Havaalanı nda x ray den geciyormusunuz

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Hamileyken havaalanı nda x ray den geçtiniz mi

Hayır doktordan belge alın hamile olduğunuza dair. Onu gösterince bayan polisler elle arama yapıyor

Bazı havayolları belli haftadan sonra doktor izni istiyor canım onu da öğren istersen hamileyim dediğinde sorun çıkarmasınlar

Pegasus 26. Haftadan sonra rapor istiyor. Ben 21 haftalikken fransadan kayseriye gittim giderkende x-ray cihazindan gectim. Karnim cok buyuktu benim sorun cikardilar . Allahdan doktordan ne olur ne olmaz diye rapor almistim ben .
Sende 21 haftaliksin doktor raporunu yanindan eksik etme

Pegasus 26. Haftadan sonra rapor istiyor. Ben 21 haftalikken fransadan kayseriye gittim giderkende x-ray cihazindan gectim. Karnim cok buyuktu benim sorun cikardilar . Allahdan doktordan ne olur ne olmaz diye rapor almistim ben .
Sende 21 haftaliksin doktor raporunu yanindan eksik etme
Tamam canım saolasin teşekkür ederim

Hayır hamileyken kenardan geçtim.

Bebeğim doğduğunda o da xray den geçmedi güvenlikte ki bayan tutma bahanesi ile alarak çocuğumu söyle bir yokladi ve bana geri verdi.

Evet, geçtim.
X ray cihazının bebeğe bir zararı testip edilebilmiş değil zaten.

Siz mutlaka belge alın. Şu an güvenlik önlemleri yüksek her yerde. Geçmek zorunda kalabilirsiniz. Benden belge istediler

Bende gecmedim. Özel bir bölümde elle arama yapıyorlar. AVM'lerde bile gecmiyorum.

Avm dahil hiç bir yerde geçmiyorum. yanımda bebeğimin ultrason resimleri oluyor genelde onları gösteriyorum bazen söylemem de yeterli oluyor. Çok zararlı diye biliyorum onun yaydığı ışınlar.

Daha iki gün önce seyahat ettik. Cihazdan geçmedim. Ama beni kabinde detaylı aradı bayan polis :-)

Siz mutlaka belge alın. Şu an güvenlik önlemleri yüksek her yerde. Geçmek zorunda kalabilirsiniz. Benden belge istediler
peki bu belge
Saglik ocagindan olur mu?ben 22 haftaligim 26 dan önce olup olmadiğini nasil anliyorlar .cumartesi yolculugum var almazsam ne olur ya

peki bu belge
Saglik ocagindan olur mu?ben 22 haftaligim 26 dan önce olup olmadiğini nasil anliyorlar .cumartesi yolculugum var almazsam ne olur ya
Ben 13 haftalıkken aldım doktorum belli olmaz sorun çıkarırlar belki demişti. Belgeye baktılar bende. Devlet Hastanesinden de alabilirsiniz.

Back
X