Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım olur mu öyle? Daha üç aylık, minicik allah sana ve babasına bağışlasın.abinin yanına gitmen mantıklı olmaz mı aslında iki bebek beraber büyür sen de rahat edersin.Eyvah
Insallah esin kisa donem yapiyodur
Valla sende konu bitmez uzun donem ise
Asker beklemek zaten igrenc bi süreç
Bi de bu esnada kv evinde ve bebekle olman çifte zor yapar senin durumunu
Kendi evin var mi? Varsa nerde?
Annen Diyarbakıra gitmiş ama evi nerde?
Git o evde dur madem
Neden böyle koloni gibi yaşamak niyetindesin? Amcalar kayinbiraderler offf hiç rahat değil
Ben eşim askerdeyken kendi evimde babam ve annemle kaldm da kafayi yiyordum seni dusunemiyorum bile
Canım yanlış arkadaştan alıntı yapmışsın.:)Canım olur mu öyle? Daha üç aylık, minicik allah sana ve babasına bağışlasın.abinin yanına gitmen mantıklı olmaz mı aslında iki bebek beraber büyür sen de rahat edersin.
Canim esim hala donus yapmadi ama ben burdakilere sabah biraz sert bi sekilde anlattim cocuk uyuyamiyor ya soba kurun yada abim gelip alicak beni zaten derste calisamiyorum prizi yapmiyosunuz gidicem ben burda sıkılıyorum zaten dedim. Kp diyorki yukardan tahta besigi indirin ona sarın. 30 yillik taa esimin yattigi bebegi iple bagladiklari tahta besik. Ben ona yatirmam bebegimi dedim. Niye bizimkiler yatiyodu ya bizimkiler cocuk degil mi onda usumezz diyo. Yatirmam ya birde ona sar cikar onla mi ugrasiyim buz gibi odada onda terlesin cikarinca iyice hasta olsun onu mu istiyosunuz dedim. Tam köylü kafası cahil insanlar. Burasi oyle bozkirda bi köy degil. Merkeze otobusle 15 dakika yakinda belediye olucak. Köydeki herkes gelişmjş yani kızlar falan hep unv okuyo mini mini elbiseler giyiyo mesela koyun kendi kızları gelip burda annelerinin yaninda kalıyor 1 2 ay. Ama benim giydigim pantolon tsortun lafi olurmus. Ne diye laf olacaksa ben acik bir insanim pantolon tsorttan daha dogal ne giyebilirim?Son durum ne acaba esinle gorusebildin mi![]()
Yani bu evden bir an evvel kaç canımCanım evet iyi olur ama benim gündüz bebekle ilgilenebilecek birine ihtiyacım var ders çalışmam gerek ama burada da calisamiyorum o yüzden en iyi abimler olur yengem ilgilenir
İyi yapmışsınCanim esim hala donus yapmadi ama ben burdakilere sabah biraz sert bi sekilde anlattim cocuk uyuyamiyor ya soba kurun yada abim gelip alicak beni zaten derste calisamiyorum prizi yapmiyosunuz gidicem ben burda sıkılıyorum zaten dedim. Kp diyorki yukardan tahta besigi indirin ona sarın. 30 yillik taa esimin yattigi bebegi iple bagladiklari tahta besik. Ben ona yatirmam bebegimi dedim. Niye bizimkiler yatiyodu ya bizimkiler cocuk degil mi onda usumezz diyo. Yatirmam ya birde ona sar cikar onla mi ugrasiyim buz gibi odada onda terlesin cikarinca iyice hasta olsun onu mu istiyosunuz dedim. Tam köylü kafası cahil insanlar. Burasi oyle bozkirda bi köy degil. Merkeze otobusle 15 dakika yakinda belediye olucak. Köydeki herkes gelişmjş yani kızlar falan hep unv okuyo mini mini elbiseler giyiyo mesela koyun kendi kızları gelip burda annelerinin yaninda kalıyor 1 2 ay. Ama benim giydigim pantolon tsortun lafi olurmus. Ne diye laf olacaksa ben acik bir insanim pantolon tsorttan daha dogal ne giyebilirim?
Bunu biliyorsunuz. Neyse konumuz budegil. Köy gelişmiş ama bizimkiler zır cahil kalmışlar.
Abime gidicemi duyunca Ilk basta gidemezsin nasil gidiceksin cocukla tek basina falan dediler. Abim gelip alıcak. Lafini duyunca bi sustular. Yani gidecek yeri yok soba kurup odun harcamayalim kicimizi kaldirip yorulmayalim baksin basinin caresine kafasindalarmış megersem. Kaynanam hemen alt kattaki boş odaya soba kurdu. Suan soba var. Ama kömür sobasi kurmus dedim ben bunu yakamam nasil yakicam odun sobasini ogrendim o daha kolay onu kirsaydin dedim. Ben nasil guzel yakiyorum bu sobayi hic sonmez vs dedi. O zaman gelir yakarsin dedim birsey demedi.
Şuan ısınma sorununu cözdum. Ders calisma sorunum kaldı. Böyle calisamamaya devam edersem gidecegim...
Canım esyalarimiz bir depoda esim askerden gelince karsa tasinacagiz.Kendi evine git bacım . .
İnsanın evi gibisi yok . .
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. .
Ev ev üstüne olmaz. .
belki oyleler belki değiller bilmiyorum 2 yıllık evliyim henüz.
Am bu ülkede 9 aylık bebeğe tecavüz edildiğini bile okuduktan sonra sizce bana tamamen yabancı insanlara mı guveneyim. Bana yabancı diyorum. Çünkü benim bi kan bagim yok. Üstelik adam 45 yaşında bekar. Belli mi olur aklindan geçeni bilemem. Kimse görmesin hem gunahta.
Aman bilmiyorsun gece söndürmeden yatma bacanın bakımı da yoktur tüter zehirler dikkat etKızlar sobayi kurdu kv. Sirf gitmeyelim diye. Esime ulasamadım hala. Meger alt katta soba kurulabilecek bacası açık oda varmış. Suan icin ısınma sorunu çözülmüş görünüyor. Birde soba yakmayi ögrenirsem iyi olur. Kv ben yakarim dedi ama ona güven olmaz.
Yorum yapan herkese çok tesekkur ediyorum. Hepiniz haklısınız. Eşime mesaj attım. Tavsiyeleriniz yönlendirmeleriniz üzerine.
Kv kp eşimle konuştum gidicem soba kurmuyorsanız abimler alıcak bi iki gün sonra dedim.
Meger gidecek yerom olmayisina guveniyormuş.
Herhalde bu konuyu açıp böyle sert konuşmasam kar yagana kadar soba kurmayacaklarmıs.
Birde soba kurun deyince banane canım kocan düsünecekti gitmeden dediler ya. Bogazlarına yapışasım geldi. Sonra o zaman gidiyorum ben deyince hemen kurmus kv.
Ben saygisizlik etmeyeyim diye sustukca kv iyice amaan naparsa yapsın havasına girdi. Esime bebege bakmiyor annen. Ders calisamiyorum dedim. Esimde bakın cocuga G ders calisacak 5 ay sonra gormek istersiniz birakmam demiş.İyi yapmışsın
Evet canım o taraftayim ve ilk kar düşmüş bile. Sagolasin uyarin içinAman bilmiyorsun gece söndürmeden yatma bacanın bakımı da yoktur tüter zehirler dikkat et
Allah yardımcın olsun Bolu da mısın oralar çok soğuk olur