himm cok guzel olmus ellerine salik canim afiyet olsun cok ta beyendim pastayi ayrica gorunusu bile cok guzel dayanamam tarifini alip bende yapacam kesin cayla bu guzel gitmezmi bide bakmisim sekerim firlamis :))HAVUÇLU MOZAİK PASTA
Eki Görüntüle 706422
Malzemeler :
100 gr tereyağı yada margarin (eritin ve soğutun)
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
400 gr pötibör bisküvi (iri kırın)
1 kg havuç (rendeleyin)
1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
3 yemek kaşığı hindistan cevizi
Yapılışı:
Havuçları şekerle birlikte suyunu çekene kadar arada karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp ılıtın ve diğer malzemelerle karıştırın.
Streç filmi yada bir poşeti tezgaha serin, üzerine harcı uzunlamasına yayın ve rulo form vererek istediğiniz kalınlıkta yuvarlayın. Bu işlemi streç film serimiş baton kalıpta da yapabilirsiniz.
Pastayı buzlukta 2-3 saat dinlendirin ve dilimleyerek servis edin. Servisten önce pastayı hindistan cevizine bulayıp dilimleyebilirseniz.
alıntıdır..
kaynak:tatlıdan tuzluya
himm cok guzel olmus ellerine salik canim afiyet olsun cok ta beyendim pastayi ayrica gorunusu bile cok guzel dayanamam tarifini alip bende yapacam kesin cayla bu guzel gitmezmi bide bakmisim sekerim firlamis :))
Afiyet olsunAma şeker varsa dikkat edelim Bakmayın siz bu tarife diğer konularda çok güzel tuzlu tarfiler var onlardan deneyebilirsiniz [ evett yaa sekerimde var ama goruntusunu gorunce dayanamicam galiba sekerini biraz az koysam olmazmi tuzlulara bakarsam bu seferde tansiyonum cikar napacaz biz ya yisek olmuyor yimesek hic olmuyor zor vallah .
evett yaa sekerimde var ama goruntusunu gorunce dayanamicam galiba sekerini biraz az koysam olmazmi tuzlulara bakarsam bu seferde tansiyonum cikar napacaz biz ya yisek olmuyor yimesek hic olmuyor zor vallah .
Afiyet olsunAma şeker varsa dikkat edelim Bakmayın siz bu tarife diğer konularda çok güzel tuzlu tarfiler var onlardan deneyebilirsiniz
canim annasilan pasta yapmayi seviyorsun galiba
Tuzluların tuzu az koyarsınız:))Ama tatlılar tehlikeliAz koyabilirsiniz..Bisküvilerde şekerli olduğu için bir sorun olmaz
Bu tarif alıntı ama sitede kendi yemek ve pastalarımı eklediğim bölüm varEvet seviyorum
Tuzluların tuzu az koyarsınız:))Ama tatlılar tehlikeliAz koyabilirsiniz..Bisküvilerde şekerli olduğu için bir sorun olmaz
Tadı nasıldır acaba bunun merak ettim :26:ya beğenmezsemönce sen yap
Havuçlu truflar var biilirsin bence tadı ona benziyor
Havuçlu toplardan yapmıştım bi kere bisküvili oluyo o da ona benziyosa güzeldir:26:
Evet canım ona benziyor
meraba canim bide kendi yaptiyin pastalarin gorunusunu koysan el yapimi :)
Onlar kendi yemek topiğimde orayı ziyaret edeceksiniz
himm mutfakla aran iyimi neleri ta cok seversiniz yapmaya mesela ben su boreyini cok severim kekleri
Nevreste sayende şuan mutfağın yolunu tutacağım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?