havalar soguduu...

Konunu kapatmak istemişsin ama demeden geçemeyeceğim. Bebeğin olmasa bile o evde kalman uygun değil. Erkeklere potansiyel sapık gözüyle bakılmasını sevmem ama bu başka bir durum. Abin değil baban değil. Bu kadar erkeğin olduğu evde 6 ay kalmak nedir. Bunun banyosu var uykusu var çamaşırlığa asılmış iç çamaşırı var. Çok rahatsız edici. Kocana çok kızdım. :KK43:
Aynen oyle hamileyken geldigim gunlerde hile rahatsiz olurdum. Neymis belimi tutuyomusum kusuyomusum karnima dokumusum. Yahu içimde canlı var herhalde dokunucam. Ilk bebegim hevesliyim. Hareket edince tabiki reflex olarak gidicek elim.
Bunlari bile laf eden insanlar. Üst kata camasir askiligina asiyorum camasirlarimi. Kendi camasirlarimi ayri bebegimjnkileri ayri yikarim.
Banyo 2 tane birisini kullaniyorum ben. Ust katta olanı. Genelde orayi kullanmiyorlar onlar.

O kadar kisi içinde bir de soğukta kalacağınıza annenizin evinde kalsaydıniz keşke
Anneniz sonuçta abimizin bebeğine ve kendi bebeğinize birlikte bakardiniz
Kayın kayinpeder falan ohoooo o kadar kisi içinde kalcama anneme giderdim daha iyi

Konu sahibi sürekli her şeye bir sebebiniz var bir kaç sayfadan sonrasını okumadım artık, abime gidemem babama gidemem eşyalar depoda vs vs.
Ne istediğini ben gerçekten anlamadım, önerilen herşeyin önünü kapatıyorsun.
Sen insanlar düşünsün faaliyete geçsinler istiyorsun sanırım ama öyle olmuyor o işler, kendin yapacaksın .

Kizlar herkese tesekkur ediyorum. Soylediginiz herseyi dikkate aliyorum ve bu evden cidden gitmek istiyorum. Abimlere gidecegim 2 ay en azindan ders calisma firsatim olur kasimda gelirim. Buda mantikli yoksa burda bi odaya tıkılmış vaziyette yasamak zorundayım.

Bütün yorumlarda hakli. Galiba ben sizin soylediginiz açılardan hiç bakmamıştım. Herkese tesekkur ederim.

@Mune canım artık konuyu kapatabilir miyiz. Bu kadar yorum benim için yeterli

bence babana gitmelisin.. abin evli değil mi ? orda da milletin evi olacak rahat edemeyeceksin küçük çocukla düzen kurmak oturtmak zor .. orda da onların evinin kuralları olacak..

Sen nereye dustun boyle :KK57: usuyen torunlari.Ben olsam ortaligi yikmistim.Cok sabirlisin cidden.Kendi evin yok mu canim? Esinle detayli bi sekilde konusmalisin.Seni umursamiyorlar malesef.Esin de halledemezse kucucuk bebegin altindan ne olucak.Kal salonda.Erkenden yatagini da yap.Onlar yokmus gibi davran.Kadin calismali canim iste .Kimseye muhtac olmamali.:63:

O evde kalma...
Tek diyeceğim bu

kendi kuzenlerinden kıskanıyo ama hiç bi bağın olmayan kayınlardan amcadan kıskanmıyo. kendisi senin yanında yokken onların yanında rahat rahat bırakıyo. bu kafdın kendi ailesinin yanında rahat eder diye düşünmüyo hiç, üstelik kendide kalmamış o evde hiç. sınava kadar burda durayım sonra abimlere giderim diyosundA, bu sınav 20 kasımda değilmi. daha 2 ay var. 2 ay çekilirmi orası. zaten alıştın buraya derler hem kocan hem ailesi göndermezler seni. madem abinin eşi davet ediyo sorun çıkmıcak. şimdiden git sınava gelir gidersin yengede bebeğe bakar.
yeni evli insanlaırn evindede kalınmaz ama yenge davet ediyomuş

Senin 3 aylık bebeyle o kadar adamin icinde sobali evde ne isin var? En basta abine gidecektin. Izmirde daha rahat yasamak varken el kadar bebeyle soba derdi cekmenin manasi var mi?
Az cesur olun artik annesiniz. Evladiniz herkesten her seyden once gelmeli

belki oyleler belki değiller bilmiyorum 2 yıllık evliyim henüz.
Am bu ülkede 9 aylık bebeğe tecavüz edildiğini bile okuduktan sonra sizce bana tamamen yabancı insanlara mı guveneyim. Bana yabancı diyorum. Çünkü benim bi kan bagim yok. Üstelik adam 45 yaşında bekar. Belli mi olur aklindan geçeni bilemem. Kimse görmesin hem gunahta.

Neden kan bağınız olan babanızın yanında değil de, kan bağınız olmayan bu kadar kişinin arasında kalıyorsunuz? Ya hu soba kursalar bile gidin babanıza, gidin abinize rahat rahat kalın. En güzeli insanın kendi evinde olması, evinizi hemen dağıtmamanız en iyisi olurdu. Küçücük bebeğinizi altını kalabalıkta açmamak uğruna hasta edeceksiniz.

Kusura bakmayın, eşinizin ve sizin düşüncelerinizden çok rahatsız oldum. Sadece bebeğinize üzüldüm.

Sana eşinden başka çare yok üzgünüm canım ama o seni ancak kurtarabilir.Baskı kur eşine tek çözüm bu.

Esin tam bencil bu kadari fazla, siz de herseye bir bahane bulmussunuz oraya gidemem buraya gidemem. O zaman cekin bu cileyi ne diyelim yani. Yazik bebege katlanilacak cile degil bu.

Kusura bakmayın ama esinizin aileside , esiniz de inanılmaz bencil insanlar. Siz ise çok pasifsiniz...
Ayni durumu yaşadım dogumdan sonra kayinbabamlarda kaldim mecburiyetten. Benim dememe bile gerek kalmadan kendileri sabahın 5 inden sobayi yakarlardi. Ben demeden elektrikli sobayi getirip koyarlardi yattigim yere. Al bunu kullan ikinizde cok hassassiniz diyerekten.
Buna rağmen annemlerde de kaldım bana cocuk bakiminda yardimci olmasi için. Tek bir gün ne esim ne de ailesi bir laf etmediler. Kayınbabam kendi birakirdi hatta...

Yarın bir gün o cocuk soguktan hastalanip zatürre olsa bütün hepiniz hangi vicdanla duracaksiniz cok merak ediyorum. Biraz söz gecirmeyi bilin. O sizin cocugunuz ve onu sizden baska hic kimse koruyamaz. Bunun bilincinde olup biraz aslan yürekli olun.

Back
X