Hayal Kırıklığı...

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
Çok çok üzgünüm. Uzun yazmaya bile takatim yok. Her şeyimi paylaştığım,en yakınım olarak gördüğüm,kardeşim dediğim bir erkek arkadaşımın benden hoşlandığını öğrendim. Yardım edin bana ne olur

Genelde öyle olur zaten.neden bu kadar üzüldün ki? Benim basimada gelmisti denedik ama olmadi devam edemedim ben.

Genelde öyle olur zaten.neden bu kadar üzüldün ki? Benim basimada gelmisti denedik ama olmadi devam edemedim ben.
Çok üzüldüm çünkü kardeşim olarak görüyordum. İki abim var inanın onlardan ayırt etmezdim. Abartıyor muyum bilmiyorum ama sırtımdan vurulmuş gibi hissettim.

Kadınla erkek çok yakın arkadaş olabilir ama sırdaş ‘kanka’ olamıyor maalesef.
Hangi erkek dostım varsa hep aynı hazin sonu yaşadım ama iyi bir arkadaşlık kurduğum hiçbir erkekle de böyle bir şey yaşanmadı.
Mesele çizgiyi çekmek herhalde..

Erkekler hep mi böyle?

Hemen kötü düşünmeyin, şöyle bir durun düşünün ona karşı hisseleriniz onun istediği yönde değişir mi? Değişmez diyorsanız kırmadan iletişimi kesin. Bu arada ideal eş bana göre cinsellik, aynı ev.. falan ziyade önce iyi dost olabilmektir ve bir söz de vardır erkekler arkadaşlık kurduğu kızlara aşık olur, erkekler arkadaş olarak kabullendiği kızları ebedi hayatına almayı daha çok tercih ediyor. Bence bir deneyin zihinsel olarak belki siz de içinizde ona karşı bir aşk kırıntısı bulabilirsiniz.. Onun gözünden bakın acaba ne gördü de duygusu o yönde değişti belki siz de o açıdan bakabilirsiniz şans verin bence :)

Bilmiyorum nutkum tutuldu desem yeridir.

Bu kötü birşey anlıyorum sizi. Hiçbişey eskisi gibi olmuyor eğer sizde bişeyler hissedersiniz güzel bi ilişki çıkabilir ortaya ama hissedemezseniz dostlukta bitcek malesef...

Erkeklere "Kardeşim , abim gibi görüyorum." demekten lütfen vazgeçin.Gerçekten itici duruyor o benim kardeşim / kankam va demek.Bunda üzülecek bir şey yok ki hem.Duygular karşılıksızsa olmaz der geçersin.Demek ki o seni çok da "kardeş" olarak görmüyormuş.

Bilmiyorum nutkum tutuldu desem yeridir.
Sakinleşin ve düşünün çok abartacak bir şaşkınlığa gerek yok sonuçta karşı cins yani olabilir dost olabilmek bazen aşka dönüşür karamsar olmayın. Misal benim arkadaşım da böyle bir şey yaşadı biraz zaman aldı ama o da duysunu keşfetti öyle ki arkadaş olunca birbirlerini sevgilerlerinden ayrıldıklarında teselli etmişlikleri bile vardı.. Sonra ne oldu evlendiler ve mutlular her şeyden önce çok şey paylaştık içimizi dışımızı biliyoruz diyor. Bence iyi düşünün ama hemen değil yanlış karar olabilir ya da kırabilirsiniz.

Ama öyle gördüğünü söylüyordu.

Yav konuyu okurken "öldü" diyeceksiniz sandım. Nefesimi tutarak okudum. Allah aşkına bu kadar arabesk yaşamayın hayatı ya. Dünya başınıza yıkılmış gibi tepkiler falan... Allah başka dert vermesin ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…