Hayal kırıklığı

Yok babasi yurt dışında issizlik maasi aliyor bir kardesi erkek o da yurt disinda o hic gondermiyor evde bi kiz var o calismiyor kayinvaldem idareyi.hic bilmiyor bunlardan rahatsiz oldugumu dile getirdim

bence gayet haklısın bunun hesabını sormakta, o da hediyeleri parçalayarak resmen ergen gibi davranmış, bence eşinin bu tarz davranışlarının sonu gelmez, yaşlarınız kaç merak ettim

sana tüküren adamla aynı yastigi paylasiyorsan bişey demiyorum ben olsam çocuk yapmazdim bu adamdan ben sinir oldum suan yani....

bence gayet haklısın bunun hesabını sormakta, o da hediyeleri parçalayarak resmen ergen gibi davranmış, bence eşinin bu tarz davranışlarının sonu gelmez, yaşlarınız kaç merak ettim
29 o.ben 27

sana tüküren adamla aynı yastigi paylasiyorsan bişey demiyorum ben olsam çocuk yapmazdim bu adamdan ben sinir oldum suan yani....
Biz 2 yildir evliyiz ama bu sene biraradayiz gecen sene hep gorevdeydi taniyamamisim demekki acele etmisim bilmiyorum

sen ne söylersem söyle ailesinden vazgeçmez malesef benim babamda karısını çocuklarını değil annesini babasını kardeşlerini yeğenlerini düşündü evladını süründürdü kardeşlerinin işine kadar kurdu Ve 56 yaşında aklı başına geldi ve malesef benim eşimde öyle bıraktım kendi anlasın diye eşim daha erken anladı yani tatlım senin söylemen ile onun fikirleri değişmez ancak evde çok sıkıntı çıkar evliliğiniz çatırdar bebeğin doğduktan sonra değişecektir inşallah

Inşallah ama ben o zamani gorurmuyum bilmiyorum

İcimde cok sey bitti umutsuzluğumun tarifi yok. Babam duysa 1 dakika durdurmaz beni...

E durdurmaz tabi. Sizin kendinize vermediğiniz değeri o size veriyor. Siz karnınızdaki bebeğinizin ilerde böyle bir muamele görmesine razı gelir miydiniz?

Bırakıp gidiyorsunuz. Boşanın demiyorum ama burnunu sürtüyorsunuz. Ailenizin yanında biraz kafa dinliyorsunuz. Köpek gibi pişman olana kadar da dönmüyorsunuz.

Dün sinirliydi tv izlemeye gittim odaya git gözüm görmesin seni dedi tv izlicem sıkılıyorum dedim tv kapatti. Bende gitmedim inada bindi is her kavgada kendimi sucladim keske yapmasaydim diye oyle alimisim ki buna keske diyorum gelseydim odaya...

Biz 2 yildir evliyiz ama bu sene biraradayiz gecen sene hep gorevdeydi taniyamamisim demekki acele etmisim bilmiyorum

çok gurur kırıcı gözünü bi Korkut istersen hamile iken böyle davranıyor ise sessiz kalma kesinlikle artacaktir daha yeni evlisiniz çok kaba bi esin var yaa bide aileci ve ailesini senin üstünde tutuyor bence ve kendi ailesini hiçe sayıyor sen ve bebeğinde onun parçası neden seni kırıyor?

Çalışıyorum ve isteklerimi hep kendim aliyorum. Esimin elinde kalmayınca ona da destek oluyorum.
O zaman ne deseniz haklisiniz ,maddi anlamda yaptigini bir kenara gecelim ama el kaldirmasi bagirmasi cok ayip olmus ,guven kiran durumlar bunlar ,sakin kafa bir dusunun derim

Bb
Bende dun aynisini soyledim annesinin yanimda kimse yokmus bu benim yanimdaymis tabiki onu dusunecekmis benim yanimda diye de bana olmadik.eziyet edecek bu 3 oldu.Gidecegim

Çalışıyormuşsun zaten bence boşanmasan bile iyi bi burnunu sürtmen lazım. Bebegin olmasa direk boşan derdim. Ama sizi kaybetme korkusunu yaşatmalısın yoksa bu insan musvettesi size kötü davranmaya devam eder.

Çok ama çok üzüldüm. Ne denir bilemedim umarım en kısa zamanda doğru tercihi yaparsın.

Bir de ben aileme bundan sonra ne gidecekmisim ne de onlar gelecekmis bende dedimki sen ama ailene para gondermeye devam edeceksin oylemi dedim evet dedi . yani ben her türlü engellenecegim o hic bir seyden vazgecmeyecek

Benim ailem de onun ailesi de farkli sehirde bizde farkli sehirdeyiz coktan giderdim.ailemin yanina ama cocugumum doktoru.burda isim burda nasil olacak gidincede iki gün sonra kendi ayagimla gelmek var bu zorunluluklardan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…