• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığı

mahperi82

Kartal
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
516
1
96
Ağrı
arkadaşlar ben benim çoçuğum olmuyordu geçen ay tedaviyle hamile kaldım ama düşürdüm.kaynana sözde geçmiş olsun diye aradı beni ne dese beyenirsiniz benim görümcemin 1 yaşında oğlu var bende onu kucağıma alıp seviyordum ya görümcemde kaynanamda alma kucağına sonra düşer dedi aynısını telefonda tekrarladı dalga geçer gibi siz benim yerimde olsaydınız ne yaprdınız üzülüyorum zaten çoçuğum düştü diye.

üzülme canım inşallah gene olur
bende bir kaç saat önce düşük yaptım
gerçekten çok zor bişey çekmeyen anlamıyo

bazen banada bazı sözünü bilmez insanlar nispet yapıyo
korunmasam hemen hamile kalırım zaten kocam ceketini üztüme atsa gebe kalıyorum gibi sözler diyenler oluyo

boş veerr kimseyi takma allah büyüktür olur elbet niye olmasın sen moralini yüksek tut yeterki

üzülme canım inşallah gene olur
bende bir kaç saat önce düşük yaptım
gerçekten çok zor bişey çekmeyen anlamıyo

bazen banada bazı sözünü bilmez insanlar nispet yapıyo
korunmasam hemen hamile kalırım zaten kocam ceketini üztüme atsa gebe kalıyorum gibi sözler diyenler oluyo

boş veerr kimseyi takma allah büyüktür olur elbet niye olmasın sen moralini yüksek tut yeterki

Tövbe yarabbim.Boşver sende sevme çocuklarını.Sana bırakmaları gerekir elbet bir gün ozmanda ben almıyım düşer dersin...

Allah en kısa zaman da sağlıklı bi bebiş versin inşallah...

Tövbe ya...Sanki düşmanına söylüyor söze bak..Sen hiç tepki verme bence kalabalık içinde çocuğu sevecek gibi yönel sonra birden dur aaa anneciğim özür dilerim ben sevmeyim düşürürüm siz söylemiştiniz az kalsın unutup sevecektim dersin..Utanır belki düşüncesiz..Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede allahım nasip eder sağlıcakla kucağınıza almayı bebişinizi...:34:

kaynananiz alma duser derken neyi kastetti anlamadim orayi.. alma gorumcenin cocugunu kucagina, karnindaki bebegin duser mi? yoksa gorumcenin cocugumu dusecek guya..hani sen bebekleri dusuruyorsun gibi bir ima mi bu? eger oyle aptal bir ima etseydi bana azima geleni sayardim telefonu da suratina kapatirdim.. ben bebegimi kaybedicem beni kaynanam aricak.. bana boyle biseyi ima edicek sanki ben lanetliymisim gibi..aman cocugu kucagina alma onuda dusurursun gibi.. layik oldugu yere..yani tuvaletin icine atip, sifonu cekerdim! oyle bir insana...zaten eger dogru anladiysam yani boyle gelistiyse olay bunu yapan insan olamaz..
ha yok ben yanlis anladimda kendimden geciyosam burda anlativer cnm
torunuydu onunda sonucta
amaaan boylelerini takma insan sifatina koyma cnm
gecmis olsun...

ayy canım benim hiç üzülme sen ayy bak ben bir tuhaf oldum okurken hissettim o üzüntünün derinliğini.RABBİM yukarıda sen hiç korkma boşver onlarıda.güzel rabbimin adaleti var o her şeyi görüyor biliyor sen ah felan etme sakın..inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evladın olur.allah nasip eder bizlerede inşallah.sen onlarıda hiç kafana takma bir kulağından girsin ötekinden çıksın derler ya işte hatta hiç girmesin bile kulağına..senin yaşadığını bende yaşadım ama allahtan geliyor işte.rabbimin takdiri:(:14:

bende ilk hamileliğimde düşük yapmıştım
ama ben sırf milletin gereksiz sorularına yorumlarına maruz kalmamak için
eşimle ben ve doktorum dışında kimseye bişey demedik
kimsenin haberi yoktu
çünkü düşük sonrası kadının psikolojisi gerçekten bozuluyor çok zor bir durum ben yaşadım

keşke sizde bunu söylemeseydiniz ama neyse

gelelim asıl konuya o söyleyenlerin terbiyesizliği boşvermeye çalışın
hatta onların o sözü üzerine hiç tepki göstermeyin onları umursamadığınızı belli edin onlara
asıl o zaman onlar bozulacaktır emin ol
istiyorsan onları bozacağın cevaplarda verebilirsin
ne bileyim önemli olan çocuk doğurmak değil yetiştirebilmek diyebilirsin mesela

ben kendi kendimi şöyle teselli ederdim
hiçbir sağlıklı gebelik düşükle sonuçlanmaz demekki bebek sağlıksızmış ki düşmüş
hiç hamile kalamayanlarda var allahtan hamile kalabiliyorsun
ve mutlaka birgün yine hamile kalacaksın
sakın kendini üzme keyfinin kaçmasına izin verme

maalesef çevremiz o kadar boşboğazla doluki insanlar nerde ne diyeceğini bilmiyorlar dengesizler

Ah be canım bazı insanlar öyle acımasız ki inadına yaralamak için çabalıyorlar.
Ben hamileliğimde heyecanlı davrandığımda bana dur bakalım daha ne olacak belli değil (yani doğup ta o günü görecek mi) diyende oldu. Sonra bebeğimi kaybettiğimin birinci günü acımı paylaşmaya!!! gelen hamile akrabanın karnını okşayarak bebeğimle mutluyum dediği de... Hatta ve hatta hamileliğimi öğrendiğimde çok hevesle alıp giydiğim şu espirili hamile tişörtleri için bir konuşma esnasında bir heves tişört alıp giymiştin bak ne oldu diyende...
Yani acını ancak sen bilirsin kimse anlamaz. Ben haftalarca kimseyle görüşmedim, kimseye gitmedim belki anlarlar da konuyu deşmezler diye ama beni her gören sürekli aynı şeyi konuştu. Öyle ya yanan benim yüreğimdi kim ne bilebilirdi ki... Rabbim öncekinin acısını hafifletmez biliyorum ama inşallah tez zamanda hayırlısıyla bir evlat daha nasip eder. Tavsiyem o ki konunun üstüne fazla düşmeyin biraz akışına bırakın, üstüne gittikçe olacaksa da olmuyor.

Back
X