- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Hamileyken havaalanı nda x ray den geçtiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1belgeye gerek yok,hamileyim demeniz yeterlidir gecmemeniz icin
Tamam canım saolasin teşekkür ederimPegasus 26. Haftadan sonra rapor istiyor. Ben 21 haftalikken fransadan kayseriye gittim giderkende x-ray cihazindan gectim. Karnim cok buyuktu benim sorun cikardilar . Allahdan doktordan ne olur ne olmaz diye rapor almistim ben .
Sende 21 haftaliksin doktor raporunu yanindan eksik etme
Saolasin canim bilmiyordum teşekkür ederimBazı havayolları belli haftadan sonra doktor izni istiyor canım onu da öğren istersen hamileyim dediğinde sorun çıkarmasınlar
Hayır. Çok bilmişlik yapıyorlar ay zarar vermez öyle böyle diyorlar diyorum benim bedenim benim tercihim. Böyle geçmemek gibi bir hakkım var. Avmlerin x rayından bile geçmiyorumHamileyken havaalanı nda x ray den geçtiniz mi
peki bu belgeSiz mutlaka belge alın. Şu an güvenlik önlemleri yüksek her yerde. Geçmek zorunda kalabilirsiniz. Benden belge istediler
Ben 13 haftalıkken aldım doktorum belli olmaz sorun çıkarırlar belki demişti. Belgeye baktılar bende. Devlet Hastanesinden de alabilirsiniz.peki bu belge
Saglik ocagindan olur mu?ben 22 haftaligim 26 dan önce olup olmadiğini nasil anliyorlar .cumartesi yolculugum var almazsam ne olur ya