Transfer için 2.reglde gel diyorlar genelde.
Ben ekstra şey olarak yediklerime dikkat ettim.yumurta sayınız yükselmez ama kalitesi artar.Mesela sabahları avokado yemeğe özen gösterdim.ekmek şeker paketli gıda hazır yemek gibi şeyler yemedim.ilk opu de 3 toplandı 3 ü de döllendi ve donduruldu.ikincisinde biraz rahatlayınca zaten 3 tane var diye çok dikkat etmedim.mesela sigara içiyorum maalesef.ilk opu aşamasında günde 3 e indirmiştim.ikincisinde 7 tane falan içtim. İkincisinde yemeklerime de çok dikkat etmedim. 6tane toplandı 5 i döllendi.2 tanesi 3.günde donduruldu.diğer 3ü beşinci güne ulaşamadı:/ Yani ilk opuda 3te 3 yapmışken ikincisinde 5te 2 oldu. Yediklerimiz içtiklerimiz çok önemli.mesela sabahları akşamları yeşillik yemeye de çok dikkat ettim.sabah kahvaltımda roka eğer yoksa maydanoz falan mutlaka yemiştim. Yeşillikte çok önemli.kızatmalardan uzak durun. Et balık tavuk bunları ya haşladım ya da fırında pişirdim. Doltorun verdiği folik asiti de asla ihmal etmeyin. D vitamini kalsiyum magnezyum gibi aklınısa gelebilecek vitamin depolarınızın da tam olduğundan emin olun.mesela bende hipotiroid var. Tsh değerlerinizin iyi olduğundan emin olun.sevgiler şans bizimle olsun