• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havalimaninda gorus hakkinda bir sorum var

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Merhabalar

Size bir konu hakkinda danismak istiyorum. Allah nasip ederse annemle babam agustos ayinda hacca gitmek istiyorlar. Almanyadan basvurdular. Burdan istanbula istanbuldanda mekkeye ucacaklar sozde. Sorun su ki; ben o tarihlerde yuksek ihtimalle istanbulda olucam. Annem eger gorusemezsek cok uzulurum diyor ki bende uzulurum.

Havalimaninda gorusme gibi bir imkanimiz olur mu? Misafirhanede yada baska bir sekilde.

Bilgisi olanlardan yardim bekliyorum.

Geldikeri havayolu firmasıyla aktarmalı devam ediceklerse transit yolcu olarak giderler göremeyebilirsiniz.
Ama başka havayolu firmasıyla gideceklerse arada bekleme süresi varsa 2 uçuş arasında görüşürsünüz.

Geldikeri havayolu firmasıyla aktarmalı devam ediceklerse transit yolcu olarak giderler göremeyebilirsiniz.
Ama başka havayolu firmasıyla gideceklerse arada bekleme süresi varsa 2 uçuş arasında görüşürsünüz.

Benim bildigim yurtdisindaki haci adaylari turkiyedekilerle bir araya gelip oradan mekkeye ucuyorlar.

Buradan herhangi bir havayoluyla istanbula varip oradan baska bir ucakla.

Peki havalimanini arasam bana bilgi verirler mi?

Ailenizi mekkeye götüren yetkilileri arayın size net cevap verirler.
En azından hangi havayoluyla saat kaçta istanbulda olucaklar nasıl bir prosedür uygulanıcak anlatırlar.
Bir çok yolu var hepsinide yazarım fakat kesin bilgi ailenizin anlaştığı firmada yada kurumda.

Back
X