Ben bana yapilan bu terorist muamelesini kime sikayet edebilirim acaba?adimi aliyorsa nedenini belirtmek zorunda.
Hic de bir yere sikayet edemezsiniz. Ucus guvenligi adi altinda istediklerini yapmaya haklari var.
Seyehat etmeyi cok severim,hep gezgin forumlar gezer bloglar okurum. Kac tane insani vizesi -donus bileti-ucak biletleri-parasi varken, Hicbir sebep yokken geri yolladilar anlatamam.
Havaalani personellerinin herseye tam yetkisi vardir. Bu yaşadığınız yani onlarin yaninda hicbirsey degil...
yurtici olabilirsiniz ama sizin bir hareketinizden rahatsiz olup ucaktan bile atabilirler. Buna haklari var,degil sadece ismini almak...
Iki ulke sinirini trenle gecmistim. Sinirdaki Askerler herkesin valizine soyle tepeden bakarken benim tum valizimi mincikladilar-yanlarindaki kopege koklattilar. Icinde ilaçlarımin ve pedlerimin oldugu cantaya derin derin baktilar,sonra 'amaaan neyse' deyip koydular. Dusun trende 10dan fazla vagon var. Herkese boyle baksalar 10saatte gecemezdik siniri. Ama gözlerine beni ve benim gibi birkac kisiyi kestirmisler, onlara baktilar gecti gitti.
herkes kendi baktigi bolgenin güvenliğini saglamak-gerekiyorsa formalitesini uygulamak zorunda.
Ayrica ayni olay basiniza iki kere geldiyse belki de aranan biri ile ayni isimlisinizdir. Her aranan kisi işidli diye aranmiyor ki. Belki de fetöcü biriyle falan isim benzerliginiz vardir...binbir tane sey.
siz sikayet ettiniz diyelim, kimseye gorevini hakkiyla yapiyor diye yaptirim uygulamazlar tabii ki.