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın THY ıle uctum,soyledıklerıne gore 8 haftadan sonra aramalar devam etsede sıgorta devreye gırıyormus ama bugun komsum anlattı gorumcemınde bavulu kayboldu 5. ayda tr den gelırken daha bulunmadı sıgortada hıc bır sey odemedı dedı cok uzuldum .

Bır suru alısverıs yapmıstım en sevdıklerımı tek bavula toplamıstım oda kayboldu, bırde ıcınde oglumun nıntendo 3ds ı vardı :((

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın THY ıle uctum,soyledıklerıne gore 8 haftadan sonra aramalar devam etsede sıgorta devreye gırıyormus ama bugun komsum anlattı gorumcemınde bavulu kayboldu 5. ayda daha bulunmadı sıgortada hıc bır sey odemedı dedı cok uzuldum .

Bır suru alısverıs yapmıstım en sevdıklerımı tek bavula toplamıstım oda kayboldu, bırde ıcınde oglumun nıntendo 3ds ı vardı :((

oyyy cok piss olmusss:31:

nintendoda üzüldüm
ben hep yanimda tasirim ucuslarda
öyle degerli seyler bavula koyulmaz canim yaa
neyse THY demissin
cikar bence
sorun etme
aramaya sormaya devam et

nintendoda üzüldüm
ben hep yanimda tasirim ucuslarda
öyle degerli seyler bavula koyulmaz canim yaa
neyse THY demissin
cikar bence
sorun etme
aramaya sormaya devam et

haklısın bende cantama alıyordum ama gerı gelırken hava alanında bekleme suremız cok oldugu ıcın kaybolur oglum dıkkatsızdır bıraz dalgındır unutur felan dıye saglama almak ıstedım bavula koymustum.

benimde ablamgil gelmislerdi türkiyeden,
ablamin bavulunu baska biri almis diye düsündük,
cünkü ayni bavulun bir kücük boyu varmis orda..
ablam hemen bildirdi kayip bürosuna, o bavuluda göstermis, bunun ayniydi fakat bir büyügü..
kilit bile ayniymis.. tabi alan adam karistirmis..
ertesi günü bavulu bizim eve getirdiler, bir saatlik yol..

bide sunu anlatayim, türkiyeye bir arkadasim gitmisti..
istanbula gitmis.. bavullardan biri viyanada kalmis demisler.. 2 saat beklemisler ama bavul gelmemis..
tam 2 hafta sonra bavul onlara ulasmis, fakat kötü durumdaymis..

umarim seninki sag salim getirilir..:44:

ablam hemen bildirdi kayip bürosuna, o bavuluda göstermis, bunun ayniydi fakat bir büyügü..

istanbula gitmis.. bavullardan biri viyanada kalmis demisler.. 2 saat beklemisler ama bavul gelmemis..

arkadasını ıcın uzuldum ınsan begenıyor alıyor sonra oradakılerın bır anlık dalgınlıgı nelere sebep oluyor.

kotu tecrubeler ,ınsaallah duzgun bır sekılde bulunur yada en azından esyalarımın degerını alayım.

yaaa zaten ne zaman ucakla gotursem bavulu sanki savastan cikmis gibi oluyo
ama 24 saat otobusle gidiyo geliyo otobuste bisey olmuyo
ucakla aktarma da yapmiom ustelik
ama her geliste icini disini yikiyorum'
hatta kiyafetleri once posetlere sonra bavula yerlestiriyorum...:31:

arkadasını ıcın uzuldum ınsan begenıyor alıyor sonra oradakılerın bır anlık dalgınlıgı nelere sebep oluyor.

kotu tecrubeler ,ınsaallah duzgun bır sekılde bulunur yada en azından esyalarımın degerını alayım.

bide o bavulda bütün hediyeler varmis..
oradaki akrabalarina aldiklari.. cikolatalar falan erimis..
gömlekler kötü durumdaymis..
ama herkeste böyle bisey olacak diye bir durum yok tabiki..
bakarsin haftaya veya bu hafta gelir

evet cünkü bavullari yerlestirirken cöp kutusuna atar gibi koyuyorlar.. gözümle sahit olmustum bi keresinde,
paaaat diye firlatiyorlar.. bavullarin cogu kirleniyor ve kiriliyor kulplari vs.. :19:

evet cünkü bavullari yerlestirirken cöp kutusuna atar gibi koyuyorlar.. gözümle sahit olmustum bi keresinde,
paaaat diye firlatiyorlar.. bavullarin cogu kirleniyor ve kiriliyor kulplari vs.. :19:

evet bende gordum oyle, hatta gecen senemıydı ondan oncekı senemı hatırlamıyorum kendı bavulumu gordum bırı buyuk onu atamadılar ama dıgerını hooppp fırlat yaptılar ayyy bır uzuldum kı ozaman gormeseydım keske dedım :50:

otobuslemı turkıyeye onu hıc duymadım.

benim iki kere basima geldi bavul kayibi biri bigun sonra geldi digeri bayagi bi caba sonrasi 3 hafta sonra geldi,
ama bayagi uzerinde durdum telefon filan ettim,onlarda zaten bavulun seklini icindekileri filan soruyorlar,
tam umudu kesmistik bavuldan geldi bavul benim bildigim eger bulunmassa belli bi ucret odemek zorundalar...
hangi firma merak ettim :26:

benim iki kere basima geldi bavul kayibi biri bigun sonra geldi digeri bayagi bi caba sonrasi 3 hafta sonra geldi,
ama bayagi uzerinde durdum telefon filan ettim,onlarda zaten bavulun seklini icindekileri filan soruyorlar,
tam umudu kesmistik bavuldan geldi bavul benim bildigim eger bulunmassa belli bi ucret odemek zorundalar...
hangi firma merak ettim :26:

THY ıle uctum benımde ılk defa basıma geldı

THY ıle uctum benımde ılk defa basıma geldı

sonradan okudum bizimki pegasustu ayni senin gibi yegenime hediye filan almistim yani onemli seylerin oldugu valizdi kaybolan :31:
umudu kesmistim artik ama uzerine dusunce buldular hemen sende uzerine dus formu doldurdum bekliyim deme telefon filan et..

Back
X