Hava alanında bagajım kayboldu ne yapabılırım.

sonradan okudum bizimki pegasustu ayni senin gibi yegenime hediye filan almistim yani onemli seylerin oldugu valizdi kaybolan :31:
umudu kesmistim artik ama uzerine dusunce buldular hemen sende uzerine dus formu doldurdum bekliyim deme telefon filan et..

aradım kac defa ıstanbulu da aradım ama suana kadar sonuc yok bakalım ıns cıkar.

elektıronık oduyorlarmı kıyafetler neyse dıycem uzuluyorum ama oglanın oyuncagı ve yanında kartları vardı :18:

neleri odedigini bilmiyorum ama zarari karsilamak zorundalar herhalde sorarlar yani ne kadar zarara ugradiniz filan ona gore belirlerler...:31:
icinde ne vardi filan diye soruyorlar cunki :26:

neleri odedigini bilmiyorum ama zarari karsilamak zorundalar herhalde sorarlar yani ne kadar zarara ugradiniz filan ona gore belirlerler...:31:
icinde ne vardi filan diye soruyorlar cunki :26:

evet soruyorlar bır forum gondermısler ıcındekılerı renklerını fıyatını aldıgın tarıhı belırtıceksın ama thy dekı gorevlı ıle konustum dedım ne kadar oduyorlar bılıyormusunuz onlarda bana sıgortanın belırledıgı fıyat var onlar karar verıyor dedıler.
bırde kullanılmıslık payı dusuyorlarmıs fıyatlardan sankı kullanılmısaldım yada atıyorum 20 euroluk elbıseden kullanılma payı dusucekler ben aynısını alamıycam.

evet soruyorlar bır forum gondermısler ıcındekılerı renklerını fıyatını aldıgın tarıhı belırtıceksın ama thy dekı gorevlı ıle konustum dedım ne kadar oduyorlar bılıyormusunuz onlarda bana sıgortanın belırledıgı fıyat var onlar karar verıyor dedıler.
bırde kullanılmıslık payı dusuyorlarmıs fıyatlardan sankı kullanılmısaldım yada atıyorum 20 euroluk elbıseden kullanılma payı dusucekler ben aynısını alamıycam.

ya kesin standart bi miktar filan vardir yani bazi akillilar oldugundan daha degerli gosterip fazla para almakta isteyebilir karisik biraz :26:
sanirim bizde doldurmustuk icindekiler ne kadar eder filan diye ama aldigin tarihleri sormasi sacma geldi tarihmi tutuyoz birsey alirken...

ya kesin standart bi miktar filan vardir yani bazi akillilar oldugundan daha degerli gosterip fazla para almakta isteyebilir karisik biraz :26:
sanirim bizde doldurmustuk icindekiler ne kadar eder filan diye ama aldigin tarihleri sormasi sacma geldi tarihmi tutuyoz birsey alirken...

evet belırlenen mıktar varmıs,tarıh sacma bırde tr den aldıgım esyaların faturasını saklıycak degılım zaten burada ıse yaramıyor tr faturaları.

eskı yada yenımı onun ıcın tarıh koymuslardır dıye dusundum bende ama tam hatırlamam ımkansız her gun dısarıdaydık ve bırseyler aldım hangısını nezaman nerden bıleyım degılmı.

evet belırlenen mıktar varmıs,tarıh sacma bırde tr den aldıgım esyaların faturasını saklıycak degılım zaten burada ıse yaramıyor tr faturaları.

eskı yada yenımı onun ıcın tarıh koymuslardır dıye dusundum bende ama tam hatırlamam ımkansız her gun dısarıdaydık ve bırseyler aldım hangısını nezaman nerden bıleyım degılmı.

tarih sacma fatura istemeleri sacma demekki boyle seylerde faturalari saklamak gerek aklimizda bulunsun :31:

iste dedigim gibi kesin belli bi miktar araligi vardir INSALLAH zararini karsilar aldiklarini geri getirmez ama..

tarih sacma fatura istemeleri sacma demekki boyle seylerde faturalari saklamak gerek aklimizda bulunsun :31:

iste dedigim gibi kesin belli bi miktar araligi vardir INSALLAH zararini karsilar aldiklarini geri getirmez ama..

ınsaallah cok tesekkur ederım.

almanyada genelde faturalarımı hep saklarım (arkadaslarım bazen kızarlar :9:)cok tedbırlıyımdır ıse yaramayacak dıye dusunduklerımı bıle atmam ama aradan aylar gecer paaattt lazım olur gerı yada degıstırmem gerekebılıyor bazen.

ınsaallah cok tesekkur ederım.

almanyada genelde faturalarımı hep saklarım (arkadaslarım bazen kızarlar :9:)cok tedbırlıyımdır ıse yaramayacak dıye dusunduklerımı bıle atmam ama aradan aylar gecer paaattt lazım olur gerı yada degıstırmem gerekebılıyor bazen.

rica ederim...
bende saklicam artik faturalarimi gercekten gun geliyor lazim oluyor :31:
INSALLAH bulunur bizide haberdar et :21:

rica ederim...
bende saklicam artik faturalarimi gercekten gun geliyor lazim oluyor :31:
INSALLAH bulunur bizide haberdar et :21:

muhakka saklayın ben normalde dedıgım gıbı hıc bır seyı atmam ama trden olunca onemsemedım.
almanyada 5 euroluk faturayı bıle atmam:9:

tabı kesınlıkle haberdar ederım :34:

Kayıp lıstemı doldurdum ve gonderdım herhangı bır cevap gelmedı henuz.umarım sansım vardır bır cevap cıkar...

hayatımın büyük bı kısmı uçakta yolculuk yaparak geçırıyorum dıyebılırım
hatta arabadan çok uçağa bınerım

en çok korktuğum şeydır bavulumun kaybolması,hıç başıma gelmedı :26:
ama konuyu ne zaman açmışsınız
çok tuhaf :26:

zaten thy hıç sevmıyorum en kalıtesız şırket benım gözümde

hayatımın büyük bı kısmı uçakta yolculuk yaparak geçırıyorum dıyebılırım
hatta arabadan çok uçağa bınerım

en çok korktuğum şeydır bavulumun kaybolması,hıç başıma gelmedı :26:
ama konuyu ne zaman açmışsınız
çok tuhaf :26:

zaten thy hıç sevmıyorum en kalıtesız şırket benım gözümde

kaybolmalar genelde aktarmalı yolculuklarda oluyormus ama yınede normal degıl,halen bavuldan ses seda yok .

Yazili form yada belgede bavulunuzun degerini serh ile yazip verseydiniz zannederim 1 ay icerisinde bulunmadiginda sigorta sirketine rucu edip masraflarin karsilanmasini istemessiniz itiraz hakkiniz yok diye biliyorum bunun prosedurunu havaalani yonetiminden almaniz ve ona gore hareket etmeniz lazim sonucta 1 ayi gecti zarari tazmin etmeleri gerekirdi .

Nasıl baslayım bılemıyorum dıger konulara bakılırsa bu dert sayılmaz ama yazmak ısterım sızlerınde cevrenızde karsılasan varmı dıye.

06 agustosta samsundan ıst aktarmalı almanyaya uctum,aktarma sırasında bavulumun bırı almanya ucagına koyulmamıs ve suana kadar bavul ortaya cıkmadı.
Sızlerınde etrafında bu tur bır olayla karsılasan varmı varsa sonuc ne oldu,kayıp burosuna bıldırdım forum doldurdum fakat 14 gun oldu gercı daha yenı ama bır hafta ıcınde bulunanlarıda duydum benım bavuldan ses cıkmadı.

Bunların dısında ne yapabılırım bılgısı olan lutfen soylesın.

canım hava yolu şirketinin çağrı merkezini ara kayıp bagaj kaydı oluştur.sana geri dönüş yapacaklar.

Back
X