Hayal Kırıklığı

Üzülmeyin zira stresiniz bebeğinize yansıyacak. :KK43: iyice sakinleştikten sonra güzelce konuşun. Tepki verceğimi bile bile neden yaptın deyin.. Pişman olduysa hani ortada öyle çok büyütülcek birşey yok.
Pişman olmasi benim için yeterli değil ki.
Bu hayal kirikliğina ne iyi gelir onuda bilmiyorum.

Şu sanal alemde bile dengeyi tutturamayıp başka bir konu için 2. üyelik açmak zorunda kalan biri verilen tavsiyeleri ne derece uygular, meçhul.

Ne alaka ya hu? Kadinin diger hesabini, nickini bilen arkadaslari, akrabalari olabilir. Bunu onlarla paylasmak istemiyor olabilir. Ne diye laf sokuyorsunuz? Hamileyim ama ilk hesabi degilim bu arada.

Yasak zaten canim diģer üyelikten yorum yaparsam deşifre edilirim.
Ne alaka ya hu? Kadinin diger hesabini, nickini bilen arkadaslari, akrabalari olabilir. Bunu onlarla paylasmak istemiyor olabilir. Ne diye laf sokuyorsunuz? Hamileyim ama ilk hesabi degilim bu arada.

Eşinizin babalığa hazır olduğundan eminmisiniz ,ergen azkık gibi kızlarla görüşmesi çok yanlık dikkat edin ve 1 günde ona bebek ile ilgili sorumluluk yükleyin bebeği beraber yıkayın annesi yıkamasın , bebeğin altını değiştirmesinide öğretin yoksa mesajlara dalacak baba olduğunu unutup. İşi sıkı tutun çok şikayet edersede yüzüne çapkınlığını vurun kendini mükemmel sanmasın

Eşinizin babalığa hazır olduğundan eminmisiniz ,ergen azkık gibi kızlarla görüşmesi çok yanlık dikkat edin ve 1 günde ona bebek ile ilgili sorumluluk yükleyin bebeği beraber yıkayın annesi yıkamasın , bebeğin altını değiştirmesinide öğretin yoksa mesajlara dalacak baba olduğunu unutup. İşi sıkı tutun çok şikayet edersede yüzüne çapkınlığını vurun kendini mükemmel sanmasın
Bebeği benden daha çok istedi. Artik istediğini yapabilir zaten.

Size ne yahu. Hakaret etmeden istediğim yorumu yaparım. Siz de hamile halinizle yoktan yere avukatlığa soyunmayın bence. Biri der "Kaynanan mı çektirdi?" Ki ben evli mevli değilim. Onlar sizin gibilerin işi. Biri gelir "Neden bla bla dedin?". Size mi hesap vereceğim? O zaman adınız soyadınızla üye olun, herkes öğrensin kimliğinizi. Var mı böyle bir mantık? Nickin anlamı ne o zaman?

Size ne yahu. Hakaret etmeden istediğim yorumu yaparım. Siz de hamile halinizle yoktan yere avukatlığa soyunmayın bence. Biri der "Kaynanan mı çektirdi?" Ki ben evli mevli değilim. Onlar sizin gibilerin işi. Biri gelir "Neden bla bla dedin?". Size mi hesap vereceğim? O zaman adınız soyadınızla üye olun, herkes öğrensin kimliğinizi. Var mı böyle bir mantık? Nickin anlamı ne o zaman?

"Senin gibilerin" işi ne? "Hamile haliyle" siteye girenleri bezdirmeye çalışmak mı :KK53:
Ben de hakaret etmeden canımın istediğini yazabiliyorsam sana da yazarım bu durumda, rahatsız ol ya da olma :KK14:

"Senin gibilerin" işi ne? "Hamile haliyle" siteye girenleri bezdirmeye çalışmak mı :KK53:
Ben de hakaret etmeden canımın istediğini yazabiliyorsam sana da yazarım bu durumda, rahatsız ol ya da olma :KK14:
Yazarsanız aynen cevabınızı alırsınız. Sonra gelip de bu sitedekilerin %90'ı gibi ajitasyon yapmayın yeter. ;)

Keşke tepki vermeden konu açsaydim
Yeni farkettim not olayini. Evet keske beklemede kalip sonra sıkıstirsaydiniz. Ama olan olmus, bende sizin gibiyim. Aklimdakini pat diye soylerim bekleyemem. O bakimdan anlayabiliyorum sizi. Aciklamalarida yeterli degil belliki, evet aldatmak sayilmayabilir ama guvenini zedeledi sonucta. Bundan sonra o da daha dikkatli olacaktir ama sende tedbiri elden birakmamalisin. Allah kolaylik versin, bebeginizide saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins.

Back
X