Ona verdiği değeri önce kendine verse kendinin farkında olsa bu adamlar nasil olsa cepte rahatlığına ulaşmazlar zaten.kendi degerını ortaya koy tepkı gostermeden tepkı almadan
kendine bak
kendini sev
kendini sevmeyenı kimse sevmez
Eyvah... Kocayı savunma loading şimdidaha bir hafta önce hamile miyim çocuk istiyoruz yazmışsınız akabinde bu mesaj
ben artık şiddet gördüm ama ayrılamıyorum bir de 2 çocuk yaptık istemeyerek diyenlere zerre inanmıyorum
kocanıza meyve tabakları hazırlamaya devam edin, üstüne bir de 3 çocuk falan yapın. görün nasıl değişecek, nasıl mutlu olacaksınız
Eyvah... Kocayı savunma loading şimdi
Ona kalsaydı ilk günden çocuk yapmıştım bir öyle bir böyle görücü usulü evlendik zaten evlenmeden önce böyle değildi ani değişiyordaha bir hafta önce hamile miyim çocuk istiyoruz yazmışsınız akabinde bu mesaj
ben artık şiddet gördüm ama ayrılamıyorum bir de 2 çocuk yaptık istemeyerek diyenlere zerre inanmıyorum
kocanıza meyve tabakları hazırlamaya devam edin, üstüne bir de 3 çocuk falan yapın. görün nasıl değişecek, nasıl mutlu olacaksınız
Çocuğum yoksavunmuyor ki eleştiriyor
hemde eleştirisine bende katılıyorum
akılsız kafaların derdini yine kendileri ceker hemde 3, cocukla
Eyvah... Kocayı savunma loading şimdi
Elinizi iten, şiddete meyilli adama meyve tabağı hazırlayıp bebeğim mi diyorsunuz?Evliliğim bitmek üzere sevgi saygı aşk yok tek taraflı ona güzel bir ders vermek istiyorum benim değerimi bilsin diye ne yapmam gerekiyor onsuz da olamıyorum Meyve tabağı en güzel yemekler herşeyi yapyorm onun için sürekli canım bebeğim bu şeklde fakat tek güzl bir cümle duymadım ağından ne bir hediye ne bir iltifat annenlere geldiğim zamanlarda bile aramaz sormaz hasta olsam umursamaz8 Aylık Evliyim çocuk yok kendisi istyor ama ne bir işe yardm eder ne de sever şiddette meyilli biri gardiyan kendisi bnde bu yaşıma kadar çalıştım Ünv mezunuym çalışmak istemiyorum ne maddi ne manevi desteği var tek istedgim sevgiydi o da yok koluna girsem kızar elini tutsam iter iletişim problemide var ailem de beni istemez çıkmazdayim bazen çok iyi davranıyor eğlendiriyor düşünüyor bazende çok kötü
Çocuğum yoksavunmuyor ki eleştiriyor
hemde eleştirisine bende katılıyorum
akılsız kafaların derdini yine kendileri ceker hemde 3, cocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?