Ben kavanoza mayaliyorum bir llitrelik peçeteyi koyup kavanozun kapağını kapatıyorum sonra sarıyorumayyyyy amanın vallllaammııı bu yöntem işe yararmı????????
YA BENİM YOĞURDUM ÇOK GÜZEL TUTUO HATTA 2. DENEMEDEN SONRA MAŞALLAH NAZARIM DEĞMESİN ÇOK GÜZEL TUTTU AMA
çok sulu oluo yaaasadece kapak yerine peçetemi koyyoruz e ben battaniye falan sarıorum sıcak durması için böyle soğumazmı hemen?
yoğurt mayası bildiğin yoğurt oluyor canım. hazır yoğurtla mayala sonra kendi yoğurdundan mayalamaya devam edersin.yoğurt mayasını nerden alabiliriz
ben hazır yoğurttan mayalanmaz sanıyordumyoğurt mayası bildiğin yoğurt oluyor canım. hazır yoğurtla mayala sonra kendi yoğurdundan mayalamaya devam edersin.
Mayalanıyor canımben hazır yoğurttan mayalanmaz sanıyordum
annemlerih or Sütçü geçiyordu annem hep yapardı da yeni taşındığım yerde nasıldır bilmiyorum bi araştırayım bende evde yapayım katkısız sağlıklı olur sağ ol canımMayalanıyor canım
Sütçü bulursan mayalanmak için yoğurt var mı diye sorarsınannemlerih or Sütçü geçiyordu annem hep yapardı da yeni taşındığım yerde nasıldır bilmiyorum bi araştırayım bende evde yapayım katkısız sağlıklı olur sağ ol canım
a sen böyle diyince hatırladım canım annem süt alırken bazen maya da alıyordu genelde hep mayalamak için bi kase alırırda bazen yeniyor :)) sağ ol canım kızımın bebekliğinde hep yapıyordum sonra yapmaz oldum niyeyseSütçü bulursan mayalanmak için yoğurt var mı diye sorarsın
Ev yoğurdu olursa daha iyi olur
Canım ev yoğurdu gibisi yoka sen böyle diyince hatırladım canım annem süt alırken bazen maya da alıyordu genelde hep mayalamak için bi kase alırırda bazen yeniyor :)) sağ ol canım kızımın bebekliğinde hep yapıyordum sonra yapmaz oldum niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?