Havaalanında karşılanmamak

Marianihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
766
En iyi cevaplar
1
1.293
43
Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.

Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.

İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?

Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.

Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.

İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
Ayrilmakla iyi etmissiniz tam bi dag ayisiymis

Valla haklısınız. Çok bozulurdum. Ayıp yani. 6 ay gorusmemissiniz onun yaşadığı yere gidiyorsun insan gelir karşılar. Gece vakti tek başına bırakmış. Demek ki ince biri değil. Her konuda mı biyle düşüncesizdi peki?
Genel olarak öyle. Çiçekleri sevdiğimi bilir çiçek almazdı inadima. Çok rahatina düşkündü. Benim istediğim yerlere gitmezdik hep evde otururduk ya da evine yakın yerlere gider orda takilirdik. Doğum günümde hediye bile almadı ne kadar onemsedigimi bilmesine rağmen, saçma bir tartışmayı bahane edip. Halbuki ben ona hep incelikler yapıyordum hediye yolluyordum, doğum günlerinde ortam hazırlıyordum. Hep ben yaptım hep. O hiç rahatını bozmadı.

Havaalanından gelip karşıladığı zaman bile ekstra fazla zamandır, ne kadar fazla görürsem kardır mantığıyla düşünürdüm ben ve mutlaka karşılamaya giderdim.

Hava sadece onun evine giderken buzsuz, o evden çıkarken buzlu değil sonuçta. Ben barışmazdım. Hiç aklınız karışmasın.

Kibarlığı, anlayışı bırak insan heyecandan duramaz, gitmek, karşılamak ister 🤷‍♀️ Bitmesi iyi olmuş bence çünkü bu arkadaş ya sizi hiç sevmemiş alışkanlıktan bırakmak istemiyor ya da çok tembel, cesaretsiz bir insan 🤔 iki durumda da en iyisi yolları ayırmak zaten. Hakkınızda hayırlısı, umarım size daha çok değer veren biriyle karşılaşırsınız 🙂

O zaman yoktu. Olsa da gelmezdi zaten. Hava buzluymus ya. Ama taksi diye bir şey yok mu?

Aracı olsa yorumum daha ağır olurdu ama bence gereksiz bir durum taksiyle sizi alıp sonra tekrar taksiyle birlikte dönmeniz. Ha saatin geçliğini düşünerek gelse hoş olurdu uçak rötarıyla beklenmedik bir durum olmuş çünkü. Bence sorun sizin burda ben onun için bunu bunı yaptım ama o yapmadı beklentisine girmeniz. Bunu bütün herkes için söylüyorum bir şey yaparken istiyorsanız kendiniz için yapın. Uçak korkunuza rağmen gittiniz çünkü onu görmek istemiştiniz. Karşı tarafın bak beni görmek için neler yaptı diye düşünmesini beklemeyin. Düşünmüyorlar çünkü maalesef . Yıllar önce sevgilim bile değil flört ettiğim biri için günübirlik uçakla bin küsür kilometre öteye gittim. Sonra bir sebepten tartıştık dedim ben senin için geldim o kadar yol bana cevabı gelmeseydin oldu. Ondan sonra bi aydınlanma yaşadım

Aracı olsa yorumum daha ağır olurdu ama bence gereksiz bir durum taksiyle sizi alıp sonra tekrar taksiyle birlikte dönmeniz. Ha saatin geçliğini düşünerek gelse hoş olurdu uçak rötarıyla beklenmedik bir durum olmuş çünkü. Bence sorun sizin burda ben onun için bunu bunı yaptım ama o yapmadı beklentisine girmeniz. Bunu bütün herkes için söylüyorum bir şey yaparken istiyorsanız kendiniz için yapın. Uçak korkunuza rağmen gittiniz çünkü onu görmek istemiştiniz. Karşı tarafın bak beni görmek için neler yaptı diye düşünmesini beklemeyin. Düşünmüyorlar çünkü maalesef . Yıllar önce sevgilim bile değil flört ettiğim biri için günübirlik uçakla bin küsür kilometre öteye gittim. Sonra bir sebepten tartıştık dedim ben senin için geldim o kadar yol bana cevabı gelmeseydin oldu. Ondan sonra bi aydınlanma yaşadım
😤 şu gelmeseydin, yapmasaydın lafları lügattan kaldırılsın 😫

Ayrılmakla iyi yapmışsınız. O farklı numaralardan arıyorsa, siz numaranızı değiştirin.
Ve kesinlikle kendinizi yargılamayın. Sizinle alakalı bir sıkıntı yok. Onun sizin için hiçbirşey yapmaması, sizin değil, onun şahsıyla ilgili sıkıntılar. 6 ay içinde hiçmi yaz gelmedi, o buzlar erimedide, kendisi gelme tenezzülünde bulunmadı?
O çiçek, hediye ve gezme konuları klasik zaten. Bende yaşadım be yaşıyorum hala. İnsan kendisi o durumun içinde olunca önünü göremiyor. Değersizlik içinde kıvranmanıza rağmen yine siz çabalıyor, düzeltiyorsunuz. İki gün iyi geçince iyiki çabalamışım diyorsunuz, sonra üçüncü gün sil baştan başlıyorsunuz.
Tek tarafın çabalamasıyla ilişki yürümüyor. Çabalamayın.

Yasadigi sehre gitmeyin bir daha uzak iliski yasarsaniz onun gelmesini bekleyin ve isteyin. Birseyleri yorulup kendileri yapinca daha kiymetli olursunuz.
Çok haklısınız. Benim en büyük hatam tüm yükü kendi basima goguslemeye çalışmak. İlişkiyi tek başıma yürütmeye çalışmışim düşünüyorum da. Emeği hep ben vermişim o bacak bacak üstüne atıp beni izlemiş sadece. Kötü olansa şu ki ben bunları ilişki icinde görmüyordum sonradan fark ediyor insan.

Insan bu gibi durumlarda incelik ya da nezaketten değil hevesten gider kız arkadaşını almaya. Hatırlıyorum da eşim biz daha sevgiliyken zonguldaktan trabzona gelirdi beni görmeye. Tek izin günü pazardı. Cumartesi akşam binip gelirdi. Pazar gecesi dönerdi ve hiç evine uğramadan işe giderdi. Bu anlattığım şey ekstra değil, seven her adamın yapacağı seyler.

Sizi sevmediğini anlamıyor musunuz?
Sevgi söylemekle olmaz. Sevmek insanin eylemlerine yansır. Davranışlarından anlaşılır sözlerinden değil.

Size; seni seviyorum diyen herkese inanıyor musunuz? Ben de sizi seviyorum , inandınız mi?

Böyle birşey olmamalı..Gerçek sevgilerde de böyle olmuyor..İnsan sevdiği zaman çölü aşarmışta o yağmurumu aşamamış...

Ayağına gitmenizden,alışkanlıklarından kopmak istemediğinden ağlıyor..Kalbi acımıyor yani..

Uzak durun... O iyi biri değil...

Genel olarak öyle. Çiçekleri sevdiğimi bilir çiçek almazdı inadima. Çok rahatina düşkündü. Benim istediğim yerlere gitmezdik hep evde otururduk ya da evine yakın yerlere gider orda takilirdik. Doğum günümde hediye bile almadı ne kadar onemsedigimi bilmesine rağmen, saçma bir tartışmayı bahane edip. Halbuki ben ona hep incelikler yapıyordum hediye yolluyordum, doğum günlerinde ortam hazırlıyordum. Hep ben yaptım hep. O hiç rahatını bozmadı.
Yok ya bence iyi yapmışsın ayrılmakla. Yani hiç tınlamiyor sen neyi seversin ne istersin. "Rahatimi bozamam kim gidecek simdi oraya" diye dusunen bir adam canlandı gözümde. Hiç hoş değil. Değer vermiyor hissi uyandırır böyle kişiler.

Ne diye arayıp yalvarıyor ki? Hatasını mı anlamış. Değişmez bence bu..

Back
X