havuz yöntemi (erbil yağmur)

chatlak_anne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
764
596
103
39
Merhaba;

Arkdaşlar ay başında olduğum opu dan 3 tane 3. gün embriyom donduruldu adet olunca kontrole gidince 11 tane yumurtayla karşılaşınca erbil bey havuz yapalım mı dedi şansımız daha yüksek olur 5. güne götürebilirsek tabi ki olucaksa tutunacaksa her türlü olucak ama bu yumurtaları görünce yapmazsam içimde kalıcaktı dedi

Daha önce havuz yöntemiyle hamile kalanlar varmı ?
Fikir ve bilgilerinize ihticam var
Şimdiden teşekkürler

Bence arastirdiklarima gore daha iyi aylarca yumurtalar toplanıyor ve hangisi daha iyiyse zamanı gelince tüp yapıyorlar bence çok daha iyi bende öyle yapcam daha 2 3 merkez var aklımda araştırıyorum yaşım 36 yaş geçiyor ve acil elimi çabuk tutmalıyım son yumurtalarda toplatıp 4 ay sonra yada 5 ay sonra tıp bebek yapmak istiyorum ama tabiki önce iyi bi dr bulmalıyım ve sen çok iyi yapmisin emin ol ve inşallah Rabbim yanında olsun inşallah olur bebisin

ben de havuz yapiyorum, cok sukur 2 tedaviyi bittirdik, cok sukur 6 embiyom donduruldu 5i de 5.gun, biri 3.gun, simdi 3. ve son olani yapicaz. her bunye farkli ama bana az ilacla yapilan havuz yontemi embriyo kalitesi acisindan en iyisi oldu..

Bana da havuz yöntemi yapılacak. İlk turda tek embriyo oldu ama gelişimi durdu şimdi adet olmamı bekliyoruz.

aslında ben normal kontrole gidip transfer zamanını konuşuçaktık ama 11 yumurta var görmezden gelemeyiz dedi
havuz yapalım dedi illa 3 kere mi yapılması gerekiyor kaç tane yumurta olunca tamam artık transfere geçiyoruz diyorlar

canim benim 13 folekul vardi, onlarin hepsi gelismiyor yarisi veya 3 de biri toplaniyor mini ivf de. onlardanda dollenip 5. gune cikanlar havuzda birikiyor. kac kez istedigine bagli bu sayi. ben 10 tane olmasini istedim, 3 kez olucak cunku her embriyo tutmayabiliyor veya dusuk olabiliyor...gerci her yumurtada 5. gune cikamiyor...

Peki her seferinde ayni ilaçlar ve dozları mj kullandınız? Elimde önceki tedaviden ilacım kaldı eczaneye teslim edeyim mi kalsın kullanayım mı bilemedim

Bi önceki toplama öncesi 6 tane yumurta toplandı 3. Günde dondurulmuş 3 tane var bakalım bu sefer sağlıklı ilerleyecek mi

merhaba ,
bende tedaviye erbil beyde başlayacağım . 5.tüp denemem olacak.
süreçleriniz nasıl geçti olumsuzluk yaşadınız mı?_

Merhaba;

Ben 2 kere toplamayı yaptırdım 8 tane 3. gün embriyosu dondurludu şuanda geçici menapoza girdim 25 nisanda gidicem tekrar transfer hazırlığına başlıycaz
benim zaten ilk tüp bebek denemem olucak bakalımm neler olucak umarımm rabbim hepimize yardım eder

Merhaba
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..
Bizden de bir takım testler istediler onları yapacağız ..
Bu yöntemi bize de yapacak geçici menopoza gireceksin dedi
Acıbadem Den memnun kaldınız mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…