- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
Ben de şunu ekleyeyim;
Hani sen simdi kalkıp gitsem eşimle aram bozulacak diye düşünüp bebeğini ve kendini ikinci plana atıyorsun ya yeri gelecek öyle şeyler göreceksin ki, o gün keske ya babama ya abime gitseydim diyeceksin.
Soba kurmaları falan hikaye.
Herkes yazmış senin eşin kendisini ve ailesini düşünerek hareket eden bencil biri. Seni bir sürü erkeğin içine sokuyor ama kendi kuzenlerinden kıskanıyor.
Soğuk evde kalmana razı ama abine gitme diyor.
Siz şimdi eşinizi düşünerek hareket ederseniz ileride bu yaşadığınız sorunları sürekli ve yine tek başınıza yaşamak zorunda kalacaksınız.
Bu kadar kadın aynı fikri sunuyorsa bir bildikleri vardır derim ben.
Sıcak bir ortam olması diğer konuların önüne geçmiyor. Bu sıcak ortam çokta sağlıklı değil. Soba zehirlenmesi falan olsa Allah korusun ne yapacaksınız.
Her şeye esim sunu der esim böyle düşünür diye kısıtlama getirmeyin.
Eşin daha düşünceli olsaydı askerliğini yapar öyle çocuk yapardı.
Eşini de bebegini de daha ilk günlerden yalnız bırakmazdı.
Bexy
Bu ataerkil toplum ne zaman bozulacak bilmiyorum.
Hani sen simdi kalkıp gitsem eşimle aram bozulacak diye düşünüp bebeğini ve kendini ikinci plana atıyorsun ya yeri gelecek öyle şeyler göreceksin ki, o gün keske ya babama ya abime gitseydim diyeceksin.
Soba kurmaları falan hikaye.
Herkes yazmış senin eşin kendisini ve ailesini düşünerek hareket eden bencil biri. Seni bir sürü erkeğin içine sokuyor ama kendi kuzenlerinden kıskanıyor.
Soğuk evde kalmana razı ama abine gitme diyor.
Siz şimdi eşinizi düşünerek hareket ederseniz ileride bu yaşadığınız sorunları sürekli ve yine tek başınıza yaşamak zorunda kalacaksınız.
Bu kadar kadın aynı fikri sunuyorsa bir bildikleri vardır derim ben.
Sıcak bir ortam olması diğer konuların önüne geçmiyor. Bu sıcak ortam çokta sağlıklı değil. Soba zehirlenmesi falan olsa Allah korusun ne yapacaksınız.
Her şeye esim sunu der esim böyle düşünür diye kısıtlama getirmeyin.
Eşin daha düşünceli olsaydı askerliğini yapar öyle çocuk yapardı.
Eşini de bebegini de daha ilk günlerden yalnız bırakmazdı.

Bu ataerkil toplum ne zaman bozulacak bilmiyorum.