hayal kırıklığı.

burda bazısı size kızar bazısı üzülür ama siz sevmişsiniz beklemişsiniz gecen zamaniniza artik yanmayın yapacak birseyiniz yok ayrılın üzgünüm ama hem evli hem çocuklu birkere ben 3 sene dava sürüyorsa karsı atraf kabul etmese bile boşanılır diye biliyorum o adam sizi oyalıyor olmasın ben ne kadar sevsemde hatta aşkımdan ölsemde evli ve çocuklu biriyle beraber olmazdim o zaman o seviyorsa boşansın seni bekletmesin adama bak ya hem cocuk yapmıs evlenmis sen daha ne evlenmissin ne cocuk yapmıssın adamın keyfini bekliyorsun bitti de boşansada geri dönme normal evlilerken mi beraberdiniz bilemiyorum ama sonucta evliligi bu kadar hice sayan bir insanla olmaz zaten yasınızı bilmiyorum ama gencsinizdir gidin hayatınızı yasayın yahu bi adamı beklemekle ömür mü gecer?

Dikkat et çamuru sanada bulaşır.

Arkadaşım bu pupin midir neyse yorum yazmaya değmez biri. Bak dikkat et sanada der bana dediği gibi yoksa sendemi diye...Bunlar kınamaktan korkmadıkları gibi iftirayıda rahat yaparlar uğraşma. Bunların akşama kadar işi gücü yok burda konuya yorum yapıp yardımcı olacaklarına başkalarının yazdıklarını kendilerine malzeme yapıp eğleniyorlar. Eminim sokakta oturup dedikoduyuda rahat yapıyorlar. Allah uzak tutsun bunun gibilerden

Aman be arkadaşım yorum yapıp yorulma anlatmak istediğimizi nasıl olsa anlamıyorlar. bu yorum yaptığın kişi işi iftiraya kadar götürdü bende mi bunun gibi ilişki yaşıyormuşumda falan filan. Yahu evli barklı namazında niyazında kadınım ne işim olur. Ne büyük günah işleniyor hak alıyorlar farkında değiller. Allah bildiği gibi yapsın boşver seviye farkımız var uğraşmaya değmez.

Yok yanlış anladın sen...Hani hem kınadın hemde beddua ettin ya o bakıma dedim Rabbim döndürür kınamanı ve bedduanı. Ben çok şükür evliyim Rabbimin yolundayım şeytanla işim olmaz. Senin yorumlarına bakılırsa şeytan pek samimi dostun. Ben senin gibi yapmıyorum ve diyorum ki inşallah Allah senin başına vermez. Aynaya bak kalbini gör.....

:18: Çok hakaret etmişsin bu ne kin anlayamadım.. Madem yorum yazmaya değmez biriyim lütfen her yorumunda bana sataşma zira cevap yazıp banlanmak istemiyorum :12::12: Kendine dikkat et:10:

merhabalar bayanlar. kafamı kurcalayan bir olay hakkında görüşlerinizi almak istedim. yaşım 28 bekarım. beş senedir devam eden düzenli bir ilişkim var(dı).daha doğrusu ben bekleyen tarafım. sevdiğim erkek evli eşiyle problemlerinden dolayı kağıt üzerinde evliler. çocukları var.belki bana kızacaksınız evli bir adamla ne işin var diye ama eşiyle hiç bir şekilde diyaloğu olmadığını biliyorum ve ona güveniyorum. birbirimizi seviyoruz ama sadece sevmek yetmiyor galiba.eşiyle şu anda boşanamıyor ailevi nedenlerden dolayı. bana tek dediği bana güven bir gün boşanıp seninle evlenecem. kendisini yeterince beklediğimi artık bu olayı netleştirmesi gerektiğini söyledim daha zaman istiyor benden. olan bana oluyor bu arada zamanım geçiyor. Bu arada görücü usulü beni istemeye geldiler. Kendisi bu olay için bana kızdı.Sen niye onları eve çağırttın diye. Bende artık yaşımın geçtiğini evlenip yuva kurmak istediğimi söyledim ona. Ve bu konuda ona baskı uygulamaya başladım ve o beni seviyorsan beklersin dedi. Eğer illa evlenmek istiyorsan hayat senin kararını ver ya bekle ya evlen dedi.Geçen beş yılıma mı yanayım, adam olup beni sahiplenemediğine mi yanayım, çok sevip çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ona mı yanayım.Sözle seviyorum demek yetmiyormuş anladım. Çok acı çekiyorum. Onu unutmak için yapacağım evlilik hayırlı olur mu o da muamma. Beni isteyen kişiyle evlenip yuvamı kurmam mı doğrusu. Sevdiğimi ne kadar bekleyeceğimi bilmeden beklemek mi doğrusu?

Adam sizinle asla evlenmeyecek! 5 yılda boşanamadıysa hiç boşanmaz. Ayrıca boşatmayada çalışmayın. O kadına, evlatlara yazık. Hem hiç bir aile oğlunun gırtlağına çöküp zorla evli kalmasını sağlayamaz.. Kendinizi daha fazla kandırmayın bence :20:

Arkadaşlar; "evli erkekle birlikteyim" cümlesini okuyunca farkında mısınız bilmiyorum çok ağır davranıyoruz karşımızdakine. Hata yapmak bizler içindir; ancak hakaret etmek çok da makul bir çözüm yolu değil. (BENCE) Biraz daha sağduyulu davranalım bence. Allah "Yap" desin hepimiz böyle bir hata yaparız. Bu cümlemin üzerine "Hayır, ben yapmam" diyen varsa onun inancından şüphe duyarım.

Ebralsu; yaptığının gerçekten hata olduğuna inanıyorsan ve gerçekten pişmansan vazgeç; ama senin için de ufak da olsa seviyorum yine olsa yine birlikte olurum düşüncesi varsa zaten sağlıklı bir ayrılık olmaz, bu defa başka biri ile evlendiğinde görüşmeye devam edersin.

Öncelikle kafanda bitir. Bizleri boşver, kendin düşün; bu yükü kaldırabilecek misin? O şahsın çocuklarının karısının karşısına çıkma cesaretin olacak mı? Ya onları da boşver, bu durumu babana, kendi çocuklarına izah edebilecek misin? Cevap hayırsa yapacağını biliyorsun. ;)

Resmen saçmalamışsınız. Dediğinizin inançla falan alakası yok! Allah yap dedi yaptık diye birşey yok Allah akıl fikir vermiş beyin vermiş. Doğru yada yanlış seçim insanın elinde!! Allah yapacağımız herşeyi biliyor ama sen bunu yap diye dünyaya gelmiyoruz. Cennet ve cehennem insanın kendi seçimleri yüzünden yok mu?

Hiç hoşlanmam dini konulardan dem vurmayı ama düpedüz saçmalamışsınız.

Konu sahibi arkadaşımız Allah yap dediği için yapıyorsa neden vicdan muhakemesine girmiş düşündünüz mü?

anam kimse buraya böyle konular açmasın burdaki namus abidesi hiç hata yapmamış sütten çıkma ak kaşık hanımlar parçalayacak yoksa sizi :20: naasıl bi kinle hemen atlıyosunuz konu sahibinin üstüne sanki konudaki adam kendi kocanız insanların yaşadıklarınada acılarınıda saygınız yok..hiç kimse sınanmadığı bir günahın masumu saymasın kendini biraz daha ılımlı yorumlarda bulunalım bence..ben de böyle bi konunun tam ortasında olduğumdan biliyorum ki herzaman 2.kadın hatalı değildir..daha önceki konumda eltimden bahsetmiştim kaynımda 5 yıldır başka bi hanımla birlikte görünürde eşini aldatıyo gibi görünsede eşinin boşanmak istememesi üzerine 2 eşli bi hayat sürüyo..vah acıdım o kadına dediğiniz nikahlı eş sizin sandığınız kadar masum olamayabiliyo bazen eşi ayrılmak istiyo ama kadın inadından hayatı zahir ediyo herkese..öyle boşansında gelsin demek kadar kolay değil boşanmak!... bunu bilin istedim..konu sahibi arkadaşım sana gelincede tamam sevmişsin güvenip beklemişsin ama karşındaki adam değilmiş malesef :ssz: diğer görücü için hemen karar verme aklında başka biri varken başlama hiç bence..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım çokda üzme kendini...

5 yıldır dava açmayan bir adamdan bahsediyoruz! Pardonda davanı açarsın karşı taraf zorlaştırır ama uzasa da elbet boşanırsın!!

:18: Çok hakaret etmişsin bu ne kin anlayamadım.. Madem yorum yazmaya değmez biriyim lütfen her yorumunda bana sataşma zira cevap yazıp banlanmak istemiyorum :12::12: Kendine dikkat et:10:

Biz hoşgörülü olmaya çalıştık sen bize hitaben sizde aldatılınca ilk ben duymak isterim dedin bu bir, ikincisi benimde başımda böyle bir ilişki olduğunu idda ettin ki hiç bir konu açmadım bu kulube bunada resmen iftira denir. ilk sataşmayı kendin yaptın hakaret ederek yalan söyleyip bana sataşma diyorsun. Şimdi soruyorum sana bütün kötü duyguları besleyen sen nasıl olupta utanmadan birde üste çıkıyorsun. sende kendine dikkat et...

adam esıyle kagıt uzerınde evlı ,eşıyle hıcbır sekılde dialogu olmadıgından cok emınsınız

pekı bu adam 5 yıldır esınden neden bosanıpda senınle evlenmıyor ?

ona guvenıyorsun cunku sana ; "bana güven birgün boşanıp senınle evlencem "dıyor .

buna gercekten ınanıyor musunuz yaa ! valla bılla baydı bu evlı erkeklerın bahanelerı

ve hala bu bahanelere ınanan kızlar.

hep aynı bahaneler hep aynı hıkaye .sene 2012 ama degısen hıcbır sey yok .

erkek olarak dogmak varmıs valla .ne sanslı bu erkekler yaa adamlar kendı caplarında

bı harem kuruyorlar .helal olsun valla .erkeklere kızmıyorum artık ,onlara ınanan

kızlar olduktan sonra erkekler hersekılde haremını kurarlar .

konusahıbı ;sanada gelecek olursak genclık yıllarına yazık etmıssın resmen .

suan 28 yasında ısen 5 yıl once 23 ıdın :/ cıddı cıddı yazık olmus .

Son düzenleme:
Resmen saçmalamışsınız. Dediğinizin inançla falan alakası yok! Allah yap dedi yaptık diye birşey yok Allah akıl fikir vermiş beyin vermiş. Doğru yada yanlış seçim insanın elinde!! Allah yapacağımız herşeyi biliyor ama sen bunu yap diye dünyaya gelmiyoruz. Cennet ve cehennem insanın kendi seçimleri yüzünden yok mu?

Hiç hoşlanmam dini konulardan dem vurmayı ama düpedüz saçmalamışsınız.

Konu sahibi arkadaşımız Allah yap dediği için yapıyorsa neden vicdan muhakemesine girmiş düşündünüz mü?

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Seni gönülden tebrik ediyorum arkadaşım ... Ve %100 katılıyorum ..

Kaderde var diyip herşeye atlayalım o zaman varmı böyle birşey.. Allah bize bir yol çizer.. Bu yoldan hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunun ayrımını yapmamız için de bize akıl vermiş . o aklı kullanırsan ne alâ.. Bu aklı kullanmazsan eğer kader diyip de geçemezsin arkadaşım ! ..

Arkadaşlar; "evli erkekle birlikteyim" cümlesini okuyunca farkında mısınız bilmiyorum çok ağır davranıyoruz karşımızdakine. Hata yapmak bizler içindir; ancak hakaret etmek çok da makul bir çözüm yolu değil. (BENCE) Biraz daha sağduyulu davranalım bence. Allah "Yap" desin hepimiz böyle bir hata yaparız. Bu cümlemin üzerine "Hayır, ben yapmam" diyen varsa onun inancından şüphe duyarım.

Ebralsu; yaptığının gerçekten hata olduğuna inanıyorsan ve gerçekten pişmansan vazgeç; ama senin için de ufak da olsa seviyorum yine olsa yine birlikte olurum düşüncesi varsa zaten sağlıklı bir ayrılık olmaz, bu defa başka biri ile evlendiğinde görüşmeye devam edersin.

Öncelikle kafanda bitir. Bizleri boşver, kendin düşün; bu yükü kaldırabilecek misin? O şahsın çocuklarının karısının karşısına çıkma cesaretin olacak mı? Ya onları da boşver, bu durumu babana, kendi çocuklarına izah edebilecek misin? Cevap hayırsa yapacağını biliyorsun. ;)

Ben anlayamadım koyu işaretli cümleyi. Allah zinayı en büyük günahlardan saymıştır. Yasakladığı bir şeyi kuluna "yap" mı diyecek? Benim bildiğim bize hataları günahları yap demez, hür irademize bırakır... Önümüze nefsimizi zorlayacak şeyler çıkabilir, ama "O" irademize sahip çıkıp günaha girmemizi ister. Böyle yasak bir ilişki yaşamayı kadere bağlamayın. Böyle şeylere Allah ı hiç karıştırmayın.

Ben anlayamadım koyu işaretli cümleyi. Allah zinayı en büyük günahlardan saymıştır. Yasakladığı bir şeyi kuluna "yap" mı diyecek? Benim bildiğim bize hataları günahları yap demez, hür irademize bırakır... Önümüze nefsimizi zorlayacak şeyler çıkabilir, ama "O" irademize sahip çıkıp günaha girmemizi ister. Böyle yasak bir ilişki yaşamayı kadere bağlamayın. Böyle şeylere Allah ı hiç karıştırmayın.

Katılıyorum depresifim...
Yap diyen teşvik eden (haşa) Allah değil, şeytandır...
Tövbe etmek, yanlıştan dönmek ise Allah tarafından kabul edilendir...

Biz hoşgörülü olmaya çalıştık sen bize hitaben sizde aldatılınca ilk ben duymak isterim dedin bu bir, ikincisi benimde başımda böyle bir ilişki olduğunu idda ettin ki hiç bir konu açmadım bu kulube bunada resmen iftira denir. ilk sataşmayı kendin yaptın hakaret ederek yalan söyleyip bana sataşma diyorsun. Şimdi soruyorum sana bütün kötü duyguları besleyen sen nasıl olupta utanmadan birde üste çıkıyorsun. sende kendine dikkat et...

Burası sizler restleşin, kavga edin diye açılmadı, sizin nezdinizde tüm yorum yapanlara söylüyorum, polemik, hakaret yasak, yasağa uymayanın gözünün yaşına bakılmaz...

Bu adam seni almaz canım. Boşanamaz bile.. 5 yıl ne ya? Yuh.
Şunuda söyliyim bu adam boşandı diyelim yarın birgün senle evlendiğinde 5 yıllık beraberliğiniz çıkacak ortaya. Karısı öyle bir ah edecek ki sana ömür boyu çıkmayacak üstünden. Ayrılma sebebi olarak seni görecek. Doğrudur sen olmasan belki bu süre içerisinde defalarca barışırlardı belki kim bilir..

Bunları hesaba kat. Sonra otur düşün. Değer mi bütün bunlar için?
Gerisi sana kalmış.
Hakkında hayırlısı olsun.

Neden kendini bir adamın hegemonyası altında 5 yıl cezalandırırsın ki???
İnsan sevdiği ile doya doya aşk yaşamak istemez mi?
Hep diğerinden arta kalan vakitlerde değerlendirilen olmaya ne gerek var?
Aşık olduğunuz adam evli ise yapacak bişey yok keşke olmasaydınız denir;
yok o da size aşık olduysa eşine ihanet etmemek ve sevdiği kadınla beraber olmak adına eşinden boşanır.
Bunları yapmıyor ise herkesi ve başta kendisini ayakta uyutuyor demektir.

Not:
Aklı olan Allahın günaha OL demeyeceğini bilir.
Üç kuruşluk bilgisi ile kimse fetva vermesin bizahmet.

Son düzenleme:
merhabalar bayanlar. kafamı kurcalayan bir olay hakkında görüşlerinizi almak istedim. yaşım 28 bekarım. beş senedir devam eden düzenli bir ilişkim var(dı).daha doğrusu ben bekleyen tarafım. sevdiğim erkek evli eşiyle problemlerinden dolayı kağıt üzerinde evliler. çocukları var.belki bana kızacaksınız evli bir adamla ne işin var diye ama eşiyle hiç bir şekilde diyaloğu olmadığını biliyorum ve ona güveniyorum. birbirimizi seviyoruz ama sadece sevmek yetmiyor galiba.eşiyle şu anda boşanamıyor ailevi nedenlerden dolayı. bana tek dediği bana güven bir gün boşanıp seninle evlenecem. kendisini yeterince beklediğimi artık bu olayı netleştirmesi gerektiğini söyledim daha zaman istiyor benden. olan bana oluyor bu arada zamanım geçiyor. Bu arada görücü usulü beni istemeye geldiler. Kendisi bu olay için bana kızdı.Sen niye onları eve çağırttın diye. Bende artık yaşımın geçtiğini evlenip yuva kurmak istediğimi söyledim ona. Ve bu konuda ona baskı uygulamaya başladım ve o beni seviyorsan beklersin dedi. Eğer illa evlenmek istiyorsan hayat senin kararını ver ya bekle ya evlen dedi.Geçen beş yılıma mı yanayım, adam olup beni sahiplenemediğine mi yanayım, çok sevip çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ona mı yanayım.Sözle seviyorum demek yetmiyormuş anladım. Çok acı çekiyorum. Onu unutmak için yapacağım evlilik hayırlı olur mu o da muamma. Beni isteyen kişiyle evlenip yuvamı kurmam mı doğrusu. Sevdiğimi ne kadar bekleyeceğimi bilmeden beklemek mi doğrusu?

abbooooow diyalogları olmadan çocuk sahibi olmuşlarsa

diyalogları olursa neleri olur ben söylemeyeyim:27:

bence adamı bekle..dönerse senindir,dönmezse hiç senin olmamıştır yavrum.o yeaaa

ah o yuvanın ne zorluklarla kurulduğunu bir bilsen, neden 5 senedir boşanmadığını anlarsın.. Sana deyimmi eşiyle arasında büyük ihtimalle önemli bir sorunuda yoktur. Hatta belki mutludur bile.. Bence boşanmayacak oyalıyor seni.
yarın çok yanarsın gençliğin evli adamı beklemekle geçtiği için.. ve sonunda o ailesi ile sen yapa yalnız kalırsın.
Dünyada bekar adam kalmadı sanki.. seç birini evlen.. seni isteyenlere bir şans ver. benden sana tavsiye. ister dinle ister dinleme sonu hüsran ilişkinin. karısını boşayıp sevgilisi ile evlenen 1000 de birdir belki.. binde bir ihtimal için gençliğini çürütme derim. Bu ilişkinin sonu büyük ihtimalle Kimseye değil sadece sana hüsran yaz bunuda kenara..

Son düzenleme:
Back
X