Hâyâl kuramıyorum

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.287
80.177
Bundan bir sene öncesinde hayaller kurarak uyuyan hayat dolu bir kızdımfakat artık hayal kurmaktan korkuyorum çünkü en ufacık hayallerim en kötü şekilde sonuçlandı şimdi düşünüyorumda ne kadar mutlu ederdi hayal kurmak beni mesela şimdi hayal kuruyorum sonra korkup kötüsününde hayalini kuruyorum değişik bi psikoloji oluştu bende üzülüyorum bu halime ablamda söylüyor genelde mutsuzsun diyor ama gerçekten 2014 enerjimi aldı bakalım 2015 ne alıcak benden

Bende oyleyim ama basindan beri:)biraz kotu bi cocukluk gecirdim,onun etkisi sanirim.oyle ki gelinlik secmeye gittigimde bayan bana hayalinizdeki gelinlik nasil bisey diye sordugunda öööyyle kalakalmistim:-)

Babadage="titilicik, post: 39425524, member: 641813"]Bende oyleyim ama basindan beri:)biraz kotu bi cocukluk gecirdim,onun etkisi sanirim.oyle ki gelinlik secmeye gittigimde bayan bana hayalinizdeki gelinlik nasil bisey diye sordugunda öööyyle kalakalmistim:-)[/QUOTE]
Banada geçen ablam en son ne zaman neyon hayalini kurdun dedi bnde hatırlamadığımı söyledim çok şaşırdı neyse bn eski günlerdeki gibi hâyâl kurucam banane kötü şeyler olursa olsun

bende aynı böyleyim. hayal kuruyorum ama sonrasında kurduğum hayalin olumsuz halinide düşünüyorum.
bazen iyi oluyo bu şekilde kötüsünü düşünmek, sonuçta herşeye hazırlıklı oluyor insan. ama bi yandanda hayal kurmanın da keyfi kaçıyor. :KK43:

Hayata iyi yönünden bakmalısın, sahip olduklarımızın değerini bilmek gerek... Şükretmek gerek...
Umutsuzluğa kapılmamak adına hayallerimizi kurarken yıkılabileceğini de göz önünde bulundurmalıyız, her şey istediğimiz gibi olamayabiliyor..Ama yaşanılanlara iyi yönünden bakmayı bilirsek bir sorun kalmayacağını düşünüyorum
Her şerde bir hayır vardır...

Kurduğumuz her hayal maalesefki gerçek olmuyor sizin hayalini kurduğunuz şeylerin olmaması belkide olmasından daha hayırlı olacaktı sizin için ve o yüzden olmadı bizim ser gördüğünüzde Hayır ,hayır gordugumuzde ser olabilir siz yinede hayal kurmaya devam edin başka türlü nasıl mutlu olabiliriz ki

bende aynı böyleyim. hayal kuruyorum ama sonrasında kurduğum hayalin olumsuz halinide düşünüyorum.
bazen iyi oluyo bu şekilde kötüsünü düşünmek, sonuçta herşeye hazırlıklı oluyor insan. ama bi yandanda hayal kurmanın da keyfi kaçıyor. :KK43:
Ben bu şartlanmıslığı kaldırıcam artık keyfini çıkarıcam hayal kurmanın sende öyle yap unut herşeyi ve en güzel hayali kur

dipsizhayalk iost: 39425838 .!.:
Kurduğumuz her hayal maalesefki gerçek olmuyor sizin hayalini kurduğunuz şeylerin olmaması belkide olmasından daha hayırlı olacaktı sizin için ve o yüzden olmadı bizim ser gördüğünüzde Hayır ,hayır gordugumuzde ser olabilir siz yinede hayal kurmaya devam edin başka türlü nasıl mutlu olabiliriz ki
Aynen devaaam hayal kurmak güzel

Hayata iyi yönünden bakmalısın, sahip olduklarımızın değerini bilmek gerek... Şükretmek gerek...
Umutsuzluğa kapılmamak adına hayallerimizi kurarken yıkılabileceğini de göz önünde bulundurmalıyız, her şey istediğimiz gibi olamayabiliyor..Ama yaşanılanlara iyi yönünden bakmayı bilirsek bir sorun kalmayacağını düşünüyorum
Her şerde bir hayır vardır...
Kesinlikle

17 yaşlarındayken tüm hayallarim 20 yaşıma kadardı..
20 yaşına kadar bunları şunları yaparım falan diye hayal kurardım hep..
20 yaşına basınca bi afalladım ki , kuracak hayalim kalmamış gibiydi..

Bi süre geçtikten ve enerjini yeniden kazandıktan sonra hayallerine kavuşuyorsun..
Yani ben kurmaya tekrar başladım , kimi gerçekleşti kimi hala beklemede.. :)

sen hayal kurarsın.kader sana güler...diye bir laf bile vardır.kurma hayal falan.iste. ya olur ya olmaz.hayal kurma.

ne güzel işte.. :KK59: hayal kurmazsan, gerçekleşmediği zaman kendini üzecek bir durum da kalmıyor ortada, sıfır üzüntü, sıfır hayal kırıklığı :rolleyes: (not: ben de aynı durumdayım da o yüzden kendime bu şekilde bi savunma mekanizması yarattım %100 çalışıyor tavsiye ederim :KK73:)

17 yaşlarındayken tüm hayallarim 20 yaşıma kadardı..
20 yaşına kadar bunları şunları yaparım falan diye hayal kurardım hep..
20 yaşına basınca bi afalladım ki , kuracak hayalim kalmamış gibiydi..

Bi süre geçtikten ve enerjini yeniden kazandıktan sonra hayallerine kavuşuyorsun..
Yani ben kurmaya tekrar başladım , kimi gerçekleşti kimi hala beklemede.. :)
Evet geri geldi enerjim son sürat hayal kuruyorum bi kaç aydır ve bu beni çok huzurlu kıldı

X