- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Öyle bir ders henüz müfredata eklenmedi...ona güzel bir ders vermek istiyorum benim değerimi bilsin diye ne yapmam gerekiyor
Bu ders herkesin okuduğu bir ders olsaydı herkesin evliliği mutlu sürerdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir ders henüz müfredata eklenmedi...ona güzel bir ders vermek istiyorum benim değerimi bilsin diye ne yapmam gerekiyor
Mutsuzluğa sebep ne oluyorsa bu bakis acısından ve cümleden oluyor...onsuz da olamıyorum
Evet görücü usulü oldu ani oldu evlenmeden önce böyle değildi8 aylık daha taze evlilikte bu oluyorsa adam sizi sevmiyor belli ki. Sevse arar, sorar, ilgilenir. Çünkü oğlum doğana kadar, eşim bana prenses muamelesi yapıyordu.
Görücü usulü mü evlilik gerçekleşti ?
Kusura bakma ama bence eşin seni sevmiyor. Seven erkek davranışı bu olamaz.Evet görücü usulü oldu ani oldu evlenmeden önce böyle değildi
Öncelikle çocuk yapma, inan o zaman daha büyük çıkmazlara girersin.Evliliğim bitmek üzere sevgi saygı aşk yok tek taraflı ona güzel bir ders vermek istiyorum benim değerimi bilsin diye ne yapmam gerekiyor onsuz da olamıyorum Meyve tabağı en güzel yemekler herşeyi yapyorm onun için sürekli canım bebeğim bu şeklde fakat tek güzl bir cümle duymadım ağından ne bir hediye ne bir iltifat annenlere geldiğim zamanlarda bile aramaz sormaz hasta olsam umursamaz8 Aylık Evliyim çocuk yok kendisi istyor ama ne bir işe yardm eder ne de sever şiddette meyilli biri gardiyan kendisi bnde bu yaşıma kadar çalıştım Ünv mezunuym çalışmak istemiyorum ne maddi ne manevi desteği var tek istedgim sevgiydi o da yok koluna girsem kızar elini tutsam iter iletişim problemide var ailem de beni istemez çıkmazdayim
bazen çok iyi davranıyor eğlendiriyor düşünüyor bazende çok kötü
![]()
Ne diye zorluyorsun ki her şey karşılıklı . Evliliğini bitir demiyorum ama onun sana davrandığı gibi davran..Evliliğim bitmek üzere sevgi saygı aşk yok tek taraflı ona güzel bir ders vermek istiyorum benim değerimi bilsin diye ne yapmam gerekiyor onsuz da olamıyorum Meyve tabağı en güzel yemekler herşeyi yapyorm onun için sürekli canım bebeğim bu şeklde fakat tek güzl bir cümle duymadım ağından ne bir hediye ne bir iltifat annenlere geldiğim zamanlarda bile aramaz sormaz hasta olsam umursamaz8 Aylık Evliyim çocuk yok kendisi istyor ama ne bir işe yardm eder ne de sever şiddette meyilli biri gardiyan kendisi bnde bu yaşıma kadar çalıştım Ünv mezunuym çalışmak istemiyorum ne maddi ne manevi desteği var tek istedgim sevgiydi o da yok koluna girsem kızar elini tutsam iter iletişim problemide var ailem de beni istemez çıkmazdayim
![]()
Bu kişinin neyi size cazip geldi de evlendiniz? adam bildiğin yontulmamış odunEvliliğim bitmek üzere sevgi saygı aşk yok tek taraflı ona güzel bir ders vermek istiyorum benim değerimi bilsin diye ne yapmam gerekiyor onsuz da olamıyorum Meyve tabağı en güzel yemekler herşeyi yapyorm onun için sürekli canım bebeğim bu şeklde fakat tek güzl bir cümle duymadım ağından ne bir hediye ne bir iltifat annenlere geldiğim zamanlarda bile aramaz sormaz hasta olsam umursamaz8 Aylık Evliyim çocuk yok kendisi istyor ama ne bir işe yardm eder ne de sever şiddette meyilli biri gardiyan kendisi bnde bu yaşıma kadar çalıştım Ünv mezunuym çalışmak istemiyorum ne maddi ne manevi desteği var tek istedgim sevgiydi o da yok koluna girsem kızar elini tutsam iter iletişim problemide var ailem de beni istemez çıkmazdayim
![]()
İlk başta böyle değildi evlnmedn önceBu kişinin neyi size cazip geldi de evlendiniz? adam bildiğin yontulmamış odun
Peki nasıldı?İlk başta böyle değildi evlnmedn önce
Seni çantada keklik görüyor.ne yapsam gitmez kafasında doğruda gidemezsin.şimdi güçsüz hissediyorsun dünya onsuz dönmez gibi zamanla büyüyeceksin,çalış kendini kurtar ,işin ne olursa olsun dışarıda bir hayatın olsun.ozaman kapısında köle olmazsın.insan kapıda beslediği köpeğine bile kemik atıyor başını okşuyor,affedersin ama bu adam seni köpek yerine bile koymuyor.asla çocuk düşünme bu seferde çocuk var gidemez kafasıyla sana dahada kötü davranacak ,sonunda uyanacaksın,ben bunu kendime neden yapıyorum diyeceksin.sadece zaman keşke normal birine denk gelseydin,bu kadar verip alamamak senin içini çürütecek. Bu senin suçun değil karşındaki asla değişmeyecek bir Narsist.Evliliğim bitmek üzere sevgi saygı aşk yok tek taraflı ona güzel bir ders vermek istiyorum benim değerimi bilsin diye ne yapmam gerekiyor onsuz da olamıyorum Meyve tabağı en güzel yemekler herşeyi yapyorm onun için sürekli canım bebeğim bu şeklde fakat tek güzl bir cümle duymadım ağından ne bir hediye ne bir iltifat annenlere geldiğim zamanlarda bile aramaz sormaz hasta olsam umursamaz8 Aylık Evliyim çocuk yok kendisi istyor ama ne bir işe yardm eder ne de sever şiddette meyilli biri gardiyan kendisi bnde bu yaşıma kadar çalıştım Ünv mezunuym çalışmak istemiyorum ne maddi ne manevi desteği var tek istedgim sevgiydi o da yok koluna girsem kızar elini tutsam iter iletişim problemide var ailem de beni istemez çıkmazdayim
![]()
Daha kibar düşünceli davranıyordu evlendikten sonra daha sinirli biri oldu daha kıskanmaya başladı istedgn herşeyi alablrsn diyordu şimdi alıyorum ama fazla gönlü yok gibi yiyip içmeme asla karışmaz hatta kendisi zorlar yemek ye canın ne isterse al ye diye maaşı yetmiyor sürekli borç var dyor ama her ay da bişyler biriktirmeye çalşyor beni lazare gönderiyor parası olsa hiç cimri biri değil harcamamq izin verir ilk başta evlenmeden önce de söylemişti ben sade biriyim benden çiçek böcek hediye isteme sevmyorm sen de yapma şimdi zoruma gidiyor gider bir kutu çikolata da alır yani şikayet ettgm ilk başta canım cicim falan söyldgm zaman bu kadr para gidecğni bilmyordum ben sevgimi içimde yaşıyorum sana diyemem falan haklı yönleri de var ama onda kaybetme korkusu yok onu düşündüğüm gibi beni düşünmez çocuk istyor ben bu davrnşlri için yapmdm 8 ay boyunca çok sinirli korkutuyor beniPeki nasıldı?