Hayal kırıklığı fikir lutfen!!

Esra A D

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
36
4
6
26
Merhaba adetim her ay düzenli bir şekilde geliyor ama ilk defa gecikti 3 gün bende bir umutlu kaset test yaptım negatif çıktı hoc ağrım yok adet sancısı gibi çok ayakta durunca kuyruk kemigime ağrı giriyor bazen küçük kaşık ağrım oluyor sizce neden böyle oldu ne yapmalıyım????

Merhaba adetim her ay düzenli bir şekilde geliyor ama ilk defa gecikti 3 gün bende bir umutlu kaset test yaptım negatif çıktı hoc ağrım yok adet sancısı gibi çok ayakta durunca kuyruk kemigime ağrı giriyor bazen küçük kaşık ağrım oluyor sizce neden böyle oldu ne yapmalıyım????
Bazen regl de aksamalar olabiliyor. Biraz daha bekleyip test yapıp dr gitmeni öneririm. Bu ay ben de öyle oldum baya bi gecikti sonra oldum.

Havalardan yada stresden de olabilir bende çok istiyorum inşallah isteyen herkese nasip olur

Haklısınız mesaj atan bütün arkadaşlar 5gun oldu hala stresten olabilirmiii
Regli gecikmesi harici farklı bir belirti var mı?

Sabah sağlık ocağına gidip kan testi verebilirsin en azından daha sağlıklı ve güvenilir bir sonuç almış olursunuz.

Back
X