• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal olarak kalmaz umarim...

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
Evlendim.. ben daha kendim cocugum bir bebege nasil bakarim dedim erteledim... esimden yana problemlerim oldu erteledim.. gizli gizli korundum erteledim ..
evet su an hersey normal anne olmayi bekliyorum evimiz de mini minnak birsey hayal ediyorum.. kucucuk ellerini , gece aglamasini.... iki canimin caninin bi arada oyun oynamasini hayal ediyorum (esim ve bebegim) ve nasil bir ozlemdirki olmayan bebegimin sevgisi herseye bedel ... anne olmak isteyen ve olamaynlar anlar galiba beni ...

tedavi goruyorum ortada bir problem yokken gelmiyor melegim ...

Sıkıntı stres yapmayın.
Rabbim nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlad.
Allah isteyen bakabilcek her anneye nasip etsin.

Ortada bir problem yoksa ne tedavisi görüyorsunuz?
Eğer gerçekten sizde ve eşinizde bir sorun yoksa, kendinize eziyet etmeyin.
Rabbim hayırlısını versin.

İlaçla korunduysan bıraktıktan sonra hemen olmuyor. İlaç yumurtalıkları yavaşlattığı için normal döngünün geri gelmesi biraz zaman alıyor.
Eğer doktor bir sorununuz olmadığınızı söylediyse zamana bırak,ama kafana çok takmamaya çalış.

Sabredin.. Ortada bir sorun yoksa muhtemelen stresten kaynaklıdır. Geçecek bu günler ve kavuşacaksınız inşallah..

Evlendim.. ben daha kendim cocugum bir bebege nasil bakarim dedim erteledim... esimden yana problemlerim oldu erteledim.. gizli gizli korundum erteledim ..
evet su an hersey normal anne olmayi bekliyorum evimiz de mini minnak birsey hayal ediyorum.. kucucuk ellerini , gece aglamasini.... iki canimin caninin bi arada oyun oynamasini hayal ediyorum (esim ve bebegim) ve nasil bir ozlemdirki olmayan bebegimin sevgisi herseye bedel ... anne olmak isteyen ve olamaynlar anlar galiba beni ...

benim bir arkadaşım da aynı dertten muzdarip.. tamamın stres kaynaklı.. bırak olacağına varsın.. olmazsa da tıp bu kadar gelişmişken elbet bir çare bulunuyor böyle düşün ve kendini rahat bırak.. uğraşıp uğraşıp olmadığı için bırakan insanların hep çocuğu oluyor çünkü deneyimle sabittir..

inşalla alırsınız bir gün kucağınıza:)

Bebeğinizin olmamasını zamanında korunanızdan kaynaklı olduğunu mu düşünüyor sunuz. Bunu sakın yapmayın kendinize. Siz en dogrusunu yapmış ve şartların iyiye gitmesini beklemişsiniz. Çatır çatır her şartta dogurma zihniyetinden olmadığınız zaten çok iyi bir anne olacağınızın kanıtı. .

2. Olarak 3 yıl bende korundum eşim istese de ben hazır hissetmedim. Sonunda artık bebek istiyorum dedim 1 buçuk yıl olmadı her regl dönemini sabirsizca bekledim. Sonra doktora gittim testlerim normal çıktı eşimi çağırdılar eşimden alınan testte hareketli sperm sayısı düşük bulundu. Eşimin bir iki arkadaşı aynı nedenle operasyon geçirdi ve akabinde hemen çocuk sahibi oldular. Sonra eşime 2. Bir test tarihi verildi. 1 1 buçuk ay kadar sonrasına. . Bizde dediki demekki bir problem var tedavi gerekecek Ozman q kadar bebek konusunu rafa kaldıralım tabi nasılsa çocuk olmayacak diye korunmuyoruz da. Eşimin test gününe bir kaç gün kala hamile olduğumu öğrendim. Yani anlatmak istediğim her birliktelik çocuk olacak düşüncesi ile yumurtlama günleri takip edile edile regli günleri 4 gözle beklenirken tedirgin olunca o bebebiş inatla gelmiyor. Zamanı var demekki.

Back
X