- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
- Konu Sahibi chatlak_anne
-
aslında ben normal kontrole gidip transfer zamanını konuşuçaktık ama 11 yumurta var görmezden gelemeyiz dedi
havuz yapalım dedi illa 3 kere mi yapılması gerekiyor kaç tane yumurta olunca tamam artık transfere geçiyoruz diyorlar
Peki her seferinde ayni ilaçlar ve dozları mj kullandınız? Elimde önceki tedaviden ilacım kaldı eczaneye teslim edeyim mi kalsın kullanayım mı bilemedimcanim benim 13 folekul vardi, onlarin hepsi gelismiyor yarisi veya 3 de biri toplaniyor mini ivf de. onlardanda dollenip 5. gune cikanlar havuzda birikiyor. kac kez istedigine bagli bu sayi. ben 10 tane olmasini istedim, 3 kez olucak cunku her embriyo tutmayabiliyor veya dusuk olabiliyor...gerci her yumurtada 5. gune cikamiyor...
Bi önceki toplama öncesi 6 tane yumurta toplandı 3. Günde dondurulmuş 3 tane var bakalım bu sefer sağlıklı ilerleyecek micanim benim 13 folekul vardi, onlarin hepsi gelismiyor yarisi veya 3 de biri toplaniyor mini ivf de. onlardanda dollenip 5. gune cikanlar havuzda birikiyor. kac kez istedigine bagli bu sayi. ben 10 tane olmasini istedim, 3 kez olucak cunku her embriyo tutmayabiliyor veya dusuk olabiliyor...gerci her yumurtada 5. gune cikamiyor...
bende ayni seyler kullanildi ama sizinki farkli olur mu bilemem canim...benim de kaldi simdi 3. de kullanicamPeki her seferinde ayni ilaçlar ve dozları mj kullandınız? Elimde önceki tedaviden ilacım kaldı eczaneye teslim edeyim mi kalsın kullanayım mı bilemedim
5. güne gitmedi demekki hiç bilmiyorumbu arada niye 5. gune dondurmadilar?
Genelde aynı ilaçları kullanıyorlar hemen iade etmeyin bencebende ayni seyler kullanildi ama sizinki farkli olur mu bilemem canim...benim de kaldi simdi 3. de kullanicam
MerhabaMerhaba;
Ben 2 kere toplamayı yaptırdım 8 tane 3. gün embriyosu dondurludu şuanda geçici menapoza girdim 25 nisanda gidicem tekrar transfer hazırlığına başlıycaz
benim zaten ilk tüp bebek denemem olucak bakalımm neler olucak umarımm rabbim hepimize yardım eder
Hangi merkezde yaptırıyorsunuz bursada??merhaba bende yavuz yontemi yapiyorum bursada ikinci kez marta topluyup pgt yapilcak hayirlisi olsun herkes için rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin
soranus tupbebek merkezi cnm sizHangi merkezde yaptırıyorsunuz bursada??
Ben acıbademde yaptırdım canım doktorum şahin bey 9 martta transfer oldum bu cumartesi sonuç alıcamsoranus tupbebek merkezi cnm siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?