Hayal Kırıklığı

suursuz_manda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
19
2
1
41
2. üyeliğim izinli olarak bu konuyu açıyorum.
Evet şuan çok büyük hayal kırıklığı içindeyim.
Hamileyim mutlu giden bir evliliğim var. (dı)
Bugün eşimin telefonundan kendi telefonuma foto atarken twitter hesabını aktif olarak kullandığını gördüm.
Hesabı olduğunu biliyordum ama şifresini bile unuttuğunu söylemişti bana.
Benim de twitter hesabım var ama aktif değilim fakat eşimle daha önce takipleşmiştik.
Neyse karıştırırken adamın bir sürü kadını takip ettiğini her gün istisnasız twit attığını gördüm.
Evli olduğuna dair tek iz yok.
Attığı twitler hep aşk acısı çeken birinin twitleri gibi.
Sonra baktım takip ettikleri arasında yokum.
Hemen kendi hesabımdan kontrol ettim beni engellemiş.
Ben bebeğimin doğumu için hazırlanırken adam nelerle uğraşıyormuş.
Mesajlarına baktım ama mesaj yoktu.
Biliyorum sanal diyeceksiniz. Sosyal medya kullanmanın da bir adabı var.
Ben niye uğraşmıyorum böyle şeylerle.
Ben sosyal medya kullanmasına asla karşı değilim. Hiç karışmam.
Aşırı kıskançlık yapmam. Neden ya neden?
Ne yapayım şimdi?

Kızlar o an çok sinirlendim duygular tavan yaptı bunları düşünemedim.
Not yazdım çıktım.
Ah ne kadar aptalım...

Şu sanal alemde bile dengeyi tutturamayıp başka bir konu için 2. üyelik açmak zorunda kalan biri verilen tavsiyeleri ne derece uygular, meçhul.

Şu sanal alemde bile dengeyi tutturamayıp başka bir konu için 2. üyelik açmak zorunda kalan biri verilen tavsiyeleri ne derece uygular, meçhul.

Ayy hangi konuya girsem birilerine laf sokmakla meşgulsün be bacım? Kadın hamile, üzgün yazdığına bak.

Sanal alemde millete laf sokma çabasında olana ne tavsiye etsek acaba? Kayanandan çok mu çektin ayol?

Konu sahibine; Bence kocanla konuşsaydın detaylı, izahat etseydi. Tamam yanlış yaptığı ama belki nefsine yenildi. Hatasını anlar, hemen yıkma herşeyi. Hamilesin üzülmemen gerek..

Ayy hangi konuya girsem birilerine laf sokmakla meşgulsün be bacım? Kadın hamile, üzgün yazdığına bak.

Sanal alemde millete laf sokma çabasında olana ne tavsiye etsek acaba? Kayanandan çok mu çektin ayol?
İkide bir beni alıntılıyorsunuz hayırlısı. :KK55: Bu kadar rahatsızsanız göz ardı edin, sinir harbine girmeye gerek yok. Ayol falan ne ya. :KK14:

Bence ortada yakalmış olduğunuz veya sizi aldattığına dair bir kanıt yok.
Neyin paniği bu çözemedim.

İkide bir beni alıntılıyorsunuz hayırlısı. :KK55: Bu kadar rahatsızsanız göz ardı edin, sinir harbine girmeye gerek yok.

Amacım polemik değil, sizi de takip edip alıntılama derdim de yokta, iki konuda da fikir söylemek değil laf sokmak için olunca ve iki kere denk gelince yazmadan duramadım. 3. de bişey demicem zaten...

Bence ortada yakalmış olduğunuz veya sizi aldattığına dair bir kanıt yok.
Neyin paniği bu çözemedim.
Panik değilim hayal kirikliği yaşiyorum.
Saklayacak bir şeyi olmasa neden beni engelledi.
Twitlerine baktim bu benim eşim mi dedim.
Benim anlamadiğim kadinlar niye böyle şeylere gerek duymuyor?

anliyorum. sizi engellemis olmasi bile uzer. bazi hanimlar abartacak ne var demis ama sosyal medya da baska hatunlarin oldugu hatta booooolca oldugu bir mecra ve orada her an hersey olabilir. bence cok kizgin degilken sakince bi esinize sorun..beni engellemissin falan diye

Bugün eşimin telefonundan kendi telefonuma foto atarken twitter hesabını aktif olarak kullandığını gördüm.
Benim de twitter hesabım var ama aktif değilim fakat eşimle daha önce takipleşmiştik.
Neyse karıştırırken adamın bir sürü kadını takip ettiğini her gün istisnasız twit attığını gördüm.
Ne yapayım şimdi?
pislik adam böyleleri hiç bir şeyi hak etmiyor ne iyi bir eşi nede babalık vasfını

anliyorum. sizi engellemis olmasi bile uzer. bazi hanimlar abartacak ne var demis ama sosyal medya da baska hatunlarin oldugu hatta booooolca oldugu bir mecra ve orada her an hersey olabilir. bence cok kizgin degilken sakince bi esinize sorun..beni engellemissin falan diye
Cevabi belli tepki vermenden korktum diyecek.
Her türlü sosyal medya hesabi var hiç birine karişmadim.
Şuan bekarlara o kadar özeniyorum ki...

Ne yapayım şimdi?
Fazla takma bence. Eşim ve ben de zaman zaman öyle takip edeni takip ederiz falan. Maksat rakam artsın. Öyle bişeyler işte. Artık eşim de aktif değil ama ben takip konusunda bazen aynıyım. Önemli bişey değil bu. Üzülmeyin diye de belki engelledi eşiniz sizi. Sadece vakit geçiriyordur belki de. Ortada bişey yok henüz. Fake bi hesap açıp takip edin isterseniz, o zaman soru işaretleriniz kaybolur umarım.

Evli falan değilim ama benim fikrim şu. Eşine gayet sıradan ve sakin bir tavırla "bugün twitter hesabıma baktım, adını arattım ama bulamadım. Kapattınmı? " gibi tamamen haberin yokmuş gibi bir soru sor. Bakalım kapattım mı diyecek?

Back
X