Havlular

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar siz çeyiziniz için kaç tane havlu hem el havlusu hem de banyo havlusu olarak. Nasıl havlular aldınız??Kaçar tane havlu aldınız hem kendiniz hem de misafirleriniz için?

Kızlar siz çeyiziniz için kaç tane havlu hem el havlusu hem de banyo havlusu olarak. Nasıl havlular aldınız??Kaçar tane havlu aldınız hem kendiniz hem de misafirleriniz için?

canım ben özdilek'in takımını almıştım,içinde herşey var fazlasıyla, ayrıca 20 çift el havlusu almıştım bi de 3 tane misafir banyo havlum var.. saç havlularım var...

el yuz havlusu oluyo ya lavaboya falan asılan 12 tane ondan aldım. banyo havlusu olarak da bornoz takımları oluyo ıkı kişilik bornozu baş havlusu ve buyuk vucut havlusu oluyo ikişer tane içinde onu aldım. misafır içinde 2 buyuk vücut havlusu 2 tane baş havlusu... daha fazlasına gerek yok bnce ılerde de alırsın...

ooo havludan bol ne varrr:))
sayısını bilmiyorum ama hiç yoksa 50-60 tane el havlum var,hepsini tabiki kullanmıyorum en fazla 10-15 tanesini kullanıyorum...
onun dışında; misafir için el ayak banyo havlularım var
anne baba ve kardeşim için bornoz ve el havlularım var
mutfakta kullanmak için el havlularım var 8-10 tane
süslü püslü boncuklu simli taşlı havlularım var ama hiç kullanmadım öylece duruyorlar hepsini annem yapmıştı,kıyamıyorum kullanmaya...
birde kenarları dandel olan havlularım var onlar 30 tane çeyizimden..bikaçını kullandım ama sonra sürekli yıkayıp ütülemek zor geldi bende çok nadir misafir geldiğinde bazen çıkartıyorum ortaya:)

Benimde bornoz takiminin haricinde misafir icin vucut ve bas havlusu iki takım var. Onun disinda renkli el havlusu belki 30 tane vardir. 50 tanede dantelli havlum var. 35 tane falan da kucuk mutfak havlusu var renkli desenli bi de onlarinda dantellisi var igne oyasi falan 25 30 tanede ondan var. Kaçını kullanırım hicccc bilmiyorum :))

Back
X