Haven

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.188
198
Haven, 9 Temmuz 2010 tarihinde Syfy kanalında başlayan ABD doğaüstü drama televizyon dizisi.Senaryo yazarlığını, Stephen King'in The Colorado Kid romanından uyarlayan Sam Ernst ve Jim Dunn yaptı. İlk sezon 13 bölümden oluştu. Dizinin 13 bölüm sürecek ikinci sezonu 15 Temmuz 2011'de başladı.

[h=2]Konusu[/h]Kurnaz ve kendinden emin FBI ajanı Audrey Parker (Emily Rose), sıradan bir dava için unutulmuş bir küçük kasaba olan Haven'a gelir. Çok geçmeden olayların üzerine gitmesini sağlayan merakı, onu doğaüstü garip olayların merkezine çeker. Kasaba halkının doğaüstü etkilerden dolayı acı çeken kişiler olduğunu farkeder.

$Haven-poster.webp

fringe e benzettikleri için merak ettim 4-5 bölüm resmen kendimi zorladım, düzelir ümidiyle ama olmadı mantık hataları, alakasız hızlı geçişler devam etti. Artık en son doldurulmuş hayvanların canlanıp insanlara saldırmasıyla alakalı bi bölüm vardı, o bölümde yiter bu kadar da olmaz deyip bıraktım. kurt kadını öldürüyor, kadının kanı öbek öbek hatta benek benek sıçramış:27::27:
bu dizi hakkında benim düşüncem budur
:27::27:

Back
X