• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi havuç kürü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde sanırım 20-25 gün kadar içti en az 15 kg havuç tüketmişizdir.bakalım bata bir hafta kaldı faydası oldumu göreceğiz. olmazsa bir daha ki ayda çakşır suyu kullandıracağım

merhaba kader arkadaşlarım bende foruma yeni katılanlardanım.
bizdede malesef canlı cansız sperm yok.. ikinci spermiogramı 2-3 hafta sonra yapıcaz, ozamana kadar hangi kürü yapsam bilemiyorum karar veremedim.
insan hepsine birden yüklenmek istiyo ama ters etki yapmasından korkuyorum.
2haftadır sürekli nette araştırıyorum ama sizler eminim benden daha bilgi sahibisinizdir.
hangisinden başlamalıyım sizce, bu 3 hafta içinde hangisinden daha çok fayda görürüm. az da olsa sperm bulunma ihtimalini nasıl artırabilirm.
Rabbim hiçbirimizi hayırlı evlatlardan mahrum etmesin, cumanız mübarek olsun buarada.. sevgilerimle

benim eşimde sanırım 20-25 gün kadar içti en az 15 kg havuç tüketmişizdir.bakalım bata bir hafta kaldı faydası oldumu göreceğiz. olmazsa bir daha ki ayda çakşır suyu kullandıracağım
canım havuç suyu mu işe yaradı çakşır mı :)

arkadaslar tam 1 haftadır havuç kürüne başladık...
geceleri uyumadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu karı koca içiyoruz:)

nette araştırdım hep keçi boynuzu kürü ön planda ....havuç kürü uygulayıp sonuç alan var mı?
keçiboynuzu bulundugum yerde bulamadıgım için havuç kürü ile başladık bakalım..şifa olsun
merhaba bu kürlerden kaç ay snra hamıle kaldnz bende keçiboynuzu özü ve havus suyu içirioyurm

Meraba kadinlar klubu ne yeni uye oldum konu hayli bi eski 10 yil olmus AMA cok cok merak ettim bende esime havuc suyu icirmeye basladim acaba o donemde fayda gormusmuydunuz havuc suyundan spermlere iyi geldimi gebelik elde ettinizmi acaba...

maalessf iyi bir sonuç değil,ml deki sayınız 7.5 milyon,ileri hızlı hareket 0 ve hamile kalmada en önemlisi bu,yavaş hızlı %33,morfolojiniz %3,yani hem sayı hem morfoloji hem hareket sorununuz var.Ama ben hep yazdım soran arkadaşlara,mutlaka doktorun verdiği ilaçlar ve kürler işe yarar,bizim tek testisimiz sorunlu olduğu halde 3 ayda müthiş ilerleme elde ettik.Sayımız 1.6 milyondan 12 milyona,ileri ve yavaş hızlı toplamı %23 ten %31 e,canlılık %45 ten %70 e çıktı.Siz de umutsuzlukla boşvermeyin.Allah tan umut kesilmez,2.5 ay sonraki testimizin sonuçlarını yine yazacağım.Belki de fazla beklemeden hamile kalırız
Testisteki sorun ne canim

Merhaba. Konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama havuç suyu ile yaradı mı acaba? Uyguladığı kürlerden sonuç alan var mı? Lütfen sonuç alanlar bizimle paylaşabilir mi?

Back
X