Erkek İnfertilitesi havuç kürü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Wannabemumm

Bir melek annesi...
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
282
3
46
İstanbul
arkadaslar tam 1 haftadır havuç kürüne başladık...
geceleri uyumadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu karı koca içiyoruz:)

nette araştırdım hep keçi boynuzu kürü ön planda ....havuç kürü uygulayıp sonuç alan var mı?
keçiboynuzu bulundugum yerde bulamadıgım için havuç kürü ile başladık bakalım..şifa olsun

arkadaslar tam 1 haftadır havuç kürüne başladık...
geceleri uyumadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu karı koca içiyoruz:)

nette araştırdım hep keçi boynuzu kürü ön planda ....havuç kürü uygulayıp sonuç alan var mı?
keçiboynuzu bulundugum yerde bulamadıgım için havuç kürü ile başladık bakalım..şifa olsun

bunu ben dde merak ediyorum,ben 3ay boynuz yaptım,faydası da oldu,sonra havuca geçtik 12 gündür uyguluyoruz,ben de aradım taradım ama faydasını gördüm diyene rastlayamadım,bakalım özzellikle harekete etkisi varmış galiba,inşallah öyle olur.

bunu ben dde merak ediyorum,ben 3ay boynuz yaptım,faydası da oldu,sonra havuca geçtik 12 gündür uyguluyoruz,ben de aradım taradım ama faydasını gördüm diyene rastlayamadım,bakalım özzellikle harekete etkisi varmış galiba,inşallah öyle olur.

canım bizimde tam 13 gün oluyor başlayalı..aynı zamanda başlamışız inşallah şifa olsun...

13 gündür sürekli araştırma modundayım dediğin gibi bende pek birşeye rastlamadım...yabancı sitelerede bakıyorum pek farklı birşey yok..
aslında istediğim ve aradığım başarı hikayeleriydi ...

umarım burda bizimle paylaşanlar olabilir...
blueeyes baglantyı kopartmayalım ...başarı hikayesi oluruz inşallahh:)

mikroskopik analiz
volüm 1,6
konsantrasyon 12
tip A 0
Tip B 33
Tip C 11
Tip D 56

HAREKETLİ SPERM A+B 33
TOTAL HAREKETLİ A+B+C 44
TOTAL PROGRESİF HAREKETLİ SPERM 6,34

MORFOLOJİ

normal 3
anormal 97
bas anomalisi 97
orta kısım anomalisi 4
kuyruk anomalisi 4
teratoospermi 1,08
normal hareketli progresif sperm sayısı 0,19

tanı....oligoastenoteratozoospermi
hipospermi

blueeyes spermiogram sonucu ...yorumlarmısın?

mikroskopik analiz
volüm 1,6
konsantrasyon 12
tip A 0
Tip B 33
Tip C 11
Tip D 56

HAREKETLİ SPERM A+B 33
TOTAL HAREKETLİ A+B+C 44
TOTAL PROGRESİF HAREKETLİ SPERM 6,34

MORFOLOJİ

normal 3
anormal 97
bas anomalisi 97
orta kısım anomalisi 4
kuyruk anomalisi 4
teratoospermi 1,08
normal hareketli progresif sperm sayısı 0,19

tanı....oligoastenoteratozoospermi
hipospermi

blueeyes spermiogram sonucu ...yorumlarmısın?

maalessf iyi bir sonuç değil,ml deki sayınız 7.5 milyon,ileri hızlı hareket 0 ve hamile kalmada en önemlisi bu,yavaş hızlı %33,morfolojiniz %3,yani hem sayı hem morfoloji hem hareket sorununuz var.Ama ben hep yazdım soran arkadaşlara,mutlaka doktorun verdiği ilaçlar ve kürler işe yarar,bizim tek testisimiz sorunlu olduğu halde 3 ayda müthiş ilerleme elde ettik.Sayımız 1.6 milyondan 12 milyona,ileri ve yavaş hızlı toplamı %23 ten %31 e,canlılık %45 ten %70 e çıktı.Siz de umutsuzlukla boşvermeyin.Allah tan umut kesilmez,2.5 ay sonraki testimizin sonuçlarını yine yazacağım.Belki de fazla beklemeden hamile kalırız

maalessf iyi bir sonuç değil,ml deki sayınız 7.5 milyon,ileri hızlı hareket 0 ve hamile kalmada en önemlisi bu,yavaş hızlı %33,morfolojiniz %3,yani hem sayı hem morfoloji hem hareket sorununuz var.Ama ben hep yazdım soran arkadaşlara,mutlaka doktorun verdiği ilaçlar ve kürler işe yarar,bizim tek testisimiz sorunlu olduğu halde 3 ayda müthiş ilerleme elde ettik.Sayımız 1.6 milyondan 12 milyona,ileri ve yavaş hızlı toplamı %23 ten %31 e,canlılık %45 ten %70 e çıktı.Siz de umutsuzlukla boşvermeyin.Allah tan umut kesilmez,2.5 ay sonraki testimizin sonuçlarını yine yazacağım.Belki de fazla beklemeden hamile kalırız

cnm çok tes ederim...kürlerin işe yarayacagını bende düşünüyorumm
umarım hiç beklemeden havuç kürü ile başarırız:)
baglantıyı kopartmayalım cnm

kizlar su marketlerde satilan % 100 havuc suyu olurmu

hayır cnm malesef:!!!

havuç suyu kürü saraçoğlunun sitesinde anlatılıyor...mutlaka MUTLAKA taze sıkılmış havuç ile uygulanması lazım...
her gece uyumadan önce eşime 1 bardak içiriyorum tabi bende içiyorum.
şifa olsun..Rabbim bununu vesile edip meleğimizi göndersin inşallah..

bizim problemimizde oligoastenoteratospermi hemde şiddetli malesef:(( sayımız 100000 ileri hereket 0 morfoloji 0 . 3 tüp bebek denememizden 2 si pozitif ama biri boş gebelik diğeri abortus imminens. anlayacağınız hala karnımda kucağımda boş. daha 25 gün oldu küretaj olalı. yaza doğru dondurulmuşlarla deneyeceğiz( inşallah bu defa olur) bu arada genetik tahliler falan yapılıyor. bizde beklerken kürlerle devam edelim dedik. daha önce kısa bir süre keçiboynuzu kürü uygulamıştık ama hemen farketti. şimdi de 15 gündür havuç suyu içiriyorum, sabahları zeytinyağında bekletilmiş incir vearı sütü, bal, polen, propolisve gingseng karışımı yiyor. birde 4 gündür proxeed plus başladık günde 2 defa. bakalım bir değişiklik olacak mı? 3 ay sonra bir test yaptıralım diyoruz. sonucunu paylaşırım. ALLAH hepimize yardım etsin:))

bizim problemimizde oligoastenoteratospermi hemde şiddetli malesef:(( sayımız 100000 ileri hereket 0 morfoloji 0 . 3 tüp bebek denememizden 2 si pozitif ama biri boş gebelik diğeri abortus imminens. anlayacağınız hala karnımda kucağımda boş. daha 25 gün oldu küretaj olalı. yaza doğru dondurulmuşlarla deneyeceğiz( inşallah bu defa olur) bu arada genetik tahliler falan yapılıyor. bizde beklerken kürlerle devam edelim dedik. daha önce kısa bir süre keçiboynuzu kürü uygulamıştık ama hemen farketti. şimdi de 15 gündür havuç suyu içiriyorum, sabahları zeytinyağında bekletilmiş incir vearı sütü, bal, polen, propolisve gingseng karışımı yiyor. birde 4 gündür proxeed plus başladık günde 2 defa. bakalım bir değişiklik olacak mı? 3 ay sonra bir test yaptıralım diyoruz. sonucunu paylaşırım. ALLAH hepimize yardım etsin:))
havuç kürü aynı dönemlerde başlamışız ..sonuçları hep beraber görecegiz..bizde dün tüm bu kürlere ilave pycnogenol başladık..morfoloji üzerine harikalar yaratıgını okudum bir forumda...tabii başarı hikayeleride..
en çok göze çarpan co Q 10 100mg..ACE Selenum zink...L-argine...arı sütü bal polen
en kısa zamanda rabbim kucaklarımızı doldursun..

Son düzenleme:
eşim nasıl yapıyor biliyor musunuz? katı sıkacak makinesine 5 adet soyulmuş havucu parça parça doğrayıp atııktan sonra 1 su bardağı kadar çıkıyor. ve yatmadan hemen sonra içiyor. azosperm üretimine çok iyi geldiği söyleniyor. inşallah yararını herkez görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim nasıl yapıyor biliyor musunuz? katı sıkacak makinesine 5 adet soyulmuş havucu parça parça doğrayıp atııktan sonra 1 su bardağı kadar çıkıyor. ve yatmadan hemen sonra içiyor. azosperm üretimine çok iyi geldiği söyleniyor. inşallah yararını herkez görür.

İnşallah hepimize şifa olsun...
Aynı sekilde bizde yapıyoruz fakat havuçları soymuyorum .iyice yıkıyorum
Birde burda bir arkadasın uyarısı üzerine bir kac damla zeytinyağı damlayı öyle iciyoruz...zeytinyağ emilimini artırıyormuş.

Herkes keciboynuzu kuru uyguluyor.pek havuc kuru uygulayan yok gibi...

Bugüne kadar kullanıp sonuc alanlar paylaşsalar ne iyi olurdu.

''Yeni Yılınız Bugüne Kadar Yaşadığınız En Güzel Yıl Olsun''

2012 de bebeklerimize kavuşmak dilegiyle
havuç kürüne devam :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X