Yok babasi yurt dışında issizlik maasi aliyor bir kardesi erkek o da yurt disinda o hic gondermiyor evde bi kiz var o calismiyor kayinvaldem idareyi.hic bilmiyor bunlardan rahatsiz oldugumu dile getirdim
29 o.ben 27bence gayet haklısın bunun hesabını sormakta, o da hediyeleri parçalayarak resmen ergen gibi davranmış, bence eşinin bu tarz davranışlarının sonu gelmez, yaşlarınız kaç merak ettim
Biz 2 yildir evliyiz ama bu sene biraradayiz gecen sene hep gorevdeydi taniyamamisim demekki acele etmisim bilmiyorumsana tüküren adamla aynı yastigi paylasiyorsan bişey demiyorum ben olsam çocuk yapmazdim bu adamdan ben sinir oldum suan yani....
Baban duysun o zaman.. arkası gelir bu işin cunkuİcimde cok sey bitti umutsuzluğumun tarifi yok. Babam duysa 1 dakika durdurmaz beni...
Ne deyim babama o kadar utaniyorum ki bu yasima geldim babam vurmayi birak bana bir kötü söz söylemedi. ...Baban duysun o zaman.. arkası gelir bu işin cunku
sen ne söylersem söyle ailesinden vazgeçmez malesef benim babamda karısını çocuklarını değil annesini babasını kardeşlerini yeğenlerini düşündü evladını süründürdü kardeşlerinin işine kadar kurdu Ve 56 yaşında aklı başına geldi ve malesef benim eşimde öyle bıraktım kendi anlasın diye eşim daha erken anladı yani tatlım senin söylemen ile onun fikirleri değişmez ancak evde çok sıkıntı çıkar evliliğiniz çatırdar bebeğin doğduktan sonra değişecektir inşallahEsimle bir haftadir olan kavgamiz dun cok kötü bir boyut kazandi. Ona aldigim montu yirtti uzerime atti. Kazak ve cuzdan vardi onlari da paramparca etti uzerime atti. Sana bu evi dar edeceğim diye bagirdi çağırdı bana tükürdü ben hamileyim üzerime gelince refleks olarak vurarak ittim kafami geriye cevirdi boynum ve basim cok ağrıyor dün çok ağladım...kavganin sebebi her ay ailesine 1500 lira belki daha fazla para gonderiyor artik bunu istemememdi. Her sey ortaya döküldü kırıcı sözler hesaplar... Nefret mi etmeliyim birakip gitmeli miyim hic bilmiyorumm ? Sadece.bebegimi düşünüyorum. .
Inşallah ama ben o zamani gorurmuyum bilmiyorumsen ne söylersem söyle ailesinden vazgeçmez malesef benim babamda karısını çocuklarını değil annesini babasını kardeşlerini yeğenlerini düşündü evladını süründürdü kardeşlerinin işine kadar kurdu Ve 56 yaşında aklı başına geldi ve malesef benim eşimde öyle bıraktım kendi anlasın diye eşim daha erken anladı yani tatlım senin söylemen ile onun fikirleri değişmez ancak evde çok sıkıntı çıkar evliliğiniz çatırdar bebeğin doğduktan sonra değişecektir inşallah
İcimde cok sey bitti umutsuzluğumun tarifi yok. Babam duysa 1 dakika durdurmaz beni...
Esimle bir haftadir olan kavgamiz dun cok kötü bir boyut kazandi. Ona aldigim montu yirtti uzerime atti. Kazak ve cuzdan vardi onlari da paramparca etti uzerime atti. Sana bu evi dar edeceğim diye bagirdi çağırdı bana tükürdü ben hamileyim üzerime gelince refleks olarak vurarak ittim kafami geriye cevirdi boynum ve basim cok ağrıyor dün çok ağladım...kavganin sebebi her ay ailesine 1500 lira belki daha fazla para gonderiyor artik bunu istemememdi. Her sey ortaya döküldü kırıcı sözler hesaplar... Nefret mi etmeliyim birakip gitmeli miyim hic bilmiyorumm ? Sadece.bebegimi düşünüyorum. .
İşte baban sana kıyamazken elin iti sana bunu yapamaz izin vermemelisin.. babanın emeklerine yazikNe deyim babama o kadar utaniyorum ki bu yasima geldim babam vurmayi birak bana bir kötü söz söylemedi. ...
Hata yaptım...İşte baban sana kıyamazken elin iti sana bunu yapamaz izin vermemelisin.. babanın emeklerine yazik
Biz 2 yildir evliyiz ama bu sene biraradayiz gecen sene hep gorevdeydi taniyamamisim demekki acele etmisim bilmiyorum
O zaman ne deseniz haklisiniz ,maddi anlamda yaptigini bir kenara gecelim ama el kaldirmasi bagirmasi cok ayip olmus ,guven kiran durumlar bunlar ,sakin kafa bir dusunun derimÇalışıyorum ve isteklerimi hep kendim aliyorum. Esimin elinde kalmayınca ona da destek oluyorum.
Bende dun aynisini soyledim annesinin yanimda kimse yokmus bu benim yanimdaymis tabiki onu dusunecekmis benim yanimda diye de bana olmadik.eziyet edecek bu 3 oldu.Gidecegimçok gurur kırıcı gözünü bi Korkut istersen hamile iken böyle davranıyor ise sessiz kalma kesinlikle artacaktir daha yeni evlisiniz çok kaba bi esin var yaa bide aileci ve ailesini senin üstünde tutuyor bence ve kendi ailesini hiçe sayıyor sen ve bebeğinde onun parçası neden seni kırıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?