Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Yaslikiz duanı okudum. Rabbim gölüne göre versin canım..

sevgilim06 Allah yardımcınız olsun arkadaşım.

dilsahcım sen nasılsın saglıgıın sıhatin nasıl gülüm.gönül derdinde gelişme varmı?

gönül yaram kanıyor hala kuzum. bir gelişme yok. dualarınıza muhtacım:(
sağlık sıhhatım daha iyi şükür. hastalığın direkt ilacı aşısı filan yokta bünye sağlam kalsın diye vitamin filan vermişti doktor aksatmadan kullanıyorum onları. ağrılarım geçti çok şükür.
lenf bezlerimdeki şişlikte günden düne iniyor. sanırım virüs pasif hale geliyor artık.
düğün nezaman duyguşumm? heyecan var mı?? :)

gönül yaram kanıyor hala kuzum. bir gelişme yok. dualarınıza muhtacım:(
sağlık sıhhatım daha iyi şükür. hastalığın direkt ilacı aşısı filan yokta bünye sağlam kalsın diye vitamin filan vermişti doktor aksatmadan kullanıyorum onları. ağrılarım geçti çok şükür.
lenf bezlerimdeki şişlikte günden düne iniyor. sanırım virüs pasif hale geliyor artık.
düğün nezaman duyguşumm? heyecan var mı?? :)

hep dualarımızdasın canım Allah yardımcın olsun gönül derdi cok zor ne insan bişe yapabiliyor ne geciyor zaman acıyı azaltıyo sadece ama bi laf varya civi civiyi söker diye eger mutlu olacaksanız bir sekilde birlesin ama mutlu edecek baskası ise en yakın zamanda hayırlın karsına cıksın ve asık ol ona oda sana..saglık sıhatin iyi ya sükür gülüm dikkat et kendine yediğine içtiğine.bu kıs günleri gercekten topiğimizde zor soguk günler geciyor.bebek isteyenlerin topiğide öyle hersey kötü:26:bahar gelsede hersey güzel olsa.Allah yardımcımız olsun.heyecan yok dilsahım:17::25:az kaldı 27 gün sonra kuzum:25::25::25:

hep dualarımızdasın canım Allah yardımcın olsun gönül derdi cok zor ne insan bişe yapabiliyor ne geciyor zaman acıyı azaltıyo sadece ama bi laf varya civi civiyi söker diye eger mutlu olacaksanız bir sekilde birlesin ama mutlu edecek baskası ise en yakın zamanda hayırlın karsına cıksın ve asık ol ona oda sana..saglık sıhatin iyi ya sükür gülüm dikkat et kendine yediğine içtiğine.bu kıs günleri gercekten topiğimizde zor soguk günler geciyor.bebek isteyenlerin topiğide öyle hersey kötü:26:bahar gelsede hersey güzel olsa.Allah yardımcımız olsun.heyecan yok dilsahım:17::25:az kaldı 27 gün sonra kuzum:25::25::25:

ayy kuzumm yaa ben heyecanlandım valla az kalmışş:nazar::nazar::nazar:
bende düğünüm için doğumum için günler saymak istiyorum yaww:9::9:
az daha sabır güzel günlerde gelecek inşallah:21:
canım benim eşinle birlikte iki cihan saadetine erişirsiniz ve musmutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah:21::21:
Allah nazarlardan saklasın sizi:nazar::nazar:

ayy kuzumm yaa ben heyecanlandım valla az kalmışş:nazar::nazar::nazar:
bende düğünüm için doğumum için günler saymak istiyorum yaww:9::9:
az daha sabır güzel günlerde gelecek inşallah:21:
canım benim eşinle birlikte iki cihan saadetine erişirsiniz ve musmutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah:21::21:
Allah nazarlardan saklasın sizi:nazar::nazar:

insallah gülüm insallah sonumuzda güzel olur güzel günler gelir insallah.amin insallah.Allah sizide korusun dilsahım insallah sizlerinde o mutlu günlerinize sevinip görmek burda oynamak nasip olur gülüm Allah hayırlısını nasip etsin hepiniz için hepimiz için.hep birlikte sayarız insallah topiğimizde bekar kalmasın dualarımız kabul olsun insallah.biri sevindimi bende seviniyorum hepimiz mutlu olyoz,Allah hayırlı kapılar acsın hepimize.elbet güzel günler gelecek:16::16::16:

Yaşlıkız duanı okudum canım Rabbim kabul etsin inşallahh

Bu topikte dua eden kullarının dualarını işitip kabul eylesin inşallahhhh

7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru.
Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Amin Amin Amin

Turkuaz duanı okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar aynı dertten muzdarip olduğumuzu görüyorum :) hepininiz için tek tek dua edicem. Allah inşallah size, ailenize, iki dünyada da uygun olabilecek bi eş nasip eder. Özellikle dua isteyen varsa edebilirim. Kendim içinde tefriciyye okumaya başladım. Sizden de dualarınızı bekliyorum :) İnşallah bir an evvel bizde yuvamızı kurabiliriz :54:

Yakışıklı kız senın için cuma suresi, amennresulu,esmaul husna, selati tefriciye 21 tane okudum...Alalhım hayırlı kapılar acsın hepimize..aminnnnnnnnnnn

Kızlar aynı dertten muzdarip olduğumuzu görüyorum :) hepininiz için tek tek dua edicem. Allah inşallah size, ailenize, iki dünyada da uygun olabilecek bi eş nasip eder. Özellikle dua isteyen varsa edebilirim. Kendim içinde tefriciyye okumaya başladım. Sizden de dualarınızı bekliyorum :) İnşallah bir an evvel bizde yuvamızı kurabiliriz

ben isterim vallahi canım :) Selati tefriciye yi ben de her gun okuyorum gunde 21 tane yaklasık on yıldır okurum cok sukur...

Son düzenleme:
Kızlar aynı dertten muzdarip olduğumuzu görüyorum :) hepininiz için tek tek dua edicem. Allah inşallah size, ailenize, iki dünyada da uygun olabilecek bi eş nasip eder. Özellikle dua isteyen varsa edebilirim. Kendim içinde tefriciyye okumaya başladım. Sizden de dualarınızı bekliyorum :) İnşallah bir an evvel bizde yuvamızı kurabiliriz

ben isterim vallahi canım :) Selati tefriciye yi ben de her gun okuyorum gunde 21 tane yaklasık on yıldır okurum cok sukur...

Maşallah :) Allah daim etsin :) Bende sürekli okurum fakat bu sefer bi dilek dileyip tamamlama niyetindeyim. Umarım başarılı olurum :) Senin içinde bol bol dua edicem aklın hiiiç kalmasın :)

Başkası için edilen dua öyle hayırlı öyle sevaptır ki... kimse duasını esirgemesin Allahım hepinizin Gönlündekini versin Gönlünde kimsesi olmayanada en hayırlısını versin ... Rabbim size ne istiyorsanız hayırlısıyla onu versin.

Yaşlıkız için okudum.Rabbim duanı kabul etsin inşallah :)Hayırlı insanlarla karşılaş..Her şey gönlünce olsun hayırlısıyla

Bana dua ettiğiniz için hepinizden Allah razı olsun :)Rabbim dualarınız kabul etsin inşallah

1)İncilayyy-1 ocak
2)Sevgilim06-2 ocak
3)Aybirgen-3 ocak
4)Touch-4 ocak
5)Tanemmmmm-5ocak
6)Yaslikiz-6 ocak
7)00Turkuaz-7 ocak
8) julia__-8 ocak
9)suskun_sultan-9 ocak
10)dilsah-10 ocak
11)nazlıesma-11 ocak
12)minigmanig (duygu)-12 ocak
13)__BADE__-13 ocak
14)Ladymarmelad-14 ocak
15)Buuju-15 ocak
16)ahsennisa

2)sevgilim06:Allahım sen bana merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailemin seveceği ve onun ailesininde beni çok seveceği , senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmayı tez zamanda nasip et.Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

3)Aybirgen:Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın da bizlerin de günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, bizleri razı olduğun kullarından eyle, Sana layık kul olabilmeyi, razı olduklarından, çok sevdiklerinden olabilmeyi bizlere de nasip eyle, bizleri sevdiklerine sevdir, Senin sevdiklerini sevelim. Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımıza Senin çok sevdiğin ve onların da birbirlerini çok sevip çok iyi anlayabilecekleri, birlikte mutlu olabilecekleri, her yönden aybirgene çok yakışacak, tereddütsüz evet diyebileceği hayırlı bir eş, hayırlı evlatlar nasip et, hayırsızlardan uzak tut, hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bişeyin peşine düşürme Allahım, bizleri nazardan, kazadan, beladan, her türlü kötülükten muhafaza eyle, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ver, huzur ver. Dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver Allahım. Amin amin amin. Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

4)Touch: Hayyum ve Kayyum olan Allah'ım Touch günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, yarattıgın varlıkların şerrinden onu koru...
Bütün işlerini kolaylaştır. Kapıların en hayırlısını açan sensin Allahım touch için de en hayırlı kapılarından birini aç. Yarattıgın varlıklara muhtaç etme. Ona, annesine, babasına, kardeslerıne uzun saglıklı ömürler ver... Yolundan şaşırtma... Hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik nasip et. Senin sevdiğini sevdir, hayırlı bir yuva kurmasını nasip et yarabbim... Amin

5)Tanemmmmm :Allah'ım ne olursun Pınar'ı nişanlısıyla birbirlerine hayırlı eyle. Aralarındaki muhabbeti güzel ve daim eyle. Dünyada başlayan evliliklerinin ahirette de devam etmesini nasip et. Sıkıntısız,kolaylıkla ve sorunsuz tez zamanda evlenebilmelerini ve saygı,sevgi,hoşgörü ve sadakatle bi ömür mutlu olabilmelerini nasip et. Aralarındaki muhabbet gün geçtikçe artsın,eğer hayırsız ise aralarında hayırlı olmasına ne engel varsa kalksın. Allah'ım sen duamı peygamber efendimiz hürmetine kabul et AMİN,

6)Yaslikiz: Ey rahmeti mağfireti bereketi bol olan Allah'ım, sana hamdü sena Resuluna salatu selam olsun. Tüm Müslüman kardeşlerime ve bu topikteki arkadaşlarıma ve bana son nefesimize kadar ve son nefesimizde dahil olmak üzere iman nasip eyle. Allah'ım yaslikiz arkadaşımızın gönlündeki, senin bildiğin tüm dua ve isteklerini kabul eyle ve korktuklarından emin eyle. Sevdiği kişi hakkında hayırlı ise hayrını daim eyle ve bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber olmalarını nasip eyle. Hakkında hayırlı değilse hayırlı kıl ve yine bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber eyle. Sevdiği kişi aralarındaki ilişkinin en kısa zamanda adını koysun. Ve aralarında bir ömür boyu sadakat, güven, sevgi, aşk, muhabbet, ilgi, tutku eksik olmasın. Karşılıklı olarak birbirlerinin aileleri, akrabaları, arkadaşları, çevreleri ile araları iyi olsun.

Yaslikiz kardeşimize ders çalışma azmi isteği ver Allah'ım. Tüm derslerini iyi notlarla geçmesini nasibi müyesser eyle. Arkadaşımıza sağlık, kilo, cilt sorunları için şifa ver. Sana isyan edeceği her şeyden koru. Maddi sıkıntılarını gider. Sen herşeye gücü yeten rabbimizsin tüm Müslüman kardeşlerimizin bu topikteki arkadaşlarımızın ve yaslikiz kardeşimizin dualarını kabul eyle. Amin.

7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Amin Amin Amin

8) julia__Allahım sevdiğim adamla sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda evlenmeyi nasip et yarabbimm ... huzur dolu bir yuvamız olsun , aile içinde hiç bir problem yasamadan yuvamı kurmayı nasip et yarabbim . aklımdakini kalbimdekini bana hayırlı eyle evine yuvasına sadık çocuklarına iyi bir baba olsun ya rabbim . evlilik işlerimizi kolaylaştır , babamla sevdiğimin arası düzelsin ya rabbim AMİN

9)Suskun_sultan: Allahım sen Hakkımızda hayırlı olanı yaz. Suskun_sultan rumuzlu kuluna hayırlı bir yol çiz. Yuva kursun. Sadakatle,aşkla,sevgiyle ,hoşgörüyle mutlu bir beraberliği olsun. Hayatta başarılı bir insan olsun. Allahın sevgisini kazanan İyi huylıu bir bayan olsun. İyi huylu aklı başında, güler yüzlü bir eş ile kaderlerini birleştir. Gönlünden geçen olmasını istediği kişi için haklarında hayırlısını yaz. Mutlu,huzurlu iyi geçimli, sadakat ve sevgi dolu bir yuva nasip et. Tez vakitte en doğru zamanda yuva kurmak nasip et. Amin.

10)ddilsah: Ya Rabbi senden gelecek her türlü hayra muhtacız. Yalnızlıktan sana sığındık. dilsah kulunun gönlündekini hayreyle ve onu tez zamanda muradına kavuştur. Dualarını kabul ve makbul eyle. Ona dini dünyası ve ahireti için hayrolacak, onu sana yakınlaştıracak ve doğru yola teşvik edecek merhametli ve sevgi dolu bir eş nasip eyle. Onlara birlikte iki cihan saadetine ulaşmalarını lutfeyle ve onlardan doğacak evlatları sana kulluk eden sıratı müstakime ulaşan kullardan eyle.. AMİN

11) Nazliesma :Bismillahirrahmannirrahim .Elhamdullillah .Allahummu salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed. .Allah'im Nazliesma arkadasimizin dualarını hayirlisiyla .kabul et, günahlarını bagisla, sıkıntılarını gider.Daha sabırlı,güçlü ,imanli sevdiğin razi oldugun bir kul olmasını nasip et.Allah'im, Nazliesmanin evlenmesi hayırlı ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise .gec olmadan guc olmadan en hayirli zamanda, en hayirli sekilde heryonden en hayirli ,mutlu ,huzurlu .razi oldugun bir evlilik yapmasini nasip et.Allah'im Nazliesmanin istediği gibi olan .,gönlüne gore ,dunyasini ve ahiretini guzellestirecek ,cok sevip ,sevilecegi ,heryonden cok uyumlu olacagi,iyi anlasacagi,iyi ve hayirli bir isi olan .,durust,sadik,terbiyeli,guvenilir,sevdigin razi oldugun Nazliesmaya heryonden denk , ailesi de heryonden hayirli olacak ,iyi bir kulunla evlenmesini nasip et,kiminle evlenmesi heryonden en hayırlı olacak ise .bu kisiyi en hayirli zamanda en hayırlı sekilde karsına çıkar.Âmin.Burada dua eden arkadaslarımızın dualarını hayirlisiyla kabul et gunahlarini bagisla.Yanlis kisilerden koru .Yanlis kisilerin karsimiza cikarma .Bizleri yarattiklarinin serrinden ,nazarindan herturlu kotuluklerden kazalardan belalardan ,felaketlerden ,musibetlerden,haramlardan gunahlardan koru.Bizlere ve ailelerimize dunyada ve ahirette iyilik ,guzellik ,afiyet ver.Hayırlı kapılar ac.Âmin. .Allahumme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali Muhammed.El Fatiha.....

12)minigmanig:
Ya Fettah bu kardeşimin göğsünü gönlünü genişlet, ya şafi ona şifalar bahşet, ya latif lütuflarınla yüreğini sevindir onu dardan kurtar, tüm sıkıntılarını, bunalımını gider, iç huzuru ver,maddi manevi hayır kapıları aç. Gönlünün muradını hakkında hayırlı kılıp ona nasip et.Ya Mücib nişanlısını onun için çok hayırlı mübarek olacak, mutluluk ve sevgi vesilesi olacak kadir kıymetini bilecek hayır huzur muhabbet sağlık afiyet ibadet üzerine bir ömür islamî bir hayatı paylaşacağı Sana şükür vesilesi olacak eş ve evlatlar ihsan eyle Allahım.amin

13) __BADE__:Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirrahim
Allahım sen herşeyi en bilen, duyan ve görensin. Sen Bade arkadaşımızın ve bizim için en hayırlı olanı ver. Onun gönlündeki kişiyi hayırlısı ise kavuştur. Atanmasını nasip et. Onun için neresi hayırlı ise o ili nasip et yarabbi. Amin..

14)LadyMarmelad: Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirra him
Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Yarabbim bu kulunun sesini duy Hz Muhammet Mustafa'nın yüzü suyu hürmetine bu kulunun dualarını kabul eyle Allahım.
Allahım sevdiğim insanı bana hayırlı kıl onu bana nasip eyle yarabbim sen çok yücesin sen bütün kullarının dualarını duyansın bu kulunu da duy yarabbim sorunsuz bi şekilde sevdiğimle evlenmemi nasip eyle yarabbim ailemle sorunlar ortadan kalksın zamanı geldiğinde bize sorun yaratmasınlar Yarabbim
Allahım Allahım sen çok yücesin sevdiğimi bana bağışla yarabbim
Evimizden huzuru bereketi eksik etme yarabbim
Ömürlerimiz birbirimize nasip olsun YaRabbim
Amiin amiiin amiiinnnn ..

15)Buuju:estağfirullah el azim estağfirullah el azim estağfirullah el azim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed ALLAHIM burcu kulunun sen günahlarını affet , onu üzüntüden dertten kazadan beladan taşıyamayagı yükten,yalnızlıktan tembellikten ,acizlikten muhafaza et.Karşısına ona deger vericek ,yakışıklı ekmegini kazanan kimseye muhtaç etmiyecek ,büyük bir aşkla sevicek hayırlı düzgün bir insanı çıkar tez zamanda imrenilesi mutlu huzurlu aşk dolu yuvasını kursun .çok sevsin çok sevilsin bir ömür boyu eşi ona sadık olsun güler yüzlü tatlı dilli olsun huzuru mutlulugu sonsuza kadar daim olsun ,dünyası ve ahireti için hayırlı olsun eşi.hayırlı eli ayagı düzgün güzel yüzlü zeki çalışkan evlatları olsun anne olmayı nasip et allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed amin.

16)Ahsennisa:Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Rabbim ahsennisa rumuzlu ve diğer arkadaşların gönlünden geçenleri sen hayırlı kıl, Ahsennisa arkadaşımızın karşısına temiz kalpli, iki cihanda da eşi olacak, hayırlı bir yuva kurabileceği bir insan çıkar,Ahsennisa ve diğer arkadaşlarımızn dualarını sen kabul eyle Ya Rabbim, Hayırlı bir yuva, hayırlı evlatlar nasip et, Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanlı, merhameti sahibi, güzel ahlak sahibi, ailesi ahsennisanın ailesine uygun çok iyi anlaşabilecekleri, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi ahsennisayı çok sevecek ahsennisanın ailesi de onu çok sevecek,ahsennisanın cennete giden yolu olacak bu dünyasını cennete çevirecek, iyi aile babası, ahsennisayı çok sevecek saygı duyacak ahsennisanın da çok sevebileceği saygı duyacağı,hayırlı bir eş nasip et tez zamanda mutlu bir yuva kurmasını sen nasip et Allah'ım.Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)
[/QUOTE]

Canım okudum dualarını, Allahım kabul etsin, hayırlısıyla gönlüne göre versin.

4)Touch: Hayyum ve Kayyum olan Allah'ım Touch günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, yarattıgın varlıkların şerrinden onu koru...
Bütün işlerini kolaylaştır. Kapıların en hayırlısını açan sensin Allahım touch için de en hayırlı kapılarından birini aç. Yarattıgın varlıklara muhtaç etme. Ona, annesine, babasına, kardeslerıne uzun saglıklı ömürler ver... Yolundan şaşırtma... Hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik nasip et. Senin sevdiğini sevdir, hayırlı bir yuva kurmasını nasip et yarabbim... Amin

Arkadaşım duanı yaptım, 41 salatı münciye okudum Allah kabul etsin. Arkadaşlar finallerim başladı biraz geciktiriyorum kusura bakmaıyn.

Kızlar benim için çok güzel dualar etmişsiniz Allah sizlere de kat kat falzasını versin çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun hepinizden.

Back
X