Havuzda tesettür

Mayo mutevazi olmayan bi giysi değil,sizin giydiğiniz kıyafetler mutasıp kategorisinde
...

spor salonunda bitiyo iş onlar giyebilirsin derse kimse laf edemez , kendini savunamayan biri oldugunu da düşünmüyorum burada herkese sert bir dille laf yetiştiriyorsun , eger klavye delikanlılarından değilsen reel hayatında da sana laf söyleyen teyzelerin agzına lafları tıkarsın.

Aslinda cogu luks otelin belli saatlerde kadinlara ayrilmis havuzlari spor salonlari oluyor ,hem tertemiz hem bakimli hem de hijyenik bence. Ben oralari tercih ediyorum havuz icin. Bunun tesetturle bi alakasi yok tamamen igrenmek benim de :KK66:
İstanbuldaysanız hangi otel olduğunu bana özel mesajla yazabilir misiniz? En azından istediğim gibi mayo giyer güneşlenirim

Peki neden sorunuzu spor salonuna degil bize soruyorsunuz? Havuzun klor oranini, aletleri, koşulları ogrenirken giyim kurallarıni da ogrenmeliydiniz. Ya da su an bir telefona bakar.

Konunun tamamen polemik amaciyla acildigini dusunuyorum ve kibledim.
sonuçta spor salonundaki insanların tepkisinden çekiniyor konu sahibi. yani oranın kuralı açısından bir sıkıntı olmasa bile bana insanlar sizce tepki verir mi diyor.
oradaki insanlara tek tek bunu soramayacağına göre buradaki insanların fikrini alması çok doğal. yani burada polemik oluşturacak bir şey de yok.
konu sahibinin amacı siz olsanız oradaki havuzda ne tepki verirdiniz? bunu öğrenmek bence.

İstanbuldaysanız hangi otel olduğunu bana özel mesajla yazabilir misiniz? En azından istediğim gibi mayo giyer güneşlenirim
Malesef bursada yasiyorum, bursa gibi kucucuk bir sehirde varsa kesin istanbulda da vardir. Aslinda siz cok arastirmissinizdir da ben de tam size bunu diyecektim,yerinizde olsam tum otellerin listesini cikarir tek tek arar sorardim, mutlaka bulursunuz bahsettigim gibi bir yer. Hatta kampanyali bile olabilir. Bir keresinde grupfonide denk gelmistim cunku oradan biliyorum. Hem rahat olur sizin icin aklinizda temizlikle ilgili soru isareti kalmaz

Ne mutlu size.

Spor salonuna spor yapma niyetiyle gidilir. Kimsenin binlerce lira verip oturup kadın seyrediceğini düşünmüyorum. En azından öyle bir niyeti olanın aradığı yer spor salonunda olmaz
Valla gayette gelenlerin niyeti farklı oluyor. Zaten bayanlara özel spor salonu araştırma sebebim ilk bu oldu. Haftaiçi her sabah gayet kapalı kıyafetlerle spora gittim. Bir adam her sabah günaydın demeye başladı günaydınlaştık. Sonra her sabah benim yanımdaki alette spor yapmaya başladı. Daha sonra sürekli muhabett kurmaya çalıştı. Ben kısa kısa cevaplar verdim. Sonra baktım adam sabah benim mahallemde. Çok şaşırdım ve korktum. Spor salonunu bıraktım. O beyin görünüşü gayet moderndi. Ama kimin ne olduğu maalesef belli olmuyor. Ben artık bayanlara özel spor salonuna gidiyorum. Çok rahat ve mutluyum.

Malesef bursada yasiyorum, bursa gibi kucucuk bir sehirde varsa kesin istanbulda da vardir. Aslinda siz cok arastirmissinizdir da ben de tam size bunu diyecektim,yerinizde olsam tum otellerin listesini cikarir tek tek arar sorardim, mutlaka bulursunuz bahsettigim gibi bir yer. Hatta kampanyali bile olabilir. Bir keresinde grupfonide denk gelmistim cunku oradan biliyorum. Hem rahat olur sizin icin aklinizda temizlikle ilgili soru isareti kalmaz
İnternetten araştırdım sadece olsa yazarlar diye arayıp sormadım. Ara dediğinizi yapıcam. D vitamini takviyesi alıyorum çünkü çok iyi gelir varsa

Valla gayette gelenlerin niyeti farklı oluyor. Zaten bayanlara özel spor salonu araştırma sebebim ilk bu oldu. Haftaiçi her sabah gayet kapalı kıyafetlerle spora gittim. Bir adam her sabah günaydın demeye başladı günaydınlaştık. Sonra her sabah benim yanımdaki alette spor yapmaya başladı. Daha sonra sürekli muhabett kurmaya çalıştı. Ben kısa kısa cevaplar verdim. Sonra baktım adam sabah benim mahallemde. Çok şaşırdım ve korktum. Spor salonunu bıraktım. O beyin görünüşü gayet moderndi. Ama kimin ne olduğu maalesef belli olmuyor. Ben artık bayanlara özel spor salonuna gidiyorum. Çok rahat ve mutluyum.
Ayy cidden cok korkutucu
İste kimin ne oldugu belli olmuyor. Parali sapik da cok, ben de yasadim benzer birsey bu nedenle karma havuza artik tek basimaysam gitmiyorum. Gereksiz bir tedirginlikten baska birsey degil cunku.

Aslında başlığınız yanıltıcı olmuş. Havuzda tesettür dediğiniz için, herkes tesettür konusuna odaklanmış. Çünkü yüzücü mayosunun tesettürle alakası bile yok. YAlnızca kendinizi kandırmış olursunuz. Havuzda yüzücü mayosu deseydiniz daha farklı yorumlar gelirdi.

Back
X