• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havuz problemi ?

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
Hanımlar gene ben :) Sitemizin havuzu var güya ama 1500 kişilik siteye 20 kişi aynı anda girse üst üste yapışacağı bir havuz yaptıkları için hafta sonu gidilebilecek havuz arıyorum! Gittiğiniz, bildiğiniz önereceğiniz havuzlar var mıdır ? İstanbul içi, Anadolu yakası da olabilir.

Teşekkürler.

Arabanız var ise Rumeli Kavağı'na gidin .Çok kalabalık olabiliyor haftasonu ama havuzdansa deniz iyidir .Hem de tertemiz tavsiye ederim .

Arabanız var ise Rumeli Kavağı'na gidin .Çok kalabalık olabiliyor haftasonu ama havuzdansa deniz iyidir .Hem de tertemiz tavsiye ederim .

Evet denizi her zaman tercih ederim ben de. Havuzlar çok güzel gözükse de sevemedim belki de deniz kıyısında büyüdüğüm için. Kilyos'a gidiyoruz orada ücretli plajlar var hem temiz hem de nezih. Haftaya da Datça ve Çeşme yapacağız bu yazı böylelikle atlatmış oluyorum. Ama şu site olayına çok canım sıkkın :KK12:

Siteleri havuzlu diye satıyorlar ama kullanan kişiler hep aynı kişiler . Sitelere havuzlu diye para vermek akıl karı değil pek . Başkası kullanır parasını siz de ödersiniz :)

Siteleri havuzlu diye satıyorlar ama kullanan kişiler hep aynı kişiler . Sitelere havuzlu diye para vermek akıl karı değil pek . Başkası kullanır parasını siz de ödersiniz :)

Aynen, zaten havuz da küçük 1500 kişilik siteye küvetten hallice havuz yapmışlar :) Ben de alışamadım ne siteye ne eve işte :(

Çok samimi arkadaşlarımız Ataköy Konakları'ndan ev aldılar o zaman .Görmeye gittik .Sanki cumhurbaşkanlığı konutuna gidiyormuşuz gibi kapılarda sorgular sualler yok teyit almalar .Resmen sinirlendim .Birkaç leveldan sonra eve varabildik .Arkadaşımızın kızı da ateşlenmiş ve mantar kapmış .Sebebi havuz. Belediyenin havuzlarında insanlardan idrar ve kan tahlili isteniyor .Bu sitelerde isteniyor mu .O ara istenmiyordu ama istenmesi lazım .

Back
X