- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Patron olarak sevgilinizin bile çok onemsemedigi bir kızla neden muhtap oluyorsunuz? Ayrıca söyledikleri hiç sahiplenme tavırları değil.
Kimin ne için buldumcuk olduğu belli değil konuda.
x hastaymış diyene de, ya "aa ciddi misin, geçmiş olsun, ya da evet o gün iyi değildi falan denir genelde, boyu devrilsin ocağına ateşler salınsın denmez.
Kıza takmışsınız sanki biraz . Ben incir çekirdeğini dolduracak bir mahsul dahi göremedim ortada..
kız biraz sorunlu işte kendi kendine bunalımlara girme falan. ay bir ara habire biz mesajlaşıyoruz diye triplere giriyordu kız bana bile bu kadar hiç mesaj atmadı bile dedi yaKomşunun tavuğunu kaz görme hesabı. Artık bu böyle kim sahipliyse o daha kıymetli ne yazıkki. Siz kıskançlığınızı veya sinirinizi hiç belli etmeyin derim görmezden gelin heryerde böyle bir ezik çıkar ona buna yazılan.
benim zaten haberm var hasta olduğundan kıyamam hastaymış gibisinden yazdım aa evet iyi değildi falana getirdi konuyu hemen ben biliyorum hesabı
pofff, uzaktan çalışan, mihim bi işi de olmayan alakasız kıza sevgiliniz hakkında "kıyamam, hastaymış :/ " yazıyorsanız, her türlü denyoca cevabı hakediyorsunuz bence.
Ben kızın tavırlarında bir anormallik görmedim ama senin kızı işinden etmek istemen hiç hoş değil.
Kiz guzel, di mi?
Ne yapsın kız patronuna yaranmaya çalışıyor
ne alaka kızla çok samimiydik biz ama ben erkek arkadaşımla çıkmaya başlayınca kız böyle bir 180 derece döndü
Kızla konuşsan bu kadar samimi olman hoşuma gitmiyo falan desenay bir ara habire biz mesajlaşıyoruz diye triplere giriyordu kız bana bile bu kadar hiç mesaj atmadı bile dedi ya
ahaha aksine kız benim 3 katım birşey aşırı kilolu sıradan bir kız
yaranmasın canım
kıyamam lafını herkese karşı kullanıyorum ben kıyamam sana hesabı ki öyle koçişim sevgilims tarzı takılan biri değilm benHmm, olayın seyri değişti iki çalışan var; bi tanesi patronla çıkmaya başlayınca 180 derece değişip kıyamam moduna geçiyor. --Kıyamam--a neden bu kadar takılıyorum, hadi minik çocuk olur da kazık kadar kadınların kocişim, sevgilimss çok hasta ablasııı modunda dolaşmalarına dayanamıyorum, bize ne la. Çok duyarlıysan git başında dur çorba içir - Bu son atarım meclis dışına.
en sonunda onuda yapacağım az kaldıKızla konuşsan bu kadar samimi olman hoşuma gitmiyo falan desen
ne alaka kızla çok samimiydik biz ama ben erkek arkadaşımla çıkmaya başlayınca kız böyle bir 180 derece döndü
kıyamam lafını herkese karşı kullanıyorum ben kıyamam sana hesabı ki öyle koçişim sevgilims tarzı takılan biri değilm ben
Ve simdide kizi isinden etmeye calisiyorsun. Valla o kiz degil, bence sen havalara giriyorsun sevgilin var diye. Allasen "evet gecen haftada kötüydü" demenin neresi bilmislik? Kiz sevgilin ile her gün beraber calisiyor, elbette bircok seyi bilir ister istemez.
Bence sen kizi acaip kiskaniyorsun ve kendince bahane üretiyorsun. Sanirim birazda özgüven sorunun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?