Havuzda tesettür

Bizim insanlarımızda hangi görüşten olursan ol öyle bir hadsizlik var. Kızkardeşim tesettürlüdür. Ben ise açık. Bizim evimizde demokrasi vardır büyükler de asla bize müdehale etmemiştir. Geçen ay bir çekime gittik kardeşimle. Orada çekimini yaptığımız aileden bir büyük kardeşime dedi ki; ne kadar güzel genç kızsın. Başın neden kapalı? Ablan gibi açsana, modern ol kendine yazık etme dedi. Kardeşim de ben tercihimle mutluyum dedi ama yüzü çok düştü, odaklanarak çekim yapamadı. Aynı gün bir akrabamızın çekimini de yaptık. Uzun zamandır görmediğim bir Ablamin yanına yüzümde güller açarak gittim, öptüm. Abla nasılsın? Dedim. İyiyim bile demedi, bu kollar bacaklar ne? Günah günah dedi. Şaka yapıyor sandım, eee neler yapıyorsun dedim. Hala öfkeli bir şekilde, yanavaksın yanacaksın dedi ben şok... Ben buraya hatrını sormaya gelmiştim, kendine iyi bak dedim döndüm arkamı ama nasıl moralim bozuldu bir anda. Aynı gün içinde, farklı noktalarda, farklı giyim tarzımızla azarlandık. Bizim insanımız böyle hadsiz işte.
Oyyy Kıyamam ben sana...
Seni azarlayan da kendine baksın demii sanki yanmayacaginin garantisi verilmiş:63::63::63:

Haşa ne allahım ne ahlak polisi.... Sizi kırmak gibi bir niyetimde inanın yok. İstediğiniz gibi davranın doğru olduğunu inanıyorsanız... Valla ben gayet açık bir bayanım spor salonu ararken bayanlara özel olmasına dikkat ettim. Çünkü spor yaparken insan rahat olmak istiyor. Rahat giyinmek istiyor. Ben karışığı tercih etmiyorum. Bayanlara özel tonla yer var İstanbul'da . Siz karışık olmasını tercih edebilirsiniz. O zaman kapalı bir giysi tercih etmeyin. Nasılda kimse size bakmayacak sizde kimseye bakmayacaksınız .

Şu yoruma kadar acaba ben mi yanlış anlayıp çıkıştım diye üzülmüştüm. Cevap verme gereği duymuyorum

Spor salonundaki erkeklere haci amca gozu ile bakmayi birakin.gayet kiz da kesebilir abazalik da yapabilirler

Her ortamda dikkatli olmak lazim.

Burada insanlarla tartismak yerine acin bi telefon ogrenin kurallari

Kabul ediyolarsa ister balik adam kiyafetinizle girin ister denizkizi kostumu ile..

Tesettürlü olduğunuzu belirtmişsiniz. İster haşemalı olsun , dalgıç kıyafetli valla tüm hatlarınız olduğu gibi belli. Hatta bikiniden daha belirgin olduğunu söyleyebilirim. Çünkü tamamen üstte yapışıyor. İkinci konu ise hadi siz bi şekilde hatlarınızı belli etmeyecek şekilde bişey buldunuz. Adamalar sliple havuza geliyor.Siz görüyorsunuz. Aynı havuzda olmanız sizce doğrumu . Yani mantığını çözemiyorum. Hanımlara ayrılmış alanların olduğu havuzlar , oteller , tatil köyleri mevcut . Seçeneğiniz var.

Ne kadar güzel naif yazmışsınız...
Çok doğru tespitleriniz....
Anlasilmamaniz çok garip geldi bana...

Spor salonundaki erkeklere haci amca gozu ile bakmayi birakin.gayet kiz da kesebilir abazalik da yapabilirler

Her ortamda dikkatli olmak lazim.

Burada insanlarla tartismak yerine acin bi telefon ogrenin kurallari

Kabul ediyolarsa ister balik adam kiyafetinizle girin ister denizkizi kostumu ile..
İnsanlarla kuralları tartışmıyorum zaten. Direk sen daha dikkat çekiceksin üstüne yapışıcak herkes bakar erkek kadın iğrenç diye yorumlar geliyor.

Salonun kurallarini ogrenin, bu tarz kiyafetler yasak olabiliyor. Bunun disinda nasil bikini giyenlere satasanlar varsa sizin balikadam kiyafetinize de satasanlar olacaktir. Aldirmayin

Tesettürlü olduğunuzu belirtmişsiniz. İster haşemalı olsun , dalgıç kıyafetli valla tüm hatlarınız olduğu gibi belli. Hatta bikiniden daha belirgin olduğunu söyleyebilirim. Çünkü tamamen üstte yapışıyor. İkinci konu ise hadi siz bi şekilde hatlarınızı belli etmeyecek şekilde bişey buldunuz. Adamalar sliple havuza geliyor.Siz görüyorsunuz. Aynı havuzda olmanız sizce doğrumu . Yani mantığını çözemiyorum. Hanımlara ayrılmış alanların olduğu havuzlar , oteller , tatil köyleri mevcut . Seçeneğiniz var.
Cok dogru yazmissiniz bravo. ama iste malesef anlasilamazsiniz bu platformda.

Salonun kurallarini ogrenin, bu tarz kiyafetler yasak olabiliyor. Bunun disinda nasil bikini giyenlere satasanlar varsa sizin balikadam kiyafetinize de satasanlar olacaktir. Aldirmayin
Aynen öyle oluyor. İnsanların kafalarında belirlediği keskin kurallara göre giyinmek zorundayım sanki. Günahıda sevabıda bana.

Ve tekrar tekrar soranlara hitaben son kez yazıyorum. Bayanlara özel havuz ve salonların olduğunu biliyorum. Havuzu kalabalık pis ve kapalı havuzda klor akciğerlere zarar verdiği için tercih etmiyorum. Spor salonunuda iki alet ve koşu bandı için gitmek istemiyorum. Adam gibi spor yaptırıcak hoca ve çok çeşitli aletler olduğu için dediğim yere gitmeyi tercih ettim. Yoksa çıkar parklardaki aletleri kullanırdım.

Cok dogru yazmissiniz bravo. ama iste malesef anlasilamazsiniz bu platformda.
Anlaşılmamak değil. Ben balıkadam kıyafetinin tesettüre uygun olup olmadığını sormadım. Nasıl göründüğünü sormadım. Ama haddi olmayarak slipli adamlara mı bakıcaksın üstüne yapışıcak gibi bir yorum yapıyor. Sizinde üstteki yorumunuzda bu yorumunuz birbiriyle çelişiyor

Aynen öyle oluyor. İnsanların kafalarında belirlediği keskin kurallara göre giyinmek zorundayım sanki. Günahıda sevabıda bana.

Ve tekrar tekrar soranlara hitaben son kez yazıyorum. Bayanlara özel havuz ve salonların olduğunu biliyorum. Havuzu kalabalık pis ve kapalı havuzda klor akciğerlere zarar verdiği için tercih etmiyorum. Spor salonunuda iki alet ve koşu bandı için gitmek istemiyorum. Adam gibi spor yaptırıcak hoca ve çok çeşitli aletler olduğu için dediğim yere gitmeyi tercih ettim. Yoksa çıkar parklardaki aletleri kullanırdım.
Ben sizi de anliyorum ama arkadasi bosuna hasladiniz. Sizin balikadam kiyafetini elestiren insanlardan bir farkiniz kalmadi hanimefendi. Allah misin falan cirkin soylemler bunlar. Bir de yanlis dusunuyorsunuz, memlekette sapik cok inanin sirf sizin gibileri dikizlemek icin binlerce lira verenler var siz bilmiyorsunuz veya cok safsiniz. ( iyi niyet anlaminda )
Spor salonuna her gelen sadece spora gelmiyor yani ;) neyse yasayin gorun diyorum o zaman hasladiginiz arkadasa hak vereceksiniz
Sevgiler

Peki neden sorunuzu spor salonuna degil bize soruyorsunuz? Havuzun klor oranini, aletleri, koşulları ogrenirken giyim kurallarıni da ogrenmeliydiniz. Ya da su an bir telefona bakar.

Konunun tamamen polemik amaciyla acildigini dusunuyorum ve kibledim.

her havuza istediğiniz gibi giremezsiniz.
havuz kuralları var ve bu kurallar belirli kıyafetleri kapsar.
mesela sadece klasik mayo giyilebilir gibi.

Anlaşılmamak değil. Ben balıkadam kıyafetinin tesettüre uygun olup olmadığını sormadım. Nasıl göründüğünü sormadım. Ama haddi olmayarak slipli adamlara mı bakıcaksın üstüne yapışıcak gibi bir yorum yapıyor. Sizinde üstteki yorumunuzda bu yorumunuz birbiriyle çelişiyor
Hayir celismiyor ben izah etmeye calisiyorum. Yasak degilse istediginiz yuzme kiyafetiyle gidersiniz demek ayri bir konu, oralarda da sapiklarin bulunabilecegini belirtmek ayri bir konu. Yasamisim ki biliyorum ve uyarma ihtiyaci hissediyorum sadece.
Uzerinizdeki kiyafet yapisacak mi evet
Bikinili de gitseniz tesetturlu kiyafetle de gitseniz satasanlar olacak mi evet
Siz orada erkek gorecek misiniz evet ( bakmasaniz da goreceksiniz )
Erkekler sizi gorecek mi evet
Oraya herkes sadece spor icin gitmiyor mu hayir dikizlemeye gelenler de var
Bunlar gercekler yani
Ben tesetturunuze kesinlikle laf soylemedim emin olun kimse de soylemedi siz yanlis anladiniz

Ben sizi de anliyorum ama arkadasi bosuna hasladiniz. Sizin balikadam kiyafetini elestiren insanlardan bir farkiniz kalmadi hanimefendi. Allah misin falan cirkin soylemler bunlar. Bir de yanlis dusunuyorsunuz, memlekette sapik cok inanin sirf sizin gibileri dikizlemek icin binlerce lira verenler var siz bilmiyorsunuz veya cok safsiniz. ( iyi niyet anlaminda )
Spor salonuna her gelen sadece spora gelmiyor yani :KK66: neyse yasayin gorun diyorum o zaman hasladiginiz arkadasa hak vereceksiniz
Sevgiler
Sİzin gibiler derken? Spor yapan insandan bahsediyorsunuz stipriz yapan birinden değil. Gayet doğal bir şey yaparken neden kendimi kısıtlıyım ki. Ki ne kadar kısıtlarsan kısıtla her çeşit sapıklık var. Gördünüz mü bilmiyorum ama sadece başörtülü kadınları taciz eden bir sapık vardı baya olay olmuştu. Ben bol eşofmanımı giydikten sonra gerisini evham yapamam.

O arkadaşa hak verebiliceğimi sanmıyorum belki anlamıyorsunuz ama aynı düşünce mantığını bikini giyenlere çevirelim birde öyle bakın isterseniz. "Bikini heryerini belli ediyor çıplak gibisin adamlar bakıcak kadınlar havuzunda giy"aynen bu mantık yani

Peki neden sorunuzu spor salonuna degil bize soruyorsunuz? Havuzun klor oranini, aletleri, koşulları ogrenirken giyim kurallarıni da ogrenmeliydiniz. Ya da su an bir telefona bakar.

Konunun tamamen polemik amaciyla acildigini dusunuyorum ve kibledim.
Bende sizi kibledim. Bayanlar havuzundaki aletleri ve klor oranını araştırmıştım zamanında ve vazgeçmiştim. Bu dediğim yeri internetten araştırdım ve klorluda olsa açık alanda vericeği zarar çok çok daha az olur demek istediğim bu. Tabiki gidicem ve öğrenicem öncesinde genel olarak böyle bir uygulama gören var mı diye açtım konuyu. Gayet güzel yorumlar yapılırken polemiği kimin çıkardığını kıyafetima nasıl bir eleştiri yaptığını görebilirsiniz

Sİzin gibiler derken? Spor yapan insandan bahsediyorsunuz stipriz yapan birinden değil. Gayet doğal bir şey yaparken neden kendimi kısıtlıyım ki. Ki ne kadar kısıtlarsan kısıtla her çeşit sapıklık var. Gördünüz mü bilmiyorum ama sadece başörtülü kadınları taciz eden bir sapık vardı baya olay olmuştu. Ben bol eşofmanımı giydikten sonra gerisini evham yapamam.

O arkadaşa hak verebiliceğimi sanmıyorum belki anlamıyorsunuz ama aynı düşünce mantığını bikini giyenlere çevirelim birde öyle bakın isterseniz. "Bikini heryerini belli ediyor çıplak gibisin adamlar bakıcak kadınlar havuzunda giy"aynen bu mantık yani
Sizin gibiler derken spor yapmaya giden, etrafiyla ilgilenmeyen insanlari kastettim, ben gitmiyorum cunku o yuzden biz demedim siz dedim ;) siz biraz fazla alingansiniz bence. Elbette sapigin her turlusu var, siz istediginiz kiyafeti giyin mutlaka size satasanlar olacaktir her ortamda.

Bahsettiginiz gibi bikiniyi de sadece kadinlar havuzunda kullanan cok insan var zaten. Dedigim gibi, madem siz kendi kiyafetinizi ayarladiktan sonrasini onemsemiyorsunuz, o sekilde yapiniz. Eger ki ciddi bir muessese ise zaten tesettur yasaktir orada. Bildigim cogu duzgun isletme sadece klasik kesim yuzucu mayosu kabul ediyor cunku.
Kolayliklar diliyorum

Sadece kadınlar varsa giyebikirsiniz o dediğiniz kıyafetler vucudu daha çok belli ediyor ,dikkat çekiyor

Ayy karma bir havuzmuş bidee
Deniz değilde adamlarla felan havuz çok itici geliyor bana :kusmuk:
Aslinda cogu luks otelin belli saatlerde kadinlara ayrilmis havuzlari spor salonlari oluyor ,hem tertemiz hem bakimli hem de hijyenik bence. Ben oralari tercih ediyorum havuz icin. Bunun tesetturle bi alakasi yok tamamen igrenmek benim de ;)

Back
X