• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi havuç kürü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende eşime havuç suyu içiiryorum inşallah hepimiz faydasını görürüz.

cnm şifa olsun inşallah..bizim nerdeyse 2 ay olacak 1 hafta ara vermek zorunda kalacagız (seyahat nedeniyle)
sonra devamm...
acaba havuç suyunu içmek yere boll bollll havuç yese faydası olmazmı nedersiniz kızlar

cnm illaki taze sıkılmış suyu gece yatmadan önce içilmesi gerekiyor...kür olarak uygulanması için..
ama yenmesininde faydası vardır mutlaka...

evet vallaa bu ugurda yapılacaklar hiç gözüme gelmez.ama keşke bu keçiboynuzu kürü yapılırkende yapılabilsee

kızlar ne aşamadasınız...bi arkimiz hamiş kaldı saglıkla kavuşsun..blueeyess canım inşallah bu gebeliğe havuucnda faydası olmuştur ben kendi adıma söleyimm doğru yolda oldugumu düşünüyorum
bakınız blueeyes:))
yalnız bu son 1 haftadır sektiriyorum yorulmaya başladım galibaaa

kızlar ne aşamadasınız...bi arkimiz hamiş kaldı saglıkla kavuşsun..blueeyess canım inşallah bu gebeliğe havuucnda faydası olmuştur ben kendi adıma söleyimm doğru yolda oldugumu düşünüyorum

bende zaman zaman youluyoumm inan zor bir süreççç yeri geliyor pes ediyıorum yeri gelioo çok güçlü hissediyorum kendimii allahım yardım etsin bizeeeee

kızlar ben havuç kürünü 15 gün kadar yaptım yeterli olur mu ne kadar süre yapmak gerekli.
bizim ileri hız %3 yavaş ileri %45 morfoloji %2 sayı 120 milyon çıktı.
bizim gittiğimiz doktor sadece E vitamini verdi varikosel yok dedi. ayrıntılı baktı yok dedi. başka doktora gitsek mi başka tedavi ilaç veren var mı kızlar biliyor musunuz?

merhaba Wannabemumm,inşallah faydası oluur herkese,ben 12.haftamdayım şu an,çok güzel bir duygu,inşallah siz de tadarsınız.

merhaba Wannabemumm,inşallah faydası oluur herkese,ben 12.haftamdayım şu an,çok güzel bir duygu,inşallah siz de tadarsınız.

maşşallah maşallahhh ...bende nickimin şifrasini unutunca yeni bi nick aldım ...burayı unutmuşum havuç kürüne devam etmekteyiz...
buarada sen 15.haftana ulaşmışsın bileee harikaaa yaa darısı başımıza inşallahhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

merhabalar bende esime baslaticam havuc kurune bugun
benim sorum benim esim incir kurude kullaniyor
havuc ve incir kuru ayni anda kullanilirmi?bir bilginiz varmi

Keçi boynuzu yerine aktar pekmez verdi daha etkili dedi ne dersiniz

bence keciboynuzunun kendisi yada toz haline getirliklmis sekli daha iyi, bizede doktor demisti meyvesi yada tozu daha iyi diye yanlis hatirlamiyorsam

Son düzenleme:
Back
X