- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Oyyy Kıyamam ben sana...Bizim insanlarımızda hangi görüşten olursan ol öyle bir hadsizlik var. Kızkardeşim tesettürlüdür. Ben ise açık. Bizim evimizde demokrasi vardır büyükler de asla bize müdehale etmemiştir. Geçen ay bir çekime gittik kardeşimle. Orada çekimini yaptığımız aileden bir büyük kardeşime dedi ki; ne kadar güzel genç kızsın. Başın neden kapalı? Ablan gibi açsana, modern ol kendine yazık etme dedi. Kardeşim de ben tercihimle mutluyum dedi ama yüzü çok düştü, odaklanarak çekim yapamadı. Aynı gün bir akrabamızın çekimini de yaptık. Uzun zamandır görmediğim bir Ablamin yanına yüzümde güller açarak gittim, öptüm. Abla nasılsın? Dedim. İyiyim bile demedi, bu kollar bacaklar ne? Günah günah dedi. Şaka yapıyor sandım, eee neler yapıyorsun dedim. Hala öfkeli bir şekilde, yanavaksın yanacaksın dedi ben şok... Ben buraya hatrını sormaya gelmiştim, kendine iyi bak dedim döndüm arkamı ama nasıl moralim bozuldu bir anda. Aynı gün içinde, farklı noktalarda, farklı giyim tarzımızla azarlandık. Bizim insanımız böyle hadsiz işte.
Seni azarlayan da kendine baksın demii sanki yanmayacaginin garantisi verilmiş