Havluyla sertce omzuma vurdu. Iz var darp raporu almalı miyim

Bugunneselibirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
8.204
11.845
248
Arkadaşlar sabah eşime kahvaltı hazırlarım Neyse o da yapmayacağını söyledi elini yüzünü yıkadı o sirada uzerime su atti
Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Parmağım su atarken alnına geldi diye havluyu sertce omzuma vurdu.
Sonra hakettin
Bundan sonra böyle falan dedi.

Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim

darp raporu alincagini sanmam bundan o havluyla vurdugunda ne kdr zarar vermis olabilir ama olayin diger boyutuna bakarsak adamin belliki siddet gostermeye meyili var eger ciddi ciddi havluyla can yakmak icin vurduysa
Para büyüklüğünde zedelenme oldu

Ever vae.

Ortaya çıkınca çok fena şeyler oluyor.

Buna şiddet gözüyle bakmayan, hafife alan arkadaşlara şaşırdım. Şiddet olması için bizzat eliyle mi vurması gerekiyor? Ya da şiddet sayılması için oluşması gereken asgari bir morluk miktarı mı var?
Havlu yumuşak bir şey ama kadının omuzunda iz bırakmışsa, nasıl bir hızla vurmuş düşünmek lazım.
Ayrıca şakalaşıyorlarmış, kadının eli kazayla adama çarpmış, adamın tepkisi bu. Normal mi? Gayet öfke kontrolü olmayan bir herifin yapacağı bir iş.
Ve bu adam daha önce şiddet uygulamış. Bir kere yapan tekrar yapar diyoruz ya... Bu tekrarlardan biri işte, minnoş bir aile tablosu gibi başlamış olması sonucu değiştirmiyor.
Konu sahibi, madem daha önce şiddet uyguladı, niye daha önce darp raporu almadın? Bu sefer fark ne? Raporu alıp ne yapmayı planlıyorsun?

Eşinin şaka sonrası mini minnak bi mesele yüzünden canını acıtması, şiddete eğilimi olduğunu gösterir. Konuna gelince, bunun için sana darp raporu vermezler. Elinden geldiğince koru kendini, mümkünse hiç şaka yapma anlasın alındığını. Neden böylesin derse de "şakalardan sonra canımın acımasını istemiyorum" de.

Normal şeyler değil bugün değilse de yarin patlar bu iliski (ki bencr patlamis) Daha once de siddet oldu ne demek bunu kendinize yapmaya hakkiniz yok.
Ama o zamanda saçını yolmuş bişey olmaz
Her erkek yapar diyorlardı.

Şimdi buna da gülüyorlar

Eşime canımı acittigini söyliyorum
Ne oldu ölmedin ya kolun kopmadı ya diyoe

Buna şiddet gözüyle bakmayan, hafife alan arkadaşlara şaşırdım. Şiddet olması için bizzat eliyle mi vurması gerekiyor? Ya da şiddet sayılması için oluşması gereken asgari bir morluk miktarı mı var?
Havlu yumuşak bir şey ama kadının omuzunda iz bırakmışsa, nasıl bir hızla vurmuş düşünmek lazım.
Ayrıca şakalaşıyorlarmış, kadının eli kazayla adama çarpmış, adamın tepkisi bu. Normal mi? Gayet öfke kontrolü olmayan bir herifin yapacağı bir iş.
Ve bu adam daha önce şiddet uygulamış. Bir kere yapan tekrar yapar diyoruz ya... Bu tekrarlardan biri işte, minnoş bir aile tablosu gibi başlamış olması sonucu değiştirmiyor.
Konu sahibi, madem daha önce şiddet uyguladı, niye daha önce darp raporu almadın? Bu sefer fark ne? Raporu alıp ne yapmayı planlıyorsun?

O zamanda evden çıkmama izin vermedi
Saçlarımı falan yolmuştu
Omzuma vurmuştu ama belirgin bi iz yoktu.

Back
X